malin

Whats my age again?

Kategori: mitt liv

Kan börja med : Jag är sämst! Har egentligen tid till att skriva nått litet nån dag, men gör det inte.

men jag lever, har flyttat till en egen liten lägenhet som jag trivs himla bra i! Lite ensamt ibland, men har nära till syrran så är där väldigt ofta och försöker hjälpa till mycket med barnen, så mysigt!

Hade Lisa här i helgen, helt underbart att träffa na och springa runt på stan i 3 dagar och shoppa och snacka skit. precis vad jag behövde. Åker hem i helgen. Är så himla sugen på att fixa mitt hår nu. Ska permanenta det, som en affro typ, smås må lockar. Jag litar på min frisör och underbara vän Ulrica så hoppas, tror och vill att det ska bli bra :) Jag lägger in före- och efterbilder när det är klart.

Har även fått läsa igen mattekursen som jag missade när jag var i Zimbabwe. Med en annan härlig klass. Så varje tisdag under april var jag med dom. Och tro det eller ej så fick jag högsta betyg på alla mina inlämningar! Så glad! Matte är väl intemin grej egentligen. Och syrran var snabb med tt kommentera och säga att förskolematematik kan ju inte vara så svårt, fast några delar vi gjorde var typ universitets matte. OMG! Känns så himla skönt, trodde faktiskt inte att det skulle gå så bra, visst man hoppas men jag blir glad om jag blir godkänd och allt över är en bonus :)

Min dator hållr på att brinna upp så ska lyssna på en skolsak och sen typ sova. Ska gå till Vårdcentralen imorgon och lista mig här och sedan åker jag nog till skolan och sätter mig och pluggar lite


Lyssna på denna. Alex hon har tur hon då hon fyller 24 iår, själv får jag fortsätta vara oomtyckt 1 år till
http://www.youtube.com/watch?v=hTw0SdzQv_c&feature=related




Dansa som om ingen ser dig