malin

träningsvärk försvårar allt

Kategori: mitt liv

Slutade tidigt idag. (halv 3) mega skönt. Cykla hem.. tyckte att det gick trögt men skyllde på blåsten, tills jag upptäckte att jag hade punka..Skit kul, var nästan hemma så fortsatte att cykla med lite luft kcar i däcket. Får se till att pumpa det tills imorrn och hoppas på att det bara har pyst ut lite. För hur ska jag annars ta mig till skolan? Aldrig att jag orkar gå. Är ju lång! hahah . Tar ju så lång tid att gå. Tar en kvart att cykla(typ) Känner mig så duktig när jag har cyklat till skolan. Tränar hela dagen och cyklar hem ( eller vidare till nästa dans och sen hem) helt slut i kroppen men så nöjd med mig själv. Hoppas bara att det visar sig i slutändan allt detta tränande! :)

har haft sån sjuk träningsvärk idag ovanligt.  fast var bara inte jag så det var skönt.

Var en tuff dag igår.
*balett 1,5 h
*ssh(styrka, smidighet hållning) 1,5h
*improvisation 1,5 h
*Anatomi(styrka) 1h 
*modernt 2 h

Det var skolan sen hade jag 1,5 timmes afrikanskt med och cyklade hem

på SSH gör vi en massa magövningar först, sen rygg och armar och vader. igår skulle vi göra 180 stycken"vadlyft" 180!! I första paralell i första utåtvridet, med båda fötterna, sen samma sak fast på bara en fot. 30 på varje. Men snacka om att det brände. Kan säga att det värker som bara den i vaderna idag!

men hade styrka på anatomin med. Olika stationer. En station var "vadlyft" Jamen varför inte göra några fler, 180 var ju alldeles för lite ;) haha! Men var en rolig men jobbig lektion. Allt skulle man göra i 45 sek*2 med 20 sek vila.


resten var bara en massa dansande, eller bara och bara är ju jobbigt det med


Kan ju säga att idag har varit en svår dag. Sjukt stel i vaderna trots att jag stretchat. Allt har varit lite svårare idag pga det. Men alla har vi gått lite små ku idag och tror inte att det blir bättre imorrn. Men man får lära sig att leva med det ;) haha!


Ska vila lite innan mamma och pappa kommer hem o vi ska äta middag, För sen blir det mer dans. Folkdans ikväll :)


puss så länge!

kvällskort

Kategori: mitt liv

Vill skriva lite om helgen, men orkar inte nu.. men känner att jag måste skriva nått. Blir att jag skriver mindre nu när min dator inte funkar.. ska verkligen ta o fixa den! men iallafall.. skriver lite kort innan jag tänkte gå o lägga mig o fortsätta kolla på en fim jag började se för nån dag sen.

Kollade på fel schema imorse så kom lite sent. Men men .. han med halva lektionen iallafall så det är ju helt okej :)

tyckte att kompositionslektionen var jobbig som vi hade idag ( i början iallafall).. gillar inte när jag måste hålla på o skapa en massa.. mitt elaka jag kommer fram och säger att allt är dåligt. Men i slutändan så blev det helt okej.  Vi var tre olika grupper med en skapare i varje och alla hade varsin fras att jobba med. Sen när man var klar visade vi det för alla. Sen bytte vi skapare grupp och skulle justera och ändra lite på det vi ville förbättra. Det var riktigt roligt att få komma in och bara peta lite på det som redan är gjort.  Lite lättare med.
ja jag måste få bättre självförtroende och tro mer på mig själv.. men det kommer, tror jag.. sakta(!) men säkert.

sen var vi och fick träffa Martin Forsberg, han är koreograf. han håller på med att göra en barnföreställning nu med Norrdans. Så vi fick sitta med på deras repetition, I 2 timmar. Visst det var jättekul, men man får träsmak i rumpan efter ett tag. Sen är det inte lätt att sitta bredvid David som sitter o småskrattar hela tiden ;) hahah! Okej det var roligt, blev extra roligt med han breve sig :)

Sen efter det så blev det hip hop med willson en timme och sen styrelsemöte med folkdansen. Så har varit på g hela dan. kom hem för knappt en timme sen. Så nu är det film och sängen som gäller. så jag tar migg upp i rätt tid imorrn. haha!



Nattipuss

Chicken on the grill

Kategori: mitt liv

Såddär då var man hemma efter en lång dag i skolan.  Skulle ha skrivit igår, men är nått fel på min dator.. den vill inte starta så har tagit mammas nu när hon ändå inte är hemma.Är lite ovan att skriva på den här så är det felstavat så skyller jag på det ;) haha!

Hade vår sista klass med Joseph Tmim idag. Gud har haft det så himla kul på hans lektioner! Han är så energisk och lättsam :) Sök på han på Youtube så ska ni få se.  Vi fick en uppgift av han idag att vi i olika grupper ska använda oss av materialet som vi har fått och "göra en dans i en hiss"  det ska vara närkontakt och man ska få ett flöde och det ska kännas att man åker upp och ner i en hiss, byter hiss. Vi började idag med det. Jag var med Agnes och Kristina. Riktigt roligt. Vi skulle ha filmat men hann inte sen så ville vi alla finslipa lite på det vi hade gjort och ändra det han  sa var bra och dåligt liksom. Så vi tänkte filma och skicka till han :)


Appropå Agnes och Kristina. Kristina ska sluta.. :/ och jag har varit i hennes projektgrupp. Vi ska dansa på skyltsöndan i fönstrerna på teater och hade gjort olika grupper. Jag var i  Kristinas grupp.. men den finns liksom inte längre och Agnes skulle göra ett solo. Men nu ska hon och jag göra en duett. Tror att det kommer att gå riktigt bra och roligt kommer det att bli. Hoppas jag! :D haha! Yes Agnes I want to be your room mate ;)

Har börjat med nått som heter morning pages. Morgon sidor. Det är en del av engelskakursen. Man ska skriva tre A4 sidor på morgon om absolut ingenting. Det behöver inte vara nått sammanhängande eller betyda nått.  Jag kan skriva samma mening 10 gånger om det är så jag känner eller tänker just då. Det här gör man för att unblock yourself.  sluta blocker dig. Man ska sluta tänka :är det här rätt, är det tillräkligt bra, är jag tillräckligt bra. Ganska skönt att bara sätta sig ner själv och skriva. Precis det jag känner. Jag ska inte visa för nån, inte gå tillbaka och läsa sen utan det är då, nu är nu.
man ska finna det som gör att man blockerar sig.


Ska på Alla spökens kväll ikväll med några från klassen :) Ska bli riktigt kul, dock kommer jag att bli rädd, känner det på mig. Jag är en person som är rädd för mycket, men är inte rädd för att prova nya saker ändå.

klasserna börjar väl gå bättre och bättre, känner fortfarande ibland att jag inte fattar vad jag håller på med, men det kommer väl. Jag utvecklas iallafall. ett litet steg i taget. sakta men säkert :P haha!

har iallafallplanerat in att vara med Anna och Sara imorrn. (Usch vad hemskt det låter att säga planera in, men vill man vara med mig nu så måste allt planeras)  ska bli mega mysigt!

sen jobb på kvällen. Vi ska ha 70-80 tals fest så måste hitta nått att ha på mig. A och S får hjälpa mig:)

ne nu ska jag äta middag, sen flytta äckliga mig till duschen och sen härliga mig till murberget med en hel hög underbara människor<3


pusshej!



Jag orkar inte

Kategori: mitt liv

FÖRLÅT!

jag har varit riktigt dålig på att skriva, men har inte tid.. har knappt tid att umgås med mina vänner utanför skolan.

Saknar er! 


Men skolan tar mkt  tid och dansaandet på kvällarna sen är jag helt slut och kanske inte så rolig att umgås med. Men jag ska verkligen försöka ta mig tid till er i nästa vecka. LOVAR! 

Ne har lite jag måste läsa så ska stänga ner här och jag kanske hinner skriva innan dansen ikväll, annars blir det efter. har lite att ta igen :P




pussar! <3



Can I get a: wooh wooh?

Kategori: mitt liv

haha


Man lär sig nått nytt varje dag!

Idag har jag lärt mig att göra en bakåtkullerbytta på högeraxel. har typ kunnat förut, men aldrig riktigt haft nån kontroll över det hela. Mest bara varit rädd, vilket jag är jävligt bra på! Men idag så hjälpte Agnes mig och Tina visade hur jag skulle göra och så. Modernlektionen har aldrig varit roligare än idag :D hahah!

det här kommer jag leva på länge! Och det gör inte ont heller :)

ne nu ska jag städa för är lite sugen på att lägga pussel,men måste ha städat innan.. :/ så lika bra att göra det lite fort :)


18 september

Kategori: mitt liv

ÄNTLIGEN FREDAG!

Halvkort dag idag. Slutar vid 14 idag så det ska bli skönt. Då hinner jag städa idag ( eftersom jag inte gjorde det igår)

Har balett och modernt så hoppaspå att det går bra!

Menmåste läramig att göra en bakåtkullerbytta. Är lite rädd, eller ganska mycket rädd för att ha huvudet under kroppen. Sen typ i början av skolan så knaka det till i nacken o ryggen och har fortfarnade ont på en punkt i ryggen. Sjukt jobbigt! Gör skit ont om man trycker där så har väl blivit nån muskelskit.. Kanske ska ta o gå till nån massör..?


åh hannes hörde av sig igår! har inte hört från han på lääänge. Men han var lite taskig. Frågade vilken adress jag bor på och hur man stavar mitt efternamn. Jag är så himla nyfiken på varför, men han vägra berätta! Jag får väl vara snäll och vänta. Hahah.


ne  nu måste jag fortsätta att klä på mig och cykla till skolan och ha lite balett så här på morgonkvisten.



puss på er!

Sluta svettas! ;)

Kategori: mitt liv

JAG VILL!



Jag vill ha tillbaka mina 50 barn jag hade på Sörgården. Började sent igår så tog en sväng förbi gamla jobbet, jag hade glömt en kofta där och det var bra det för har verkligen saknat dom så himla mycket! Dom kände igen mig barna så var att jag aldig varit borta!

Hade jag vetat att jag skulle ha ett långvikariat där så hade jag nästan inte tvekat nått och börjat där.
Det skulle vara svårt att slita sig från skolan och min underbara klass. Men den dansen är inte min grej. Jag försöker, men det är inte lätt..

Men jag sa till Lena iallafall att det är bara att ringa om dom vill ha mig där på nått lov! :D



Har varit en SVETTIG dag på skolan idag. Började med balett. Jag känner mig ibland som en elefant i balettkjol ;) hahha! hoppar omkring och har ingen aning om vad jag håller på mig. Nämen kanske inte direkt. Börjar få lite mer koll på det hela än vad jag hade i  början. Men har en bra bit kvar!!


Jag har börjat använda mina magmuskler lite mer! För får så ont i ryggen av vissa magövningar vi gör på SSH. Men inte idag. Inte lika ont i allafall. JIPPI!

Sen blev det modernt på fyren med Joseph Tmim. Det är riktigt roliga lektioner. Sjukt svettiga och krävande, man känner mjölksyran efter passet. Men oj så kul man har!

Efter det så gick vi över till teatern och fick kolla på ett rep av en föreställning av Norrdans. Värsta VIP då det bara var vi i salongen.  Ska bli kul och se när det är på riktigt. Den verkade riktigt bra!




Borde sova nu.. är trött.. hade nog kunnat gå o lägga mig för en timme. men fastnade här och framför lyxvillan.


Puss och godnatt! Dröm sött nu allihopa!

Vi gillart!

Kategori: mitt liv

Börjar inte förrän klockan halv 1. fast tänkte äta lite lunch på skolan, så börjar halv 12 men ändå. Hur skönt som helst. Har lite äreenden som jag hinner fixa innan så :) och borde läsa på läxorna...


Grilla med klassen ikväll så ska skojj!

det rinner..

Kategori: mitt liv

SVETT!

usch va äcklig jag känner mig just nu. Det enda jag verkligen vill är att hoppa in i duschen.. men jag orkar inte..Så väntar nog en liten stund till. haha!

Började skolan imorse vd 8 och hade teater. Riktigt roligt! :D Sen fick vi bege oss till Länsmuseet och dansa i rummet där Bengt Lindströms tavlor hänger. hade imrovisation och komposition där. Hann även leka lite i ljudlabyrinten. SKOJJ!

Sen tillbaka till skolan för att ha anatomi. De tidigare lektionerna har vi haft kondition och styrke test och idag skulle vi ha ett rörelse test. Gick väl okej för alla i klassen, vi var en aning stela efter gårdagens lektion med våran gästlärare Joseph Tmim. Det var ett hårt, svettigt men ett himlans roligt pass. han var så himla rolig! Så ska bli kul att se vad som händer nästa lektion.


Stannade kvar efter skolan hos Uttern. Där bor Anette, Kristina, Sofia och Rebecca. vi låg ute i solen en stund. riktigt härligt väder. Låg och pratade om att vi måste ta tag i vår klassblogg. Vi har tänkt att skaffa en blogg till klassen  så alla kan skriva om skolan och dans och om allt möjligt. Vi kom på ett namn;) haha eller egentligen David på en teater lektion men vi tycker att det passa perfekt på bloggen. Själva adressen har vi inte bestämt. Men som jag har mlindbeck.blogg.se och sen så står det dansa som om att ingen ser dig. Vi tycker att det ska stå: Faraway Distant. Haha! är en klassgrej. Som vi kanske förklarar i bloggen, annars får ni fråga ;)


Ni känner jag att jag ska orka duscha så jag kan lägga mig och läsa lite termenologi(?) och engelska innan jag somnar. Vilket jag lär göra av texterna.


men puss hej!

väldigt kortfattat

Kategori: mitt liv

Notting Hill och sängen nu. SKa bli skönt att sova!


Dagen lite kort:
Steg upp till halv 1. Åkte till farmor i kramfors och fikade :) Körde hem. Pappa tyckte att jag var jätteduktig ;) haha!

Sen åt jag middag med Lisa på Waynes gick sen hem till henne och åt guacca och såg på män som hatar kvinnor.

och nu känner jag mig redo för sängen,

Skola imorrn

Kort och bra.  :P



Puss och godnatt! 

0400

Kategori: mitt liv

Dags att sova kanske? Fötterna värker och jag är helt slut, men orkar ändå inte lägga mig i sängen.
Är så mätt i magen. Maten såg så himla god ut på jobbet så tog med mig en tallrik hem. Underbart med nattamat;)

Ne, måste göra ett ryck så jag hinner sova några timmar innan jag ska stiga upp igen.



*gääääsp*

Pusshej

helgen

Kategori: mitt liv

var på dansmaran i Övik igår. Hade så sjukt kul! Jag dansade inte så mkt första timmen. Vågade inte bjuda upp, men efter ett tag blev jag modigare. Så bjöd upp en kille som jag sett kunde dansa och hans utseende var ju inte på fel sida heller. Vi dansade först två bra fox och fortsatte med två Bugg. Jag har inte buggat sen jag var 10, eller har väl men har liksom inte lärt mig ordentligt. men det gick bra. Gjorde jag fel så försökte vi igen så det var snällt av han. Maria berättade sen han att är A dansare, går inte att vara i nån högre klass tydligen så Maria var stolt över att jag bjudit upp han för det skulle inte hon ha vågat. Inte jag heller om jag vetat det jag visste efter innan! Men allt som allt var det en toppen kväll! Hoppas Maria tycker lika, men det tror jag.

Det kommer fler maror:)


----------------------------------------------------------------------------------------


Skolan går bra, Det går lite bättre nu när jag har börjat dansa med Willson på kvällarna. Hade första Jazzpasset imorse. Eller aa vid 12 men steg typ upp en halvtimme innan :P

var hemma vid 4inatt, låg och smsade lite och var inte jättetrött då, så somnade inte förrän vid 5 typ.

Jobb ikväll! Jag och Tove står där som vanligt vi. Kul att vara två när man jobbar. Lite lättare då med! :D





Hade en liten nergång tidigare idag, Men nu är jag det glada jag igen. Tack för att du fångar mig när jag faller<3



-----------------------------------------------------------------------------------------------


SKa åka till farmor imorn, jag som kör så se upp! ;D haha

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Ska se på lite OTH innan jag fixar mig för jobbet


pusshej

fan..

Kategori: mitt liv




Ja ibland gör man dumma saker.. Känns som ett slag i magen..
Jag fattar inte att jag ens bryr mig, det gör jag inte egentligen. men är jobbigt att tänka tillbaka och inse hur dåligt det måste ha varit..

dagens fras.

Kategori: mitt liv









Idag ska jag vara positiv och se allt som en bra erfarenhet




Tänk positivt hela dagen

Kategori: mitt liv

Började 8.00imorse med Teater. skön start på dagen. Men inte en lätt! men vi skulle iallafall göra en övning och säga en mening till en själv på jibberish(låtsas språk.) Min mening var att jag skulle vara positiv och tänka positivt hela dagen! Jag tror att det funka bra. har inte varit en lika jobbigt dag , eller jobbig har den varit, ansträngande liksom, men inte jobbig som att jag vill att det ska ta slut..

vi hade styrketest idag på anatomin. gick väl inge vidare, jag är fan inte stark. Haha! var  nog bara en grej som känns som att det gick bra o det var när vi skulle ligga på en plint och göra rygglyft. Värst var när vi skulle "hänga" från en plint och göra situps. Jag är rädd för att ha huvudet under kroppen.. så när jag är påväg att hasa mig ner får jag panik.. och ni som känner mig vet vad jag gör då.jo jag bryter ihop och grinar. (!) Mest för att jag blir så frusterad på mig själv. men tog mig samman och kom ner i ställningen. Blev ingen situp men jaf är fan nöjd ändå:) Tummen upp!
men kul att det hann gå iallafall 1 vecka innan jag grina.. Visst jag grinar.. men nej.. det är fjantigt.. beror på när liksom och med vem.. men för det mesta tycker jag att det är fjantigt, Inte när andra gör det, men när jag gör det..men iallafall..

borde verkligen inte sitta här och ska inte göra det nå länge till heller.. har ett häfte jag måste läsa så ska vara duktig att göra det

pusshej!

ärlighet varar längst

Kategori: mitt liv

Inte för att skryta men jag gör sjukt goda pajer! Sitter och mumsar på en smulpaj gjord på hallon och havregryn. mhmhmhm! :P

Andas, slappna av, känn en känsla..

Kategori: mitt liv

så då var snart den här skolveckan slut. Det har varit en bra vecka, en rolig vecka. Fast går fortfarande i funderingar om det är det rätta för mig.. men slutar jag kommer jag säkert att ändra mig. Men känner jag att jag verkligen inte vill fortsätta så kan jag inte göra så mycket åt det, då får jag ångra mig efteråt. Men det skull nog försvinna när jag kommer tillbaka till mina planer jag hade innan skolan. Kanske kan få jobbet på dagiset som jag egentligen ville, eller kanske till och med få jobbet nere i Stockholm om dom inte redan har hittat nån.. Jag hade några planer för det här året som bara fick försvinna och lämna plats för skolan och nya planer. Visst ibland måste man göra saker som man sen ska kunna slänga bort,men vet inte om jag är reda att släppa planerna än..

Känns liksom bra ibland och mindre bra ibland. Men just nu tror jag att det är nog lika bra att fortsätta. Det blir nog bättre med tiden.


Trivs i klassen. Vi har riktigt roligt! Hade engelska idag. Vi fick bara prata engelska hela lektionen och sa man fel så gjorde det inget. De flesta förstod vad man menade ändå :) Vi skulle göra lite lekar med olika material som vi fick av Alf(läraren) Sjukt kul! haha! 


It's a wondering price..        i mean walking price!
alla förstod vad hon menade och
reagerade inte på att hon sa fel

What a feeling?!

Kategori: mitt liv

shit! Har inte skrivit på länge. har inte hunnit, haft fullt upp i mitt lilla liv.

Fick reda på att jag kom in på skolan, vet fortfarnde inte hur det känns  såhär efter 2 dagar, men får se. Ska ge det lite mer tid. modernt är ju inte min grej, tror inte att det kommer att bli det heller. Fast är ju alltid bra att kunna..och är ju ganska kul ibland..ibland..

jamen iallafall så var jag till sthlm och hälsade på Emma, Simon och Celina. Riktigt skönt att komma bort en  vecka innan jag skulle börja skolan (fick ta ledigt första veckan) Behövde verkligen det. Komma bort, inte vara själv, för det var jag ju verkligen inte. men komma hemmifrån bara.

Hade en riktigt bra vecka. Myst med syrran och celina på dagarna<3 Lärt celina vart näsan är så varje gång man säger "näsan" pekar hon på sin näsa :) Hon vet även vart magen är, Lyfter på tröjan när man frågar"vart är magen?" HOn är för söt! Men bäst av allt är att hon gillar att dansa och är väldigt bra på det. Spela lite musik på mobilen (tur att hon inte kan engelska) och hon skaka lite på rumpan och gunga med i musiken :D

På fredan så var jag med Madde och Petra på söder. Festa in på småtimmarna. Hade det väldigt kul så åker nog ner nån helg och festar med dom. Tog ett tag att ta sig hem till Madde i Åkersberga med gjorde inget. Flörta till mig en massage till slut iallafall. härligt! behövdes verkligen. Tackar!
Lagom trött på morgonen möter jag Maddes mamma utan för huset deras, som säger att hon kan köra mig till danderyd så jag kan ta mig till syrran i Årsta lättare. Hon är bra snäll Monica. Lägger mig och pratar med madde och petra om festnatten. Mycket kul som hände. Bäst var nog att Petra säger innan vi ska gå att vi måste vänta på Carro. Carro var inte med.. ;D haha!


på lördan kom mamma till stora staden så tog mitt pick o pack från syrran och tog mig till hotellet, terminus och mötte mamma. Var en ganska lugn dag/kväll. Åt "lunch" och åkte och hämtade nummerlapp och handlade lite inför tjejmilen på söndan. sen såg vi på film och somna typ sen.

Sprang som tidigare sagt tjejmilen på söndan. Är faktiskt nöjd över min tid, bra att jag är nöjd med nått.. sprang runt på 63 minuter. har inte tränat och sen varit sjuk senaste månaden så är absolut glad att det gick så pass bra. Men som jag sa redan förra året -och inte höll- Till nästa år ska jag träna mer. Ska verkligen hålla det till nästa år. Men tror att det kan vara lättare nu när jag går i skolan och håller igång. Kommer börja cykla till skolan varje dag,s en dansar jag på skolan, sen dans på kvällarna. Får se om man orkar springa nån kväll med.

Ska verkligen försöka komma i form, få bort lite överflödig vikt och bara få bättre figur..
tror att det skulle hjälpa min självkänsla, just nu iallafall är det det enda iden jag har till det så kör på det ett tag..får hoppas på det bästa..




nu har jag skrivit ganska mycket finns mycket att skriva. Kankse tar mer ikväll efter folkdansen eller så tar jag det efter skolan imorrn.


There's only one place i gotta be when music all over over me