malin

vi fortsätter..

Kategori: mitt liv

Jag var till Strumpan igår med foten. Det är ledbansskadan som är tillbaka. Den har väl aldrig riktigt försvunnit. Men det kommer att bli bram förhoppningsvis. Fick en massa övningar av han som jag ska göra varje dag. Och det tänker jag verkligen göra! Ska jag vara ärlig så är jag lite rädd för han, inte för att han är skrämmande utan för.. ja jag vet inte riktigt, för hans knäckande och ryckande kanske ;) haha! Lite läskigt när man ligger där och han vrider och vänder foten åt alla håll. Men jag litar på han så jag tror att det kommer att bli bra. SKa dit igen om 3 veckor

Balansbrädan är min nya kompis :)


Klassfest imorrn. Som jag längtar! Vi ska först spela curling coh sen så ska vi hem till Tina Linn och Agnes och äta mat och blanda en massa godrinkar, leka lekar, sjunga och bara flumma på som vi brukar! UTgång för hela slanten!
Är man ledig så måste man passa på :)


Bra att det händer bra saker samtidigt som de dåliga händer..

farmor ramlade igår och bröt lårbenshalsen. Hon opererades igår mellan typ 21 och 00.. Det var en lyckad operation iallafall, så de kändes bra. Nu är det bara en lång väg av rehabilitering som gäller. 
hon är ju 89 bast nu lite skröpplig på benen och så. Men jag hoppas att det kommer att bli bra.  


Sen är jag tydligen allergisk mot deo..(?) har fått världens utslag i armhålorna, värst är det på högern.. Svider o kliar.. sjukt obehagligt.. var till vårdcentralen igår. Fick väl inte så mycket som kan hjälpa utan mest bara råd om att inte använda deo på ett tag och typ smörja med babyolja och ha en kompressor för. Blir det inte bättre inom några veckor så måste jag dit igen.. Det måste försvinna! 




Sara ringde nyss, Blir mys med henne ikväll! <3 Saknar hon!



puss! 

det som flyger upp måste komma ner

Kategori: mitt liv

UPP

För några dagar sen när jag och Sara var på bio och såg på This is it! slog det mig att jag verkligen att jag måste lära mig att göra en kullerbytta. framåt.
Sista lektionen på skolan idag var condition så vi hade en stor röd matta framme så tog chansen då. Sofia fick stå bredvid och stötta mig :)

Så jag kan göra en kullerbytta på mattan nu :) WIE!

när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta.. nästa steg är att göra den på en blå matta som inte är lika tjock :)

Jag blev som ett litet barn igen. Barnsligt glad

NER

Min fot har börjat krångla igen. Där jag har haft mina ledbansskador..
Vet inte om jag orkar med det här igen.. ska till nån sjukgymnast, men är det samma skit som förra gången så ger jag upp tror jag.. skiter i dansen.. För även om jag fixar det nu är det inte säkert att det håller. Kan ju inte hålla på att fixa hur länge som helst, till slut lär det onte bli bra.. kanske bara blir värre.
Är mycket att fundera på nu. okej, borde kanske inte ta ut nått i förskott med att jag måste sluta dansa, men lika bra att ha det i tankarna ifall att..






SNÖÖÖÖÖ!

Kategori: mitt liv

Jag blir verkligen barnsligt glad när det snöar!

Har redan hunnit gjort en snöängel. Tyvärr så försvann den dan efter.. Men jag gör alltid en ängel i  första snön, vare sig den stannar eller inte :)


                                         snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö



 
Kan ju säga att min rygg är bra nu. Så kan göra kullerbyttor och sånt. Såg på This is it med Sara i söndags och kom fram till att jag måste verkligen lära mig att jag en kullerbytta framåt! ska ta tag i det så fort som jag orkar

min kropp mår inte som jag vill att den ska må. feber i fredags.. tråkigt, mådde helt okej på lördan så jobbade, vilade som vanligt på söndan. Låg hemma på måndag. Sov till typ halv 4 på eftermiddagen. Riktigt skönt! Tror att det behövdes..

är ju märkesår iår. 1809 delades Finland och Sverige. Det har vi typ "firat" idag på skolan. Jag gick dit för tänkte att det är kanske inte så ansträngande. Satt ocj lyssnade på när några pratade i början sen var det dags för alla att gå på olika workshops. Jag bastade, det gjorde Tina, Linn och Agnes också, och 2 tjejer till. Härligt härligt! Kände mig lagom matt i kroppen efteråt. Sen efter lunch så var det en Teater: Kärlek och krig. den var bra o rolig :) Skönt med en halvdag idag. Slutade 14.



Ska prova att gå i skolan imorrn och dansa lite. Se om kroppen orkar. Vet inte vad som är fel.. mår riktigt konstigt..




Syrran kom inte upp någe. Celina och Simon blidde sjuka så vart aldrig att de  åkte upp. Men de ska fira jul här så det blir mys! Är ju snart så ^^ Men den som längtar efter nått gott längtar aldrig för länge




Nä nu är jag hungrig så ska kolla hur det går för pappa. Sen blir det att kolla när Lisa dansar Afrikanskt med gruppen :) Får se om jag orkar mig på nått. Men är kul att bara kolla med



pusshej!

lovet.. Vart tog du vägen?

Kategori: mitt liv

okej. Jag har inte hunnit fixa min dator.. Vet inte vad jag gjorde måndag och tisdag. Kommer inte ihåg :) haha!
Men har haft besök från Göteborg! Hannes kom hit på onsdag morgon och åkte hem på fredag eftermiddag
känns konstigt att ha träffat han nu .. efter 4 år! Men var riktigt kul att träffa han :)



Sa att jag skulle vara bra på det här på lovet men har inte hunnit.. lovet har bara försvunnit. Det är redan söndag och imorrn börjar skolan. Fast ska bli kul att träffa alla. Har faktiskt saknat dom. Sen vill jag visa mitt nya röda hår :) hihi! Älskar håret!


Fredagsmys i fredags. haha! Jag och Maria fixade middag till oss och Ida. Det dracks lite goa drinkar som på den gamla goda tiden, lyssna på massa bra musik och snackade en massa skit :P Som det ska vara. Slutade på gennys för mig och Ida. Dansa loss! :)

Jobb på lördan. Jag och Tove som jobba. Halloween och allt. Så självklart klädde vi ut oss. Jag var en ängel och tove en bunny :P Fan va snygga vi var!

eftersom att min datorn inte funkar än så dröjjer det ett tag med bilder... men det kommer. Antingen här eller på bilddagboken. Så ha tålamod :)



Hade lätt kunnat ha en vecka lov till. Men är inte långt kvar nu till jullovet :)


På torsdag kväll/natt kommer familjen Antonsson-Lindbäck upp. Som jag längtar! Har inte träffat dom sen jag var när där veckan innan jag började skolan. Typ 2 månader sen...
Vi ska äta middag på Vägg i Vägg på fredag så ska bli mys! Jag kommer direkt från skolan :P Härligt varm och gosig man kommer vara dårå ;)


Nä nu hade jag kunnat gå o lägga mig. Men ska nog vänta en stund. Har så roligt på msn så stannar nog ett tag till.


men vi får se när jag får tid att skriva här igen. Puss och hej!