malin

tidigmorgon

Kategori: mitt liv

Förlåt malingumman att jag inte har skrivit på länge igen. Men har lite att skriva om så tar det ikväll eller imorrn.

Nu är klockan kvart i 7 börjar om en hahlvtimme så borde egentligen skynda mig lite, men hinner skriva lite snabbt här.

Anna o Sara har kommit hem! De skulle överraska mig igårkväll, men jag var ju inte hemma.. :( men vi ska ses idag iallafall :D mina brudar är hemma!


men ska fixa mig nu.. och ladda för att klara av dagen med alla barn :)


SOOOOOL!

veckan som varit!

Kategori: mitt liv

Ja då var en hård arbetsvecka över.  Det är faktiskt ganska jobbigt att jobba på dagis kan jag säga er. Visst det är roligt, man får ta fram sitt barnajag men ungar är inte alltid snälla o glada. Det lovar jag. Vet intehur många gånger jag har blivit slagen de här 4 dagarna och blivit kallad dum fröken. Fast okej, får man en kram eller två så kompenserar det upp det dåliga :)
Men man tar sig en liten vila när man kommer hem för hjärnan behöver vila lite från allt ljud.

Haha mötte en skum person påväg hem idag. Jag gick och lyssnade på Adam tensta, my cool och kände mig rätt så häftig;) när en man kom springandes mot mig. Trodde det var nån hurtbulle ute. När han kom närmare såg jag att han inte hade några träningskläder, men han hade en öl i handen. Strax bakom mig stanna han o klunka lite o sen fortsatte han o springa tror jag.

Men iallafall. Veckan som har varit har varit bra! har jobbat.7.30-16.00. Sen har jag varit duktig och gått till o från jobbet! :)
Ska även jobba nästa vecka *längtar* börjar då 7.15 woho!

Men nu har jag lite bråttom. Ska ha övernattning med dansgruppen i helgen. Blev fredag till lördag eftersom jag jobbar lördagnatt. Hoppas och tror attd et kommer att bli en helbra helg! :D
vi ska träffas 19 idag o det tar iallafall en halvtimme att gå dit o jag har inte packat nått!
aaah!


men puss hej

skriver mer senare i helgen :)

I have missed it

Kategori: mitt liv

Har suttit o kollat på 3 avsnitt av One Tree Hill (säsong 6) på datorn. STC är grejjer det:)
Har saknat det, att försvinna in i en annan värld. Tror jag grina nästan hela sista avsnittet jag såg. Vill  bara sätta igång det fjärde, men gör jag det måste jag även se det femte o sjätte så det får räcka med 3 idag.

Nu kollar jag mest på det för att jag har fastnat. Efter 5 säsonger så gör man det. Men lånade första säsongen av Sara mest för att hon tyckte att jag behövde det, jag behövde ha nått annat att fokusera på än det som hände i mitt liv just då. Det var skönt att försvinna iväg ett tag. Inte veta om jag grät pga mitt liv eller det som hände i serien.. en skön känsla


Nu dock så kollar jag som sagt för att det har fastnat, jag gråter för serien,inte för mitt liv.  Har inte så mycket att gråta för i mitt liv just nu. Det hade kunnat vara värre, det finns dom som har det värre. Så jag ska inte klaga.. Inte nu.

jag har det bra. känner dock en massa saknad..en saknad för..
Gamla vänner som jag kännt länge, eller i några år. Saknar dom jag bara kännt i några månader, men känns som att jag kännt hela mitt liv. Jag saknar dom jag aldrig har träffat. Jag saknar min syster och till och med min bror

Men saknar inte känslan av att vara älskad, för det vet jag att jag är.                      även om jag inte alltid gör det själv



Love you!

En suck av lättnad

Kategori: mitt liv

Nu har jag tagit ännu ett litet steg i helt rätt riktning. Du är borta från min vänlista..





varför vara din vän när jag inte vill?






Home sweet Home

Kategori: mitt liv

Hemma nu efter kvällen arbete. Var lugnt ikväll, väldigt lugn. runt 200 bara. Trodde att det skulle komma mer, men men helgen före löning är sällan bra.

Det blev inte lika struligt som förra veckan och det är jag väldigt tacksam för!

Conny var där! han var vakt när vi nyligen hade öppnat, men sen jobbat i Kramfors. Har saknat han. Han kom på världens ide på hur vi skulle kunna få mer dricks. Vi lyssnade självklart och ställde upp en ishink i garderoben. Träffade man i hinken så skulle man få en kram av mig eller Patrik. Blev inte så jättemycket pengar. Fast sålde bort Patrik några gånger. Men ingen av damerna träffade hinken. Jag fick en kram. Den kostade 3 kronor;) haha! Man är då inte värd mycket inte.

Vi åt lasagnette idag så värmde på lite nu när jag kom hem.. Sitter med magont nu.. inge vidare. Tänkte att jag skulle äta lite så jag slapp somna hungrig, men är nog bättre det än o ha ont.. :/

Och så har jag smink som måste tvättas av.. vet inte om jag orkar.. Meeen måste. Så lika bra att jag går och gör det så jag kommer i säng nångång :)



Träna!

Kategori: mitt liv




Dansa Dansa Dansa med Brudarna nu snart! :)






Fredags planer

Kategori: mitt liv

Sitter här med ett glas vin i handen. Väldigt gott.

Försöker hitta någon att vara med ikväll, men ser inte ljust ut på den fronten.. så får väl hitta nån film att kolla på och sitta själv..

Ja jag tycker synd om mig själv..det får man ibland. Faktiskt!


MEN fick tag på Maria till slut, hon hade ont i huvudet och kanske inte skulle vara så social, och tror inte att hon vill lyssna på mitt pladder heller. Så blidde en snabbvisit påTempo för att inhandla chips, dip och godis!
Väger man redan mycket, varför inte väga mer då?;)

Sa nu är det först Så ska det låta, och mys med mamma. Sen blir det Talang 2009 och lite senare, antingen Million dollar baby eller Flightplan

Det återstår att se

Stora planer

Kategori: mitt liv

Sitter o surrar med mina älsklingar Anna o Sara på msn.

Anna tyckte att jag skulle göra det jag skrev om i förra inlägget.

Ahh är bra sugen men vi kom fram till att jag skjuter fram projektet i 3 veckor tills dom kommer hem så får jag lite mer stöd. Det kan behövas!


saknar mina hjärtan<3

Forskning.

Kategori: mitt liv

Jag och Maria sitter och chattar lite på msn och kom på världens ide!

Började med att jag frös och att det är jobbigt när man ska sova. Jag borde hitta nån att ha bredvid tyckte vi. Ska leta lite när jag jobbar på Lördag. Jag ser ju ganska mycket folk då. Det jobbiga är ju att de flesta är ju rätt fulla..och dom kanske inte kommer ihåg allt dan efter heller..

Så i forskningens syfte så ska jag ge mitt nummer till en massa killar o se hur många som ringer upp dan efter eller överhuvudtaget..


meen.. vi får se om jag vågar göra det.. kanske fegar ut när det väl gäller.

Men bra kul skulle det vara!


vad gör man inte för forskningen?!

bra och dåligt..

Kategori: mitt liv

Godmorgon!

eller ah god och god


det snöar!

Jag sitter lite småhungrig..men blir nog ingen frukost.. orkar inte.. sen har vi inge gott bröd heller..


Nu över till det bra med dagen

Kom på att jag borde ha fått lön igår, så var snabbt in och kollade. Jag hade fått mina pengar! :D

Ska luncha med Maria idag. Vi ska på den jättenyttiga Doncen! hehe


----------------------



Men alltså jag fattar inte att det ska snöa! Vart tog våren vägen?! Eller den hade väl kanske inte direkt kommit, men den var påväg..

ååh blir så sjukt less!


Det var kul så länge det varade

Kategori: mitt liv

Ja min första joggingtur på året var väl ingen höjdare..

det började jättebra, sprang en stund men efter typ 12 minuter och kanske 4 minuter ren envishet kunde jag inte springa nå mer utan att känna att jag behövde kräkas.
Pappa fråga innan jag gick ut  om halsen var bra. Det var den nästan så tänkte att det skulle gå bra..men det sket sig.

Måste nog vänta tills halsen är helt bra och tills det är lite varmare kanske..


fan.. Kände mig så glad när jag väl hade kommit ut..

men för att kompensera att jag inte sprang hela vägen så blev det lite sit-ups och armhävningar

och nu väntar duschen!


puss o hej

Dax att röra på fläsket

Kategori: mitt liv



Jag sa till mig själv igår att om det var fint väder idag så ska jag ta mig ut på en springrunda. Är inte direkt så himla bra. Men känner mig lite peppad (lite) så ska ta och klä på mig lite varma kläder och ge mig ut :)

Min nya frilla

Kategori: mitt liv




                                         

Påskhelgen

Kategori: mitt liv

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen. Har haft besök av mammas bror och hans fru.Väldigt trevligt! Men har nog gått upp ett x antal kilon, känns som om att det enda jag har gjort i helgen är att ätit.. Men det har ju varit gott iallafall :)

Jobbade i lördags.  Aldrig mer känner jag! Men ska dit igen på Lördag o försöka vara glada Malin. :)
Men guuuuud va struligt det var i helgen! Typ ingen galge hängde rätt, lapparna hängde på fel galge, men det var mycket folk- och det är ju bra. Men var hemma halv 5.. Helt sjukt! vi sorterade alla galgar och lappar så stämmer det inte nästa vecka är det fan nån som går och ändrar..okej ska sluta vara irriterad över det här nu..

har lovat mig själv att försöka vara mindre långsur,, Ännu en liten förändring



Var hem till maria igår. Hon fyllde år. Fast hon fick sin present av mig redan i lördags. Ett påskägg fyllt med en vänskaps sten, att par örhängen och ett nagellack. Hon blidde jätteglad :D wiiee!

senare på kvällen så åkte jag hem till Lisa o Willson. Jag och Lisa skulle kolla på Skicka vidare, men vi upptäckte att dom inte hade den kanalen så slog igång Save the last dance på datorn istället. Derek är ju bra snygg han! mhm! Vilket ögongodis ;)





och nej malin den är inte god. Kanske 1 men inge mer. haha!




hmm.. ska se vad jag ska ta o hitta på nu.. ska ner på stan till kl.14..så jag har ju några timmar att göra nått vettigt på



pusshej

ett slag i magen..

Kategori: mitt liv

När jag tror att jag har glömt blir jag bara påmind igen. Påmind om saknaden, men även påmind av ilskan, av besvikelsen att du inte ens brydde dig om mig. Inte det minsta! Det gör mig så ledsen och besviken på dig, för det trodde jag verkligen inte! Men skenet bedrar.. ganska ofta..

men du är inte värd att lägga några känslor på, inte just nu iallafall.. inte mina känslor. Varken bra eller dåliga. tyvärr så väger de dåliga över nu..



Ha ett bra liv, det ska jag försöka att ha iallafall..

känns som att det enda jag gör är att städa..

Kategori: mitt liv

Ja det man inte gjorde igår måste man ju göra idag.

Skulle ha städat igår,för får främmande idag. Mammas bror och fru från Uppsala kommer upp i helgen. De ska sova i mitt rum, så är ju bra om det är rent!

hade en bra planerad dag igår, men tyvärr sprack planderna då jag inte räknat med att jag skulle bli så himla trött o få lite huvudvärk mitt i det hela. + att Anna och Sara loggade in på msn från Thailand!

Börja med att jag steg upp 8, strax före 9 bar det av mot Kramfors till Farmor. Hon blev jätteglad av att vi kom!
11 åkte vi typ hem in på coop och handlade en massa mat inför helgen,men de hade inte allt så fick åka på en annan affär med. Väl hemma var det dags för lunch och sen somna jag en liten stund. sen som sagt så kom Anna och Sara in på msn så surrade på lite med dom! ååh vad jag saknar dom!

Sen så skulle jag äta middag med Maria så halv 5 åkte jag till henne. kom hem sent så blidde inte så mkt städande som jag hoppats på. Plockade alla kläder iallafall (nästan)

så nu har jag tagit tag i mig själv och städar, eller nu har jag en liten paus. Men har lagt in de bästa låtarna på en spel lista. lite lättare med bra musik!


ne borde fortsätta. Hade tänkt att se på film om en timme o borde iallafall ha damsugit innan det!

Jag längtar..

Kategori: mitt liv

..till sommaren,




                                                              jag läntar till i början av maj,
                                                                                                                                       

                                                                                                                                           jag längtar tills ni kommer hem, 
jag längtar till mitten av juni,

                                                                                    Jag längtar till sommaren

Audition

Kategori: mitt liv

Var på audition igår, för danslinjen på Folkhögskolan i Härnösand. Med inriktning mot balett och modernt. Men man har blockundervisning i andra dansstilar under året.

Var sjukt nervös i början, men blev bättre och bättre.
Det var en jobbig dag. Alla var väldigt trötta mot slutet..

Men fick veta nu imorse att jag är tredje reserv så får veta runt den 20 juni om jag kommer in eller inte.

så håll tummarna för mig!

jahapp..

Kategori: mitt liv

nu sitter Anna o Sara på tåget påväg ner till Sthlm. Sen ikväll så tar de flyget till Thailand!
Kommer att sakna tjejorna så himla mycket!

jag o Sara ses ju typ varje dag, och om vi inte gör det så hörs vi varje dag. Så kommer att bli svårt att inte kunna prata och se na hela tiden!

Men är ju bara en månad så snart är dom hemma igen!



love them<3

Äntligen hemma

Kategori: mitt liv

Kom nästan nyss hem från krogen. Fick ledigt så har varit med Anna o Sara ikväll! Väldigt trevligt! Tog en runda på Svensson (självklart!) Skönt att komma hem nykter faktiskt! Fick hemma hos Sara men drack inte så mkt. Har ju haft problem med min hals o kände att bli full är kanske inte bästa lösningen mot det problemet. Men att sjunga är väl kanske inte heller det? ;) Har iallafall lite ondare nu än innan. Men skyller allt på rökmaskinerna! hade typ ingen röst kvar när jag skulle åka hem.. hitta mina strepsils i väskan när jag skulle åka hem så det var bra det! Tumme upp

 Fick åka med en av vakterna hem. tackar Martin!

kvällen har innehållit ganska mycket men i det stora hela har det varit riktigt roligt! Men kommer att sakna mina brudar när de sticker på måndag!

ne nu är det sängen som gäller.. efter lite chattande på msn ;)

Ska det vara såhär?!

Kategori: mitt liv

Vaknade imorse med världens klump i halsen! Värkte som satan.. Så mår inte så bra just nu.. Hatar halstabletter, tycker dom är obehagliga men måste ju ta dom för att se om det blir bättre.. hade i den en liten stund i kinden innan jag spotta ut den! Uäck!

har även tryckt i mig en alvedon för huvudet.

hur ska jag klara detta? har stängning på dagiset idag! Slutar typ vid 17.30...
Men Vill man så kan man!  O nog fan så vill jag :)

Är på kullen idag. Så söta barn!

får se var jag hamnar nästa vecka?



ne nu borde jag klä på mig.. börjar om en halvtimme..


hejsvejs!