malin

kom ihåg mig då

Kategori: mitt liv

Har ingen dator, igen! Så sitter här och knåpar ihop nått på mobilen, och ja vi får se hur det här går.

Hade typ redovisning idag på skolan. Vi skulle i gruppen hålla ett seminarium. Det gick väldigt bra faktiskt! Men har i några nätter nätter sovit så sjukt dåligt. Drömt konstigt och gjort konstiga saker. En natt satte jag mig upp och tog på mig en osynlig bh väldigt hetsigt och la mig och somna om sen. Natten till idag drömde jag att jag högg av en annans arm med mina naglar..sen trodde jag att min ena duntossa som låg i sängen var armen! PANIK!! Sov inte mega bra efter det.. Så förhoppningsvis borde jag sova bättre inatt, har inte mycket att vara nervös över imorgon. Bara lite:) men bra nervositet

Nu ska jag kolla på Sveriges mästerkock, underbara onsdag!

Dansa som om ingen ser dig





(kolla in mig på instagram @dansfjolla)

Im pregnant and i know it

Kategori: mitt liv

Nej ingen bebis i magen inte, men tänkte köra en förlossningsberättelse fast brännanäsanberättelse.

Det började med att vi pratade lite om mina näsbesvär och sen ville hon kolla i näsan. Hon tog en tång in i näsan och spände ut näsborren och kikade in i båda borrarna. Sen tog hon fram en lång typ kikare med lampa på, jag frågade aldrig hur långt in hon tittade för ville nog inte riktigt veta att hon varit och pillat på hjärnan. Gjorde väl inte direkt ont med tårarna kom. Hon tröstade mig med att det händer alla. Tack! Hon tyckte att jag var rätt så svullen och att vi kunde testa med att bränna näsmusslorna. Hon kunde inte garantera nått men ingen hade blivit sämre, det räckte för mig. Sagt och gjort så satt jag sen på en stol utan för med två långa tussar i näsan med blå bedövning. ja jag var grymt snygg .Efter en halvtimme fick jag komma in igen och få en spruta bedövning i vardera näsborre som även innehöll adrenalin. Så där satt jag, bedövad i både näsa och mun och lite lätt skakig av adrenalinet och gjorde mig mentalt redo för att bränna i näsan. POFF så var det över, gjorde inte ont, killade till lite och var lite obehagligt, men är väl aldrig trevligt att ha saker upppe i näsan. Jag tackade för mig och gick.
 
Tack och lov bara att jag hann hem innan bedövningen släppte, för då släppte alla spärrar i näsan med. Blod, snor och säkert hjärnsubstans bara rann ut, huvudet värkte och jag var så sjukt trött. I med papper i näsan och försöka sova vart planen. Vaknade kring 18 och hade då sovit i över 2 timmar. Var fortfarande trött och funderade stark på att ligga kvar och inte stiga upp förrän dagen efter. Men insåg att det enda jag ätit på hela dagen var en semla.. Så tog tag i mig själv och samlade lite kraft och steg upp. Det hade slutat rinna ur näsan, huvudet kändes lite bättre och trött är jag ju alltid så.

Hon hade sagt att det är ju onödigt att träna och så direkt efter, men jag tänkte att en liten promenad några timmar senare kan ju inte skada. Klädde på mig och gick ut. det skadade väl inte näsan direkt men var sjukt jobbigt att andras då det var lite halvtäppt i näsan och jag fick lova att blanda mellan näsa och mun. Dom 30 minuterna kändes som flera timmar när jag väl kom hem.
 
Avslutade kvällen med att snorta lite koksaltlösning. SHIT va täppt jag blev efter det, trots att jag snytit mig och hållt på. Men när jag la mig i sängen täppte det till ordentligt och det var ju tur att jag inte hade någon bredvid mig för han skulle inte kunnat sova, måste ha snarkat nå så jävulsk eller försökt att andas genom näsan och typ hållit på att dö.
 
Kände mig typ utvilad när jag vaknade imorse, inte lika täppt. har nyligen snortat lite lösning och blev inte lika toktäppt som igår så det var skönt.
 
Inom nån månad kan jag märka skillnad, det ska läka lite och så i näsan så beror på hur det går hur lång tid det tar innan man märker nån skillnad. Håller tummarna för detta!
 
Här är jag med bedövningstussarna, dom är långa och sitter en bra bit upp i näsan
 
 
 
dansa som om ingen ser dig

Utan dina andetag

Kategori: mitt liv

Ska idag iväg till Odenplans läkarhus och kolla min näsa. Är ju alltid typ täppt och använder ständigt nasonex(nässpray) Så har äntligen hittat en bra läkare som har koll på alla mina allergier och tyckte att det vore bra att göra nått åt min näsa då det inte är hösnuva utan typ en åretom snuva. Jippie! Så vet inte om de kommer göra nått åt näsan idag eller bara kolla på den, lite lätt nervös är jag iallafall..
 
 
 
men dansa som om ingen ser dig

In kommer ting

Kategori: mitt liv

 
åh har ju så fina vänner. Fick först detta av Angelica
 
 
Theet luktar så himla gott och smakar verkligen som det luktar!
 
Sen kom Sara med detta
 
 
Hon hade stått och hängt på låset på morgonen. Får se när jag ska njuta av vinet.
kom dock fram till att jag inte äger en enda vas.. vilka problem jag fick igår alltså! Men hittade tillslut en "vas", det fick bli en plastbunke jag brukar mixa smoothies  i ( man ser lite på sidan i bilden)
 
Pluggandet igår gick sådär, så nu kör vi igen!
 
dansa som om ingen ser dig

Händerna mot himlen

Kategori: Naglar

11/2-2013
 
dansa som om ingen ser dig
 

En apa som liknar dig

Kategori: mitt liv

Ja, hon är tillbaka! (för stunden iallafall)
 
Mitt liv i sthlm går framåt, jag går fortfarande lika mycket vilse som förut (om inte mer)
Jag har hunnit fylla 24 ( bara några dagar sen, åldersnojjan är på topp, japp!)
 
Sitter nu på skolan och ska skriva tenta som ska in på fredag, men oops hamnade här istället.
 
Det händer väl egentligen inte alltför mycket hos mig. Skolan, jobb och dans rullar runt på schemat och hänger mycket med syrran och hennes familj när det finns tid för det. Och tid har jag, vet bara inte vad jag gör av all tid. Den bara försvinner till en massa annat som säkert är vettigt. Som nu, jag måste egentligen skriva, men hade en i gruppen idag som sa att det är inga problem för dig, du skriver fort och det kommer naturligt och flyter på bra. tack för peppen! :) Det gör det hela lite lättare
 
 
 
men kom ihåg: dansa som om ingen ser dig!