malin

wohO!

Kategori: mitt liv

NU händer det mycket bra saker!!

Lov till veckan! Vilket leder till en massa tid med dom jag vill vara med
Jag behöver inte gå och vara orolig längre!
Huddikmaran imorrn!
Färga håret till rött!
Kanske får göteborgsbesök!
Det går framåt i skolan!
Familjen Antonsson Lindbäck kommer upp snart!

Jag känner att jag inte har alltför mycket att klaga på just nu faktiskt. SKÖNT!

Ryggen börjar verkligen bli bättre, jag fattar vad jag håller på med i skolan, det går verkligen bara framåt.
hade typ utvecklingssamtal med Danielle i veckan, det gick bra. Jag förklara för hon hur jag har kännt och så. Att det har varit väldigt många "tänk om" tankar. Men hon sa att hon var jätteglad att jag gick i klassen och att hon verkligen ser framsteg! Härligt att höra :D  Att det som jag hade tänkt göra iår kan jag skjuta på, för det kan jag inte med dansen och det har hon ju helt rätt i.
Okej jag kommer nog inte alltid vara så himla positiv till allt, men jag ser allt som en bra erfarenhet och att det hjälper mig i allt det andra!
jag känner mig fortfarande helt borta när det gäller improvisation. hon brukar fråga vad vi tänkte medans vi dansade, min tanke är oftast att inte känna mig fånig ;) haha! inte så lätt


men iallafall


spelade innebandy igår! Så sjukt kul asså. Vi var 4 från klassen och sen 4 från musikhandledar linjen. Fullt ös! Höll på en timme typ 2 matcher olika lag. jag,Sofia och mattias hamnade i samma lag båda gångerna.Vi vann båda gångerna! :D Det var liksom vi som var eliten, Jag och Sofia ;P


nä nu börjar jag bli lite hungrig, få se vad man kan hitta på att äta för någe. 

PUss o hej. 

Kan nästan lova att jag kommer bli bättre på att skriva under lovet. Ska hinna fixa min egna dator också 
 :)


laddad till max!

Kategori: mitt liv

Tjejkväll igår. Hann med en massa spel och IDOL. Rätt person åkte ut- ja.
Men spelkvällen var riktigt lyckad! Så himla roligt!                                   det gör vi om snart tjejer!



Usch vad jag längtar till ikväll på jobbet, men bara om hon kommer. Är en brud som jag har tjafsat med i flera helger nu. Hon börjar. För visst de flesta blir ganska dryga när de är fulla och har tappat lappen(eller överhuvudtaget), men de flesta fattar att de måste vänta ett tag innan vi kan leta deras jacka. Men den här tejen vettu! Först så smiter hon typ alltid in så för tvinga na o betala, Vilket hon redan har gjort säger hon. Ibland redan ute hos vakten! Men grejen är den att man har ganska bra koll på vilka som har betalat och inte, man känner igen folket. Och har man betalat har man fått en stämpel, vilket hon aldrig har när hon kommer och tjafsar. Jag har till och med försökt att vara snäll och leta efter hennes jacka som hon lämnat nere på nattklubben men hon va så jävla otrevlig mot mig så skicka ut hon, utan jacka..
Men förra lördan var nog värst då kommer hon och hennes kompisar, Hon hade tappat lappen och förklarade att hon hade en svart jacka(som alla andra har!)och en svart väska med en parfym i. De sa till och med märket så jag skulle hitta den lite lättare! haha!  Men jag visste att hon inte betalat eller hängt in nån jacka och försökte förklara det till hon och kompisarna, jag blev bara mer och mer irriterad för de gav sig inte och tillslut börjar de bli sura på mig och säga att jag är så himla elak mot henne. Vad har hon gjort dig?! Jag gick därifrån och sket i dom! Dom gick men sen kom hon tillbaka med en lapp och såg så sjukt nöjd ut. grejen var den att lappen inte kom från vår garderob! Sa åt na och gå. Så sa det till vakterna att kommer hon nå fler gånger så drar jag med na ut på en gång!

Vissa saker får man ta med en nypa salt när man står där. Folk flörtar och håller på, men personangrepp och sånt skit ska man inte behöva tåla. Såna som henne ska man inte behöva tåla!

Ne nu ska jag inte bli irriterad. Jobbar med Tove så kommer att bli en toppenkväll! Blir nog hissen och trappen ;) haha!

ska vila en stund så jag orkar vara vaken ikväll/natt


pussen

John Blund?!

Kategori: mitt liv

Ja det blev inte alltför mycket sova inatt heller.. kan ju knappt röra mig utan att det ska göra ont i ryggen.
Sååå igår satt jag den mesta tiden på danslektionerna och idag med.. kul, skitkul... Somna igår, men David kom och väckte mig så det var ju snällt. Somna idag med, men inte lika länge, nicka bara till ;) haha!. Men blir så när man inte kan sova bra på nätterna. Ska ringa till en kiropraktiker på måndag så jag kan få komma och fixa det här. För tror inte att det blir bra av sig själv..

träffa Anna efter skolan och köpte Alias. Spelkväll med tjejorna ikväll<3 värsta mys.

Har även hittat min batteriladdare till kameran så nu kanske det blir lite mer bilder på bilddagboken..Blir nog några ikväll! :)  sen har ju min dator pajjat så måste ta tag i det med.. och lägga över alla bilder på skivor..

ne nu orlar jag inte det här.. är slut fast att jag inte har gjort nått.. eller har cyklat en massa men ändå. Ska lägga mig och försöka sova lite innan maten. Bara jag ligger still och inte rör mig går det ju bra. Men det lär ju inte ske ;) haha!

Puss och godnatt så skriver jag imorrn. Längtar nästan tills jag börjar jobbar.. fast beror bara på om en viss person kommer. Berättar mer sen eller imorrn :)

:*


Jag är så stolt .haha

Kategori: mitt liv

Jag känner att jag börjar komma en bit ner på min måste lära mig lista. Kan säga er att listan har några punkter. Men har prickat av 2 punkter. Är inte så svåra saker mest sånt man borde kunna som jag aldrig lärt mig, eller jag har kunnat, men har väl varit med om nått traumatiskt(;)) och bara slutat och inte gjort det nå mer.

Har ju skrivit om att jag har lärt mig göra en bakåtkullerbytta. :) wie!

Idag lärde jag mig att göra en halv. Att man har benen bakom huvudet. Det har jag kunnat, men aldrig vågat hä ner fötterna i golvet. Det gjorde jag idag! Faast det slutade med att en muskel typ drog ihop sig i ryggen o jag inte kunde dansa de sista tre timmarna.. Men jag har ändå lärt mig det!
nu blir det vila för ryggen som gäller så det blir bra snabbt. Liksom hugger till ibland. Skitjobbigt när man nyser. ! Inte mysigt

Ska lägga mig och se på film och sova nu så jag orkar skriva mina morgonsidor imorrn. Fuska imorse och sov en halvtimme extra.

men puss och godnatt

Få, Färre, Färst!

Kategori: mitt liv

Satt på lunchen igår och diskuterade hur man böjer olika ord. Det hela började med att Sofia sa mindre, mindre, minst. Sen undrade jag om hur man böjer få, färre ? Det första jag kom att tänka på var färst. det passa bra in. Eller typ ingen, tomt. Liksom att det inte är nån kvar. För om det är få i början kanske det inte finns nån kvar på slutet
Men iallafall så har jag googlat på det nu och fick fram en rolig tråd. I början får man sig ett skratt, men sen så kommer det in nån som tycker att han är så smart och förstör det roliga ;)  
Tråden är sen 06, men ändå

http://www.debatthuset.com/forums/archive/index.php?t-7658.html


soon..

Kategori: mitt liv

Jag har fortfarande inte fixat min dator.. så väntar med en update ett tag till.. har kollat det viktigaste på datorn nu och ska göra mig redo för sängen. Ta en dusch,ta på mig dunsockorna och kolla på jönssonligan på Mallorca och blir nog att jag ringer och tackar för ett vykort. Blev så glad när jag såg det. Behövde det verkligen! Idag har varit en sån till och från dag.. Men känns bättre nu.. typ.

Men är en ny dag imorrn, nya möjligheter :)