malin

Rhododendrondalen

Kategori: mitt liv

Av en slump såg jag att det finns ett ställe här i Skövde som heter Rhododendrondalen. Så självklart packade i ihop oss för nån vecka sen och begav oss dit, vi hann bara packa ur oss så började det regna... bara att åka hem igen och göra ett nytt försök några dagar senare.  Och tur att vi åkte dit igen, så fantastiskt fint alltså! Dock inte jätte vagn vänligt så en kompis fick ta vagnen, Robert barnet och jag hade självklart kameran ;)
 
 
 

Ännu en nystart

Kategori: mitt liv

 
 
Ja nu var det ett tag sen igen men nu ska jag verkligen försöka ge detta en chans! Och verkligen göra mitt bästa för att bli bättre på detta ;)
 
Har hänt mycket igen. Senast skrev jag att min sambo börjat jobba på annan ort, vilket gjorde att även jag flyttade hit till Skövde 1 mars. Vi var beräknade att föda 21 mars så vi ansåg att det var lagom att jag skulle komma hit då,  nästan ett år bodde vi ifrån varandra och skulle nu få spendera sista tiden med varandra och fixa i vår nya lägenhet innan bebis skulle komma. Så blev det ju självklart inte då R fick lov att åka iväg igen på jobb på annan ort. Jag fick panik och blev superstressad då vi var beräknade v.12 och han skulle vara 4 timmar bort fram till v.14 med undantag för helger.  Men efter mycket om och men fick han vara hemma i Skövde och jobba från v.12 Och oj vad det var tur för tisdagen den 21 mars valde vår dotter att komma till världen <3 Bråttom hade hon också, från första känning till att hon var ute tog det inte ens 5 timmar. Men mer om det sen :)
 
Hon är iallafall världens sötaste och en väldigt snäll tjej som snart blir 3 månader. Vi har alla börjat lära känna varandra och vi förstår henne bättre och bättre för varje dag som går, så underbart att få vara mamma!
 
Det var allt för denna gång, min dotter behöver lite mat och mys innan vi ska sätta igång att städa och baka lite då vi får besök senare idag