malin

godnatt världen!

Kategori: mitt liv

Hemma efter jobbet.

Vi började med garderob ikväll. Kul, men jobbigt.. stå där själv, ta betalt, hänga in, hänga ut OCH samtidigt agera vakt, Ingen höjdare. vart några stycken jag fick springa efter i trappen.  Kö typ hela tiden från 12..

ska bli skönt att lägga sig nu, värker i fötterna och hostar som en toka. men har inte gjort det så mycket på jobbet, så det har varit skönt :)

Men ska tvätta av mig ansiktet, ta på mig tosserna och sen krypa ner under täcket och sova tills jag vaknar.

puss och natti

slempropp och hosta

Kategori: mitt liv

Mår fortfarande inte så mycket bättre med hostan. Och idag vaknade jag riktigt täppt i halsen. Så började dagen med en shot hostmedicin. Kan nog ta lite mer om nån timme innan jag och mamma drar oss ner på stan. Regn ute, ingen bil, ingen buss det blir till att gå, tur att paraply finns!  Sen blir det hem och kurera sig ännu mer innan jobbet börjar. Hoppas det blir bättre än förra helgen, helt sjukt alltså!

Var med Maria igår. i var ensamma fast tillsammans. Satt och surra en massa först- som vanlig!- sen började jag klinka på pianot och hon satte sig vid msn. Jag har aldrig spelat piano, så efter lite hjälp med vilken tangent som var vilken  så var klinkandet igång!  riktigt kul, Maria tyckte det var kul med. Hade hon ju nått fint att lyssna på*host* Lät väl sådär i början, men sen lät det riktigt bra! imponerad av mig själv :D Det var Maria med.

ne nu ska jag fixa mig för stan med mamsi. Mys<3

0500

Kategori: mitt liv

Hade jag tänkt att stiga upp.. men det blev typ 25 minuter senare. kände att jag hade tid att sova en stund till. Sitter och äter frukost nu, inte lätt när det är så tidigt.
Börjar jobba halv 8 och bussen går 6.20. resan tar 50 minuter (egentligen typ 15 så får se vilken väg han åker)

Ne ska göra mig klar för jobbet och sen sova en stund på bussen :) Sista dagen :/

pusshej!

Stratovarius - Paradise

Kategori: mitt liv

Late at night I find myself again Wondering and watching TV
I can't believe what is on the screen
Something that I wouldn't care to see
Many rare species will perish soon
And we will be short on food
Why do we have to be so selfish
We've got to change our attitude
I know that I am not
The only one that's worried
Why don't we all Wake up, and realize
Like the birds in the sky
We are flying so high
Without making anykind of sacrifice
We've got so little time
To undo this crime
Or we'll lose our paradise
It seems to me that there's no sense at all
Nobody cares it's always the same
Mother nature's crying out in pain
We are the ones to blame
I know that I am not
The only one that's worried
Why don't we all Wake up, and realize
Like the birds in the sky
We are flying so high
Without making anykind of sacrifice
We've got so little time
To undo this crime
Or we'll lose our paradise

Bra. Skit bra...

Kategori: mitt liv

Bra tt man håller på att bli sjuk.. eller håller påatt bli har väl inte riktigt blivit bra sen jag var i uppsala. Hostan har ju inte velat försvinna. Men några veckor innan uppsala så hade jag ont i halsen, Konstigt ont. är svårt att förklara men gjorde typ ont i käken/tandköttet samtidigt som det gjorde ont i halsen. Svinont! Hade svårt att äta och prata. Börjar få samma nu, fast utan ont i käken...   taskig tajming. På måndag åker jag ner till sthlm och ska vafra barnvakt, på helgen ska jag jag springa tjejmilen sen på tisdag så börjar jag skolan(dans) skitbra. Barnvakt får ju bra. Är ju inte dålig, bara ont så det är ju lugnt. Men får se med tjejmilen. Mamma säger att jag kan ju gå. Helvete heller! Isf så hoppar jag av, jag går  inte i mål, jag ska ta mig runt på timmen och med min envishet så kommer jag att göra det. Även om jag mår dåligt innan, medan och efter.  Men gör jag det så lär jag ju inte bli bättre till skolan, Bra att först börja en vecka sent och sen vara sjuk. Fast det kan jag ju inte rå för. Behöver ju inte säga att jag sprungit (tror inte att de läser det här)

men ska vila nu iallafall. Äta lite glass, det är ju bra för halsen :)

Är ledig imorrn så ska vila och ta det lugnt då med så kanske halsen blir bättre

pusshej

-

Kategori: mitt liv

jag kom in...

en hel del tankar

Kategori: mitt liv

För ett tag sen så sökte jag till folkhögskolan här i härnösand. Till danslinjen.. jag kom inte in.. men igår så ringde hon och sa att jag kommit in. (!) Jag vet inte hur jag ska göra. Min plan har varit att jobba iår, resa kanske, för att sen nästa höst söka till Piteå. Förskolelärare, men dans.  Så kanske är bra att gå skolan nu så jag får mer dans, men mina andra planer då? kommer dröja 5 år isåfall innan jag är klar..

usch vad svårt det är! allt kommer samtidigt. Jag hade ju ställt in mig på att inte gå, men nu måste jag börja tänka om.. fast ska ringa till hon nu. För måste fråga om det är okej att jag börjar en vecka senare.. ska ner till sthlm och jobba samma dag som skolan börjar och stannar där hela veckan.

ska ringa nu och sen göra mig klar för jobb.

pusshej

Måndag igen

Kategori: mitt liv

Sitter och äter en rejäl frukost nu. Äggröra och massa sallad! Väldigt gott! börjar inte förrän 12 ute på dagiset, så är skönt att bara sitta och ta det lugnt. Skriva här ;)

såg på film igår. Snarare filmer. Hann med 5 stycken. Var hemma typ halv1.
Vi började med att se Sweeney tood, sen bedtime story, 12 days of terror, rulemodels och pulse.

1. rulemodels. Riktigt rolig film faktiskt
2.12 days of terror.  Hajfilm
3. bedtime story. lite pinsam ibland, men skojjig
4. Sweeney Todd. Jag gillar inte blod, men ska det va så ska det va. Såg bara mesigt ut och over the top.

Såhär såg rankningen ut innan sista filmen. Vet inte vart jag ska sätta in den. Hade den slutat bättre hade den nog kommit ganska högt. Men var så mycket man inte fick veta. Bara konstigt. Men man satt på helspänn.

skönt att det regnade igår, för då kändes det inte dumt att vara inne hela dan . och skönt att börja sent idag
Är så imponerad av mig själv. Som skrivet förut somna jag efter 5 och var riktigt trött hela dan igår, men somnade inte på nån film! :O Men gissa om jag var trött när jag kom hem

nu ska jag fortsätta äta min frukost och slå igång en film troja och sen göra mig redo för barnen!

puss och hej

dripp dropp

Kategori: mitt liv

perfekt filmväder idag. Regnet bara öser ner!


jobbade igår, var typ 2 veckor sen jag jobbade på Svenssons troja. Så var lite småkul. Mindre kul var att jag var hemma efter 4... somna efter 5. Så har sovit bort halva dan.. men det gör inget..
Ska iväg och se på film snart så har inte tid att sitta här egentligen..men

Har börjat jobba lite igen nu på en förskola ute i Häggdånger. bara vik, men bättre än inget., Jobbade 2 dagar förra veckan och nu till veckan var det tänkt en dag, men slutade med 4 :)

Skönt att mjukstarta med jobbandet, hoppas på mer, men man vet ju aldrig. Har inte hört så mkt från barnflickajobbet heller.. så hade tänkt att ringa imorrn.
Skulle vara kul att jobba där, bara komma härifrån.
Tror att jag skulle behöva det, rätta till mig själv och mitt liv.. Skapa mig själv. Man kan inte hitta sig själv förrän man skapat den man vill vara, tror inte att jag har gjort det än. har nog skapat många jag inte vill vara. Där är jag nu.
Men jag är på rätt väg. och vet att jag har hjälp och stöd<3



ne nu ska jag hoppa ur morgonrocken in till lite mjukiskläder och sen blir det film:)

Barnflicka

Kategori: mitt liv

Jag har sökt jobb här nere i Stockholm.

Det finns en familj i Djursholm som behöver en barnflicka. Jag var och träffade familjen i Tisdags. Jättetrevlig!  Var där över 1 timme o pratade och kollade runt. Det kändes väldigt bra! De ska ringa idag. Så antingen ringer de och berättar om de har bestämt sig eller bara för att kolla läget. Så är lite nervös nu..

Tänk om jag skulle få det..? lämna allt hemma och flytta hit ett år typ. Visst det är en erfarenhet, det är ju barn jag vill jobba med så.  Men är ju inte säkert att jag får det heller.. så ska lägga mig i soffan igen och inte tänka så mycket på det. Blir bara jobbigt! Blir nog en promenad sen i det härliga vädret för att kunna skilja på alla tankarna lite.

Uppsala, Årsta och Åkersberga

Kategori: mitt liv

Dopet var jättefint! Leon som döptes var snäll och grinade inget. Celina satt hos morfar och mutades med kex när hon började prata lite mycket :P haha! God mat var det och självklart är det alltid trevligt att träffa släkten.

Det tråkiga var att jag blev sjuk. Vi kom ner på fredag och åkte då till min morbror och hans fru. Åt middag där o så. Började få feber då tror jag... så vi åkte tillbaka in till uppsala till hotellet. Jag duscha och la mig . Hade typ feberyrsel hela natten så sov riktigt dåligt.. Men på lördan var det dop. Mådde inte så bra på morgonen men inne i kyrkan gick det bra!  vilade lite sen när vi kom till själva kalaset. Efter det så mådde jag helt okej. Febern var borta!  

Sen på söndan så åkte min familj hem och lämnade mig...  Men jag åkte till syrran ja! Hon var också sjuk.. men det var mysigt att träffa henne och lilla familjen <3

på måndag kväll åkte jag till min kusin i Åkersberga och har nu varit här sen dess.

Igår var vi på Grönan. Jag har aldrig varit där. Eller typ 1 gång och då var jag sjuk så åkte inget.  Visst jag är sjuk nu med men då hade jag typ migrän o skit..  eftersom jag aldrig har åkt nått sånt här (typ) så började vi med bergochdalbanan. Den var rolig och ett bra val som förstaåk tror jag.  okej jag blundade, men bara lite. Vi åkte den igen lite senare och då blundade jag inget! Woho!  sen som andra blev slänggungan med kusinen. Den är ju bara härlig den! Tyckte inte madde ;)  Sen träffa vi på några killkompisar i kön till Extreme( den hade jag sagt till mig själv att jag aldrig i helvete skulle åka) men efter lite övertalning så stog jag med i kön. Vad hade jag gett mig in på?!? Ville verkligen inte.. men jag kunde inte ändra mig heller för stod på tur för att åka.  :S Satt brevid Jonathan, man satt typ själv men var ändå skönt att veta att man hade nån man kände brevid sig. Han satt o skratta, medan jag skrek: det är inte roligt!! :D hahaha! Fast så fel jag hade. Jag gick av med ett leende på läpparna, dels för att det var roligt och för att jag var på fast mark igen :)
Spökhuset var inte så läskigt som jag trodde. Grabbarna var nog mest rädd. Dom skrämde upp varandra. Haha.
Jag är lite imponerad av mig själv som faktiskt våga åka nått. Jag är rädd..
Men hade en riktigt trevlig dag!

Idag vet jag inte vad det blir. Madde jobbar och hennes föräldrar är inte hemma.. så är själv..

men ser på klockan nu att det är dags att lägga sig i soffan o se på tv. Men har inte berättat om det roligaste än så får bli sen.

pusshej!