malin

GOD JUL?

Kategori: mitt liv

Ja.. dom som känner mig vet kasnke att jag i 3 år varit magsjuk över jul.. Klarade mig förra året och tänkte att iår klarar jag mig nog. Men icke! Låg och kräktes hela natten till igår typ. Inte roligt vill jag säga! Alexandra sov hos mig den natten så jag hoppas att jag inte har smittat henne. Hon sov ju i söängen medans jag sov i fosterställning inne i det lilla badrummet, eller a sov och sov. Spydde mest måste jag säga. Alex tog hand om mig lite på morgonen sen, fixade thé och så. Sen när hon åkte hem så kom mamma och pappa och hämtade mig. Gick typ och la mig på en gång och somnade för natten. Trodde att jag skulle vakna hela tiden, men sov som en stock.  Vaknade imorse med huvudvärk, men inte så konstigt när jag inte ätit på över ett dygn och nte druckit så mycket heller.

men detta måste vara ett Julmirakel. Jag har typ alltid blivit liggande nån vecka iallafall och nu behövde det bara en dag! *peppar peppar* ska inte göra många knop idag, se om jag kan äta nått annat än nyponsoppa. är faktiskt lite hungrig och det är ju ovanligt när man är magsjuk!

Min syster och familj kommer hit imorgon och firar jul så hoppas att jag inte blir sämre utan att det fortsätter åt rätt håll :)


GOD JUL PÅ ER ALLA!

dag 6

Kategori: mitt liv

Har nu klarat mig i Lisas och Willsons lägenhet i över en vecka! :)  Stolt! haha..

nämen det har gått bra. Mycket nya ljud som man inte är van vid, men man vänjer sig ju. Är skönt att bo själv iallafall, inte för att jag är själv så mycket. Alex är här med jämna mellanrum. Mycket trevligt med lite sällskap

Men både alex och linn var ju här i Onsdags. Mycket mysigt var det. Fick jobb dagen efter så det var ju bara bra!






Jag och alex bakade lite igår. Jag hade hittat ett recept på knäckkakor med lingondipp som lät så himla gott. så vi testade det. Mycket gott måste jag säga. Sen så var vi på tempo och köpte lite gotta och en lampa till badrummet(som jag hade glömt tidigare på dagen när jag var där)

Vi köpte som vanligt chips och dipp, men är vi kom hem så råkade jag tappa ner en bakom ett skåp. Så vi försökte få fram den.. det gick sådär..


Nej vi fick inte bort skåpet så jag gick till tempo efter maten. Snacka om motion jag fick! :D




Knäckkaka i lingondipp :)




Nu ska jag vila lite och sen äta innan jag ska iväg och jobba. Ska jobba på julbord på Logen. Ja jag är nervös! men vill man så kan man,. Det kommer att gå jättebra :)


men pusshej

Onsdagsmys

Kategori: mitt liv

har varit onsdagsmys hela dagen. Var med sara och åt lite gofika och såg på film och surrade en massa:)
Sen blidde det julbord på kockskolan. Mycket gott må jag säga!
och nu så sitter jag med alex och linn och ser på film. Har blivit lite onsdagschips och dipp. Vi lyxade äve till det med lite vin, Mycket trevligt!

har även fått min första facerape idag. Av alex. MYCKET ROLIGT! ha ha

nu ska vi fortsätta mysa och sen blir det att besöka farmor imorrn. gogumman<3

?

Kategori: mitt liv

Jag hade skrivit ett heldeppigt inlägg men tänkte att det kan jag lika gärna hålla för mig själv.

Snart juliallafall och jag har inte handlat en enda julklapp, okej jag vet vad många ska få men det räcker ju som inte..



Lisa och Willson åkte till Zimbabwe i tordags. Kommer att sakna dom som sjutton. Men hoppas att dom har det jätteroligt där! De ska vara borta i 5 veckor så jag ska bo i deras lägenhet under den tiden. Flyttar nog dit under veckan närjag mår lite bättre


Nä nu ska jag rycka upp mig fortsätta städa lite och sen lägg mig och vila en stund


modell för en dag

antibiotika

Kategori: mitt liv

Var till läkaren i tisdags. Hade nästan öroninflammation, inte lunginflammation, men nått i lungorna var det, sen en infektion i halsen, svalget. så mysigt måste jag säga! Har inte mått jättebra de senaste dagarna, men är absolut på bättringsvägen. Men har typ sovit 2 hela dagar och legat ner hittills idag. jag orkar inte röra på mig.. Har varit jobbigt att ens sitta upp. Ska nog lägga mig och vila en stund till nu.

Blir en mycket lugn helg iallafall

jag älskar er ändå

Kategori: mitt liv

Lisa är en kärring och alex är otrevlig!

jag vet att jag är osmart. tack! :)