malin

Möhippa idag<3

Kategori: mitt liv

Som vanligt så var det mysigt i Nora. Blev ett dopp nere vid Utviksgården och sen fick vi varsin glass hemma hos sten och karin när vi hälsade på dom. Det var verkligen jätte trevligt, dock så trampa jag på nått vasst innan jag skulle sätta mig i bilen, sved nå så jävulskt. Svårt att beskriva men ont gjorde det iallafall. Tillslut så blev tån lite svullen, såg rätt så kul ut faktiskt. Röd och stor. Men det gick över till slut så det var ju skönt :)

Igår låg träning på programet. Så runt halv 5(typ) var vi samlade. Dansade afrikanskt och lite av det som vi ska göra när pappa och farmor fyller år. Ska bli så himla roligt! :D Sen när vi var alldelles svettiga och helt slut så bestämde vi att åka och bada ute i stallarna. Det var riktigt härligt! Hem till Ulrica efter för att sätta igång grillen, hälla upp varsitt glas vin och sen bara må. Sitta ute och prata, spela spel. Var en väldigt härlig eftermiddag, kväll, natt. Var hemma efter 1 nån gång. Inte kunde jag lägga mig då inte, för behövde att fixa lite med en musiktävling inför möhippan idag. Så var i säng närmare 3, och steg upp vid 8. Lite stressad var jag när jag skulle lägga mig för att somna snabbt, men gick väl sådär. Men somna lagom snabbt iallafall :)





Men som sagt, Möhippa idag. Kommer att bli riktigt roligt! Hon vet verkligen inte om det heller. Hon har gått hemma och beklagat sig lite för att hon inte kommer att ha nån. Hennes brudtärna är ifrån västerås(?) så jag, elin och anneli satt oss ner för några veckor sen och kollade på vad man man göra och hade lite telefon kontakt sen med Hanna när vi hade kommit på vad vi kunde göra. och nu är allt klappat och klart så blir en heldag med bus och mys. Skriver inte vad vi ska göra utan skriver det typ imorrn eller nått för måste fixa mig lite nu innan Tove kommer och hämtar mig.




puss hej

Its a sunny day

Kategori: mitt liv







Fika i nora idag. Myyys!







värme

Kategori: mitt liv

Idag har varit en av de bättre dagarna. Var inte så bra igårkväll, men jag sov bort det och vaknade glad imorse.
Jag och mamma har varit ute i Klockargården och fikat lite, åkte sen till dollarstore och gick omkring där lite, sen blev det varsin glass. Har varit så himla varmt idag. Upp och över 30 grader. Lite för varmt kanske. Jag och mamma satt och mös lite i skuggan. Sen efter middagen till typ nu har jag legat ute och läst. Jag vill som inte lägga ifrån mig boken, men vill samtidigt att den aldrig ska ta slut. men den gör nog det innan imorrn om jag inte kan lägga band på mig. haha!  Men är nog inte själv att känna så gällande böcker, eller?


Har funderat lite idag.. kom fram till en sak ganska snabbt. men det jag kom fram till är kanske inte, det är inte dåligt, men kanske inte roligt heller. bra för mig tror jag. Ska tänka lite mer på det och se vad som händer innan jag bestämer mig för nått..

ska luta mig tillbaka i soffan och fortsätta läsa lite i boken. imorrn blir det stan med mamma :)

pusshej


En bild sen igår när vi var runt och fixade på gravarna och sen lyssnade på Noratrion i Gamskolan.
här står jag i några träd i Kramfors

<3

Kategori: mitt liv

                                 


Tina, Linn och Agnes. Mina hjärtan. Ni är så himla saknade!

Men snart så är det dags för en tur till skellefteå så då ska vi mysa som bara den! <3



                                                                               Älskar er!

Kon har 7 sidor

Kategori: mitt liv




Lisa visa den för mig. Så underbar

strawberry!

Kategori: mitt liv






Nu jordgubbar och glass med familjen<3



det förtjänar man idag

en aning nöjd faktiskt

Kategori: mitt liv

Åh äntligen så har jag tagit mig i kragen och gett mig ut på min första lilla löprunda. vet inte hur långt jag spreng, men var ute iallafall en 20 minuter. Tror att jag ska springa den sträckan på kortare tid, men just nu är jag bara glad att jag inet gav upp. Var så nära. men då får man sluta tänka att det är jobbigt och börja tänka att det här klarar jag , jag ska, jag kan! i varje jobbig uppförsbacke har jag ett litet mantra jag tänker om och om igen om det behövs. backen är min kompis. Även mamma har nu börjat använda den lilla frasen :) Även fast att det var skönt att komma ut lite så valde jag kanske lite fel tid. Men var så himla pepp så valde som varmaste stunden på dagen ;) hahah! men det gick ju det med. Lagom slut man var när man kom hem. hämtade en madrass och la mig och stretcha i skuggan. sååå skönt! sen låg jag där en stund innan jag fick för mig att ge mig på våran balkong som vi har. Så den är städad och fin nu, enligt mig, får se vad mamma och pappa tycker. Men det kan som inte bli sämre. Saker överallt! så har lagt alla saker på ett annat ställe så får mamma och pappa rensa vad dom vill ha kvar och vad som ska kastas. Jag hade kunnat kasta allt, men tror att dom nog vill spara nått.

men nu, nöjd med mig själv så ska jag ta en lång dusch och sedan lägga mig i soffan och se lite på tv.

<3

Kategori: mitt liv

Jag har varit på ett sånt underbart bröllopp. Så himla vackert. Det var min kära kusin som gifte sig, med sin underbara Martin! jag grät typ hela tiden. Jag skyller på pappa, harn är lite vek när det kommer till sånt här. För jag tror att jag, syrran och pappa grina mest. allra mest när min andra kusin Madde höll tal. Hon berättade lite för mig innan om det så visste som lite vad det handlade om. Hon började med att hon talar mest för att Morfar inte kunde göra det, på detta speciella tillfälle. (nästan att jag gråter när jag skriver..) Vi satt innan och pratade om det hon och jag att hade Morfar varit där hade det varit han man hörde sjunga högst inne i kyrkan, och folk hade vänt sig om och letat efter den som sjunger så högt. På trappen innan paret kom ut så hade det varit han som höll ett litet tal. Han visste alltid dom rätta orden. Så det var därför Madde ville tala, för morfars skull. .. som jag grät.. som jag saknar han<3..

sen så visste jag att syrran skulle sjunga en dikt, syrran grät, jag grät. Men det var jättefint.

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.

Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.

Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Middagen var jättegod, humöret på topp. En underbar dag!


Mamma och pappa
Susanna och Emma
Madde, jag och Simon

Susanna och Martin, Man och hustru, Tro hopp och kärlek<3