malin

nu är det snart slut..

Kategori: mitt liv

Har bara 2 dagar kvar på jobbet nu.. Så tråkigt! Vill ha mer!
fast ska bli skönt att få lite ledigt :D

Meeen nu har jag inte tiid att sitta här. Måste leta nått att ha på mig. Är så varmt ute.. Får se vad jag finner!




hur tänker killar ibland egentligen?

trött..

Kategori: mitt liv

Har öppning på dagis idag. Så blev till att stiga upp tidigt idag.*gäsp*

Hade väl tänkt att lägga mig i tid igår med. men hamnade på Skeppet med Anna och brudarna, Blev en cider och sängen blev det inte förrän efter 23. Fast trodde att jag skulle vara tröttare.

Men nu ska jag fixa mig och sen lägga mig om jag hinner en liten stund innan jag får skjuts av mamma.
orkar inte gå såhär tidigt. För då skulle jag ha fått lov att gå nu om 10 minuter ;)



pusshej!

kiss och bajs!

Kategori: mitt liv

Har varit en väldigt mysig start på veckan på jobbet.!  i Måndags var det ett barn som kissade på mig. Hon hade nyss vaknat och gick omkring själv inne. Så skulle lyfta upp henne och ta med henne ut. För hade ett litet halvstökigt barn ute som jag behövde passa ,men kan ju inte lämna henne inne själv heller och hon ville inte gå ut egentligen. Men lyfte upp na och kände att jag blev blöt. Tack för den! Men grejen är den att jag fick nog det sista.. för såg senare att hon lämnat ett litet spår efter sig. men iallafall. Kände att jag behövde gå ut o kolla läget så hon fick vänta en liten stund, medan jag kollade hur det såg ut. Ropade lite efter Maria som bara skulle hämta lite betong, men det tog lång tid det... Skickade in ett annat barn att leta efter henne, så hon kom ju strax efter det. Men oj vilket strul. hon hade fått tagit nått barn på andra sidan därför det dröjde så.  men till slut fick vi ut alla barn torra och glada. Själv stog man där med kiss på tröjjan och på byxorna. Tröjjan tog jag av mig och tvättade,hängde den sen i torkskåpet. Men kände att jag inte kunde göra det med byxorna så halvtvättade dom medan jag hade dom på mig.
Jag gick på rast 13.45. så sent har nog ingen gått på rast!

igår fick jag världens bajsblöjja! Uscha:S Och medans jag bytte den kom2 som skulle sitta på pottan. En missade totalt och det var en stooor pöl på golvet. Och på kläderna hans. men var inte riktigt klar med blöjjan så han fick vänta lite. fick som tur var inget på mig, men är inte så kul med bajsblöjjor och kiss på golvet. men det var ju bara att torka golvet och tvätta så var det bra.

Men sen vid mellis samma dag så var dte inte lugn och ro inte! Då hade en annan liten kille missat pottan och gjort samma sak. var ju bara till att byta kläder på han och sen torka och tvätta golvet 1 gång till!

men idag har det varit ganska lugnt på spillande fronten

skriver mer om dagen sen. Håller på att somna nu för har så ont i huvudet. Men vi hörs


nattipuss!

midsommar,skansen,film,bilresa

Kategori: mitt liv

Är mycket som ska strängas i ett och samma inlägg nu.

Dansade som sagt på midsommar. Sen när vi var klara vid 17 så var det snabbt hem och fräscha till sig lite. Sen åkte vi ut till muggarsviken(?) för att hämta Sara, för hon och jag skulle ha bilen. Så vi släppte av min mamma o pappa hos Nilssons i häggdånger.

Vi åkte tillbaka in till stan och åt go middag hemma hos henne sen ut till Smitingen, till Frida en sväng. var inte så länge för var så sugna på glass! haha! Så åkte till shell och införskaffade glass coh bullar :D sen påväg tillbaka till frida så plocka vi upp axel som skulle åt samma håll visade det sig. tur för han ;)

Sen ute hos Frida så packade vi in Carro, Linn och Frida i baksätet och begav oss till hemsön, Där var det fest.
Jag och Sara som var nyktra stannade typ 1½ timme innan vi åkte tillbaka mot färjan som skulleta oss till fastlandet igen. påvägen dit stötte vi på en älg. (ska lägga in en bild) och en grävling,
MEN bäst av allt var efter färjan då vi blev stoppade av polisen och Sara fick lov att blåsa. Polisen fråga om det var fest på hemsön. och sara börja snällt berätta att vi hade kört ut några kompisar och att vi dricker trocadero ikväll! Sen fortsatte hon att berätta att det var mina föräldrars bil att vi skulle hämta dom i Häggdånger inatt. han tyckte nog att vi var väldigt ansvarsfulla och vi tyckte han var en riktig hunk! Nästan att Sara vände för att fråga vad han hette. haha!

Åkte direkt ut till Häggdånger och hämtade mina päron och när vi ändå var där ute så passade vi på att kolla på Edholms Alpackor. Så sjukt söta! En sån önskar jag mig i julklapp;)

efter vi släppt av dom hemma så var nästa destination Vårdkasen. På vägen upp såg vi några harar skutta omkring.
Var väl inte världens fest när vi kom. Men klockan var nog efter 1. men var ju lite känt folk där iallafall. Stannade en liten stund och sen åkte vi ner från berget coh cruisade lite runt i stan och sen hem till mig igen.

Var skönt att komma hem. Men hade en så himla bra Midsomamr! har ju alltid kul med Sara., med henne kan man sitta tyst och det känns ändp inte konstigt. Fast å andra sidan så har ju både jag och Sara svårt för att vara tysta ;) hah!

pratade lite i telefon innan jag la mig.. så klockan blev nog efter halv 4 innan man somnade.


igår gjorde jag inte många knop. steg upp vid 12. la mig i soffan och kollade på Monsters, Inc. Sen la jag mig i sängen och kollade på pirates of the carribean(?) somnade så skönt. Sen efter middagen så åkte jag till Sara och kollade på Sommarkrysset, sen Livet är en Schlager. Sen blev det shell och lite gotta till andra filmen som blev isprinsessan. Var nog inte hemma förrän efter 2:) Fortsatte att kolla lite på pirates innan jag somnade.


Idag så åkte vi till Farmor för att åka vidare mot sollefteå och övik. åkte en massa gamla vägar och kollade runt. Farmor tyckte att det var jättemysigt! Var ute och åkte några timmar.

Och nu sitter jag här. Ska snart iväg till Ulla och äta middag. Emma, Simon och Celina är där med. Så ska bli trevligt:D


lägger in lite bilder sen om jag orkar


pusshej!

Svåra ord!

Kategori: mitt liv

Jag skriver inte direkt snabbt när jag knappar på tangenterna.. men går ju inte mega sakta heller.
Men vissa ord kan jag aldrig stava rätt, även fast att jag kasnke till och med kollar på tangentbordet

ett av dom är kanske. Som ni kan se ovanför....

Ett annat är riktigt. Blir oftast rikgit, eller nått liknande..sällan rätt iallafall..

Vi har även jobbade som blir: jobabde

måste sätta mig och öva tror jag på att kunna skriva dessa svåra ord ;) haha!

Midsommar

Kategori: mitt liv

Har firat Midsommar på dagiset idag. Så mysigt! Barnen från Tullporten kom och firade med oss. har ju haft dom förut så var kul att se dom igen . Var ju ett tag sen!
Vi sjöng och dansade runt stången. Sen blidde det glass och festis. Skönt att det var något sånär bra väder! inge regn. Det tackar vi för! Och håller tummarna på att det är uppehåll hela dagen imorrn för då blir det mer dans!

Ska runt på olika ställen och dansa.. vet inte riktigt när vi börjar.. men är klara vid 17. hem o duscha då o sen vara med Sara raring! myyyyys!


men nu ska jag snart ta en långdusch hade jag tänkt. Härligt!


sitter o lyssnar på massa svenska låtar. det är sommar det :)


pusshej

Sommarplåga?

Kategori: mitt liv

Gillar den här låten ja. Och den spelas ofta när jag är påväg till jobbet på morgonen. härliiigt!

http://www.youtube.com/watch?v=aKQEi6GV7v4

So you think you can Dance?

Kategori: mitt liv

Ååh va duktiga vissa är! avundsjuk? ne inte alls^^ jo jätte mycket!!

Men det är så roligt att kolla på dom som verkligen inte kan, men verkligen tror att dom är så duktiga. HAHA! det är det roligaste. Att dom inte har nån som säger åt dom att dom inte kan dansa. Dåliga vänner som låter dom utsättas för detta.


just nu är det en tjej som är 23 år. Som läkarna trodde skulle dö som späbarn. Hon har 3 halskotor istället för 7. Hon var faktiskt bra om man tänker på hennes sjukdom.Nu har det här programmet nyss börjat, men hon är säkert bättre än vissa.
Hon är så modig som ställer upp. och faktiskt är duktig! Hon är en bra förebild

Paus! Jag ska passa på att hoppa in i duschen medan. Hat ju varit o dansat jag med. Sen ska jag verkligen försöka somna mig före 1 ikväll. Får se hur det går ;)


pusshej

panic!

Kategori: mitt liv

Håller på att städa rummet nu.. och påvägen från tvättstugan och mitt rum så klev jag i vad jag trodde vara bara en fiskelina som skar in i foten, men det fanns en krok på den med.. !

Ni som känner mig vet att jag får lite småpanik när jag blöder på fötterna. Så tänk er nu när man känner kroken i tån. Jag vågade inte kolla, ifall det skulle blöda. Ropade på pappa! Som tur var var det ingen"krok" på kroken, så den satt inte fast så mkt. Och det fanns inte mkt blod. Men sved gjorde det!

Men en krok ska inte stoppa mig, Dags att fortsätta städa så jag kan gå och lägga mig snart.

Glad!

Kategori: mitt liv

ja jag vet inte vad jag ska skriva. Sitter med ett leende på läpparna, fast att jag alldeles nyss inte fick ett bra besked. Jag kom inte in på skolan jag sökte. Fast det gör inget. Hade nog ändå tackat nej om jag gjort det.

Men Hannes som är i Paris är inne på msn så snackar med han.

Hannes har jag säkert skrivit om många gånger!  Han är min kompis jag aldrig har träffat. Han är och modellar i paris nu.. saknar att prata med han . Så är bra att msn finns :)


Men nu ska inte jag sitta här o skriva mer.. borde verkligen städa!  och sen sova. Jobb imorrn halv8


pusshej

Pannkakor

Kategori: mitt liv

till frukost. Yummie!
Så nu är jag riktigt mättis!

och borde absolut inte sitta här för har ganska bråttom egentligen, men jag hinner ;) haha!
Det är planeringsdag på dagiset. Så har varit ledig på förmiddagen, de skulle planera inför Hösten. och eftersom vi inte vet om jag är kvar då så behövde inte jag vara med. Men ska dit till halv 12 för att sen gå in till stan och äta lunch på logen. Mys! Sen ska jag vara med på utvärderingen på eftermiddagen.

Så ska ta o klä på mig nu. kanske kolla nån buss om det spöregnar, eller hitta ett paraply

puss hej

Sova? ja tack!

Kategori: mitt liv

Kom hem från jobbet för kanske typ 40  minuter sen.

Jobbade själv ikväll.. kan säga att det gör jag inte igen, om jag inte får mer betalt. Helt sjukt! Även fast det inte var mycket folk som kom, men jag hade både kassan och garderoben. Så folk skulle in med jackor samtidigt som folk ville ha ut sina jackor. Ett jävla massa springande för mig! har nog gått ner nått kilo til :P

Fick ganska mycket dricks.. tror jag .Det var nån jävel som snodde min dricks! Inte lite arg jag blev när jag såg det!
Men Boman, som jobbar i lilla baren gav mig lite av hans dricks. Han är bra snäll han! Tack. Efter den här kvällen så kände jag att jag förtjänade pengarna.

det jobbiga nu är att jag vill sova, men är inte så trött. men slår väl igång nån film jag kan somna till.. Ska bara ta och tvätta av sminket.

Säger godnatt med en liten nyknäppt bild.


redo för jobb

Kategori: mitt liv



Lyssnar på musik och fixaar mig för en natts jobb på Svenssons.

Ser nu påöversta bilden att jag måste platta luggen lite bättre ;)

min nya tröja på understa bilden. Hur skön som helst. till den har jag bara ett par helt vanliga svarta leggings. Värsta mys!

ne nu ska jag sminka mig o fixa lite naglar o sen ta mig en prommis in till jobbet :)


pusshej!

dance with your heart

Kategori: mitt liv

när jag dansar är jag den jag vill vara. Dansen är min. Tappade den ett tag. Visst jag dansade, men dansen var inte bara min egen. Men jag har tagit tillbaka den och det är så himla skönt. och nu så har jag, Lisa och Willson börjat dansa igen. Mycket! Underbart!

Vi har dansat hela veckan nu typ. Har nån uppvisning i Bergeforsen imorrn. Skön att röra på sig lite.- Och vi har ju det så himla kul med på träningarna! tycker jag iallafall :)

Sen så är det Stadsfest mellan 23-25 juli. Ska bli kul! tydligen så ska vi dansa då :D wiie! nervöst. men ska bli sjukt kul! dags att börja träna ;P hehe


Igår var det jobb på dagiset och sen vinkväll med Anna och Sara<3 riktigt mysigt. Blev några få bilder. får se när jag får dom av Sara :)

Blidde lite dans på Gennys. och godrinken av Boman. en mogge ;) haha! rom och cola. Och det måste vara captain Morgan. Annars får det vara.

Sov hos Anna inatt. I en 90s säng :P haha! mysigt värre ;) Men varmt som bara den var det! Min kommentar imorse var: "Jag tror jag har svettat bort 3 kilon inatt."  hhaha!

Träffar Boman på jobbet(svenssons) ikväll med. Alltid lika roligt. :D får se om det blir någe folk ikväll. Är abonerat först. För dom som gick ut för 30 år sen. Men vid 22 så öppnar vi dörrarna för alla. Meeen ska jag vara ärlig så tror jag inte att det kommer så många just då. Men kanske runt 12-1 Hoppas jag! jag vill ha lite att göra :) var ju några helger sen jag jobbade nu..

Men nu ska jag hämta lite Cola och lägga mig och kolla på film på datorn och vila en stund

härliiigt!

andas Norrlandsluften igen

Kategori: mitt liv

Nu har jag landat hemma i Norrland igen. Men shit va kul jag har haft det i Stockholm.!

Åkte ner på torsdag efter jobbet. Sen när vi var framme runt 22 tog jag det barra lugnt. Madde(min kusin) sprang mest bara omkring och ordnade med saker inför den stora dagen dan efter. Hon skulle upp vid 6 så var väl inte tänkt att vi skulle vara uppe så länge, men vi låg o snackade till typ halv 2. Var ju hur länge sen som helst sen vi sågs, så vi hade mycket att ta igen  :)

jag steg upp vid 7 på fredan för att dricka lite champange med kusinen min, sen drog hom till nån i klassen på champangefrukost då gick jag och la mig igen. Tur som jag har hade jag vaknat med huvudvärk igen.. sov några timmar till och sen steg jag upp och hjälpte till att dekorera lite.

Sen vid 2 var vi på skolan hennes och såg hon springa ut! sjukt taggad var na! kul kul!  Snabbt efter det gick vi och bytte om till lite oömma kläder för att sen bege oss till flaket. I sthlm är det inte bara klassen som åker utan alla får bjuda med 2 personer. Jag var en. Himla kul! Var som värsta festen på flaket. De hade köpt en massa plattor med lättöl- för att hälla över varandra, därav de oömma kläderna. Satan vad jag frös mot slutet!
Madde råkade hoppa på en glasflaska så vi tog en sväng till sjukan onnan vi åkte vidare hem till mottagningen hennes. Snacka om att man längtade efter att få duscha. Luktade apa! Huvva!

åt gott och drack gott. Hade en jättetrevligt eftermiddag/kväll på mottagningen. Runt 22 var det dags att dra in till Täby, till Tegelbruket och festa. Trots maddes skada så var hon taggad! lite vin så gick det bra ;)

Hade på mig mina nya kläder jag shoppade i onsdags. Ljusa jeansleggings och en typ tunika från vila. jag kände mig jättefin, speciellt i mina nya skor! skitsnygga!
köade en stund innan vi kom in. Hottade några utav Maddes och Carros kompisar. beställde drinkar o satte oss och surra en massa. Min likör 43 med mjölk var helt underbar! Carro och Madde tog varsin redbull vodka :S Min var klart godast.
 jag dansade en massa. Kände inte så många.. typ ingen men dansade på ja. Hittade några jag kände igen från flaket så dansade med dom :)

Fick ont i fötterna av skorna, men det är bara att härda :P man är väl norrlänning!
runt 3 kom monica (maddes mamma) och hämtade oss 3. Skönt att få åka hem. hade haft en så himla rolig kväll. Massa dans, nya kontakter, lite smsande på natten ;) helt perfekt.
var skönt att tvätta av sig sminket och surra lite innan både jag och madde somna. Klockan var nog efter 4 innan vi slockna. fast vakna då och då av mobilen som vibrera, men ingen fara ;)

vi sov lääänge! eller madde sov till14 jag sov till och från från typ 11.30. sen hela lördag vart bara en massa slappande. vi tänkte att vi skulle hitta på nptt, men blev inte så . Madde hade ont i foten med så.. men var skönt att bara mysa lite med henne.

Tog mig en liten natta promenad ja..*ler* Maria tyckte jag var modig och en aning dum tror jag när jag berätta att jag skulle ut på promenad med en jag träffade kvällen innan. Men berätta att Madde känner han så då vart hon lugnare :P
det vär härlig nattväder. ganska varmt för att vara den tiden. Vi gick hem till han o satte oss på hans gräsmatta och snacka, sen påvägen tillbaka mötte vi hans brorsa som körde hem mig till kussen igen. väldigt trevliga 2 timmar :)


idag, söndag åkte vi hem. sov typ de första 2 timmarna, till Gävle. Där skulle vi få komma ombord på båten som brorsan jobbar på och kolla runt lite. Skithäftigt ju! Jag är imponerad. han jobbar som motorman så vi fivk gå omkring vid motorn och alla generatorer och sånt. Jag fick trycka på en knapp!! :D *lycklig*
Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara!

resten av vägen hem var mest bara tråkig.. sov och läste en bok omvartannat. och smsade såklart :P

kan ju säga att dte inte blev alltför många bilder, men ska lägga in dom jag har så lägger jkag in dom på bilddagboken sen.
Nu ska jag se på film med mamma så pusshej!




Bästa på hela resan är när Carro, maddes kompis säger att hon Älskar mitt dalmål! :)

ingen bra start på dagen..men hoppas det ljusnar!

Kategori: mitt liv

gick och la mig med huvudvärk och vaknade med huvudvärk.. kul! Inte direkt..

ska till jobbet vid 8. hoppas lite på att det regnar vid halv 8 för att då kan jag åka med mamma, med bra samvete. och så hinner jag vilia lite mer innan jobbet.

Ska åka till Sthlm idag efter jobbet. Kusinen min tar studenten! Ska bli riktigt roligt! Packar med mig kameran, här ska fotas en massa!

men ska fixa mig lite snabbt nu.. o vila lite

pusshej

skakar i benen

Kategori: mitt liv

Har nyss kommit hem från ett danspass med Willson och Lisa. Svettigt och skönt! Var ett tag sen vi dansa nu så var härligt att röra lite på sig. Har nu fått blåmärken på knäna. Fast att jag har knäskydd. Why?! det värker.. :S men men att ha kul och dansa väger över det onda.
Men när jag satte mig här så börja benen att skaka en aning.. Men börjar gå över nu :)

Sitter och tttar på Shrek nu, tills jag orkar masa mig till duschen o sen krypa ner i sängen. Måste försöka sova mycket inatt. Är så himla trött på dagarna.




Har fortfarande inte hittat nån Z, men vet inte hur det går med Anna och hennes X heller så ;)


puss hej