malin

Kvällens shot= Cocillana-etyfin

Kategori: mitt liv


har inte sovit bra på hur länge som helst ni känns det som. Förkylningen blir inte bättre, så ringde till vårdcentralen och bad om nått så jag kunde få sova. Har sån sjuk slemhosta på kvällen/natten så kan inte sova. Så fick ett recept på Cocillana som är hostdämpande. Får bara ta den på kvällarna innan jag ska lägga mig för man kan tydligen må dåligt av den. Har inte märkt ått än. Men sover lit bättre iallafall. Hostar fortfarande men inte så mycket att det känns som att jag måste spy. SKÖNT!


I Tisdags som kom Agnes hit. Hon fyllde år på Onsdan så vi hade en riktig mysdag! skulle egentligen till folkis på mogonen men Agnes hade sån träingsvärk sen den afrikanska dansen kvällen innan, så vi sov e stund till istället :) Sen blidde det räkmacka till frukost och en massa shopping på stan. Tråkigt att hon behövde åka hem så snabbt bara, men hon kommer hit snart igen! 






Sen har jag jobbat några dagar den här veckan. Så himla kul att jag får så många dagar! inte bara för pengarnas skull utan även för att få nått att göra på dagarna. Love it!





Hade supriseparty för Willson igår. Han blev riktigt överraskad! Men i det stora hela så var det en helt otroligt rolig kväll! God mat, mycket dans, mycket skratt! och gott vin. Allt som behövs! :D haha


Imorrn ska jag och mamma hälsa på mormor och morfar<3


men nu ska jag ta mig en shot och försöka sova lite så huvudvärken kanske försvinner


puss och godnatt

Stay the night

Kategori: mitt liv



Är hemma nu efter en otroligt mysig kväll med tjejorna! Började med lite pizzabak och Uno, sen harry potter och en massa godis, chips och dip :) Rullade hem. hahah!


ska snart lägga mg och sova men tänkte lägga ut den här innan


What we have is gold

Kategori: mitt liv



Jag var på intervju på LIlla Förskolan igår. De behöver en vikarie. Så det är nog några stycken som har varit dit. Men dom verkar jätte trevliga, eller dom var jättetrevliga! Fick gå runt och kolla lite, prata lite. när jag jobbade på sörgården så hade jag en utav chefernas barn, så hon kände igen mig. Det va lite roligt! och säkert bra för mig. Hon hade tydligen bara hört bra rykten om mig! Nämen det känns bra. Jag tror att det skulle vara kul att jobba där när det behövs.  Det är som ett föräldrakooperativ typ.. Så de jobbar väldigt nära föräldrarna, känner dom väl liksom. Sen jobbar dom med TEMA. just nu är det sagor, så de spelar teater och sånt. Låter ju hur kul som helst och är jätte bra för barnen! De har som en liten scen där dom får stå och göra nått.
Så jag håller tummarna för att dom gillade mig och att dom ringer någon dag =)


Om inte så är jag ju ganska mycket på Ängets, men är bra att få vara på olika. Fick vara på Sörgården häromdan, de skulle få EU-besök och behövde en extra. Kände igen många av barnen, men så stora de har blivit!
Det var kul att ågra av barnen kände igen mig med =) då bli man så himla glad!



Idag ahr jag och mamma varit till IKEA och handlat lite. jag behövde en tavellist och några ljuslyktor. Har fixat ena svarta väggen. Ska ta bild och lägga ut när det är riktigt klart! men tror att det kommer att bli riktigt bra!

men ska fortsätta att stöka på lite sen ska jag iväg till Lisa och äta middag med henne och Alexandra och se på film. Harry Potter! :D


Puss och hej!

dancing on my own

Kategori: mitt liv

Sitter hemma ensam och sjuk.. Men är påväg mot rätt håll iallafall. Dansade igår, har inte dansat på över en vecka så det har varit ganska jobbigt! haha.  Hip hop ikväll så får se hur det går. Dog tror jag femtioelva gånger igår under jazzen. Men vi började på en sekvens igr. Riktigt roligt! Men både svårt och snabbt. :) Det är så det ska vara. När man väl får till det så känns det nog inte så snabbt.

ja.. pratar fortfarande int med brorn min, tycker att det var jobbigt den gången han ringde och ville berätta att han klarat tentan, kul för han, men just nu vill jag inte ha nått med han att göra. För min egen skull. Jag är inte tillbaka där än och det kan dröja innan jag är det men dte får ta den tiden. Visst man kan tycka att det är lättare att förlåta ett syskon, men då beror det på vad syskonet har gjort för vissa saker ska inte ett syskon säga eller göra. Vissa saker är oförlåtliga..  Tycker att det är jobbigt när han ringer mamma och pappa med.. för att dom är den glada lilla familjen och jag står utanför den just nu. Vilket inte gör mig jättemycket,men är skönt att veta att man har nån ibland, att man inte behöver stå där själv.
Tur att jag har syrran och mina underbara vänner som jag vet är på min sida! Som jag vet att jag kan prata med, men räcker det?

Jag tänker för mycket på det, kanske jag bara borde göra som resten i min familj, glömma och gå vidare, eller kanske snarare sopa under mattan och strunta i det.



dålig start på inlägget, men är ni kvar så kan jag ju berätta att jag hade en grymt rolig helg!  Fest med Lisa och Alex. Först fika på stan på lördan, hem en snabbis för att sen dra tillbaka till lisa för min del. Blev lite matlaging och tittade på första Harry Potter filmen :) Alex kom lite senare så blev lite sminkade och piffande, väldigt många mora nissar! (sjukt god shot! likör 43, blåbarsoppa och ovispadgrädde) jag har aldrig, dansande. Sen drog vi på krogen. Har nog aldrig dansat så mycket på länge! ojoj roligt var det! Sen blev det självklart en subway macka innan jag och lisa gick hem till henne och Liz och alex föjldes åt hem.



Kom på igår att det var länge sen jag skrev nått positivt om mig själv.. hade som glömt bort att jag skulle göra det. Inte ett så gott tecken eller?




                                                                                                                               bra dansare..






..

Kategori: mitt liv




Ja jag är nog bara självisk..
men det känns som om att jag är
lite mindre värd




kom in eller stå kvar, gör som du behagar

Kategori: mitt liv

Okej nu har jag varit dålig igen.. men har varit ute och rännt igen. Förra helgen så var jag till brorsan i Kalmar och hälsade på. OjOj vilken vistelse.. den hade allt.. Jag och min bror är ju ganska bra på att bråka, men han gick över gränsen den här gången, så har svårt att släppa det och kommer nog att ta sin lilla tid.. Har varit svårt  hemma sen dess med för känns som att de inte riktigt förstår hur det känns för mig.. men men det  var en rolig helg, trots det som hände.
Sen den här veckan har jagb jobbat på dagis. Usch vad jag trivs bra där! Ska vara där några dagar nästa vecka ocksså, men hoppas på att få mer :)
och just nu så sitter jag nere i Stockholm och är barnvakt. Emma och Simon är ute och äter middag så jag och Celina har myst hela kvällen, tills hon somnade, vilket gick rätt så fort :)
Är nere i stockholm för att jag har sprungit Topploppet idag. Är väl helt okej nöjd med tanke på att jag egentligen inte skulle ha sprungit för jag är sjuk.Halsen är inte på min sida så hostar rätt så mycket.. och har bara blivit värre sen jag sprang.. Är som i varje andetag så kittlar det till så att jag måste hosta. Inte så trevligt.
Men iallafall sprang 5 km. på 29 minuter.. hade velat få en bättre tid, men får väl satsa på nästa år istället och inte vara dålig. :)

Celina är ju en helt underbar liten tjej. Hon härmar nästan allt man säger och det låter så himla roligt. Tjong i paviljongen!

nu ska jag fortsätta att titta på film och hosta på blir hemgång imorrn kväll så får mysa en massa imorn med

det var trevligt att du kom prussiluskan men ännu trevligare när du gick

Celina älskar att titta på Pippi, inte mig emot var ett tag sen jag såg det och är så roligt när hon sjunger med eller säger innan vad som kommer att hända :D



puss o godnatt

det här klippet är det bästa