malin

2010-02-21 - Söndag

Kategori: mitt liv

Ja jag tror att det värsta är över nu...


Jag, brorsan och pappa åkte till farmor i måndags. Jag tog ledigt. Kände att jag behövde det. Skulle nog ha varit hemma på tisdan med, var inte så mottaglig så på onsdan kom jag inte ihåg så mycket.
Det var kul att träffa farmor iallafall, hon är så söt! vi hade varit och köpt lite gofika och satt bara och myste lite och så.
resten av veckan blv inte så lång.. tog ledigt på fredan för att vi skulle till Nora och säga hejdå till morfar. Vilket jag redan hade gjort, men det var lika jobbigt den här gången. Om inte värre. Mammas syskon var där, pappa var med. Alla var ledsna. Det är svårt att se folk man älskar ledsna. Men det var viktigt för alla att få säga adjö till han. Han finns alltid i våra hjärtan. Och varje kväll kan jag kolla upp mot himmlen så finns han där i stjärnorna med mormor<3

Är begravning på fredag.. Men tror att det kommer att gå bra på fredag. Har sagt det mesta till han redan. Speciellt det viktigaste, att jag älskar han. Annrs får jag åka till Nora och prata med han. Som jag gör med mormor. är till henne alltför sällan med. blir så mycket jag måste berätta varje gång jag träffar hon. Men det är skönt att prata med hon, berätta vad som hänt i mitt liv fram till nu.


jag ser dom i stjärnorna..




2010-02-12 - Fredag

Kategori: mitt liv

I Måndags fyllde jag år! grattis till mig. Hade inte tid att skriva då. Har väl inte jätte mycket tid just nu heller, men ska snart åka till stockholm och är borta över helgen så tänkte skriva några rader innan.

blev ingen skola idag, för dom ringde från morfars boende imorse vid halv 4. Var svårt att sova efter det..
 Ska åka ner till sthlm nu snart.. tänkte ett tag att jag skulle ställa in det. Vill inte att mamma ska behöva vara själv imorrn. Men hon ville att jag skulle åka. Tror själv att det är bra. Få tänka på annat. Vara med syrran och min systerdotter. Sen träffa Anna och Sara.
Har en liten uppsats som ska vara klar på Måndag.. men struntar i den just nu. Gregory(min lärare) får lov att förstå. Skolan prioriteras inte nu.
Ska kolla med pappa på söndag när jag kommer hem om han vill åka till farmor med mig. 
Sa igår att det var länge sen jag hälsade på morfar och att nästa helg så skulle jag gå dit.. Men det blev tidigare än planerat..

Men det var skönt att få säga hej då, säga att jag kommer att sakna han, säga att jag älskar han.<3


2010-02-02 - Tisdag

Kategori: mitt liv

Ska börja med snurren på e4an igår. haha ojoj vilken tur jag o Linn hade!  Hon skulle köra mig till sjukhuset, hade fått en tid för mina utslag under armen. Men iallafall.. Vi skulle åka ut på e4an, slira till på nått sätt snurra ett varv och hamna på andra filen i snödrivan ståendes åt fel hål. Snacka om att vi blev chockade! Det första jag såg var en långtradare så sa åt Linn att stå still.  tog oss till andra sidan, men fortfarande åt fel håll. Kom en taxi som hjälpte oss att stoppa nån bil så vi kunde köra mot körriktningen och senare vända.

Blev lite sen till min tid  på sjukan. Så ställer mig i en av kassorna för att anmäla mig. Jag står i 3an. Dom andra var stängda. Men det stog 2 i 2an. Men ingen kom. lagom irriterad! Sen säger hon att jag måste ta en kölapp. Jag är själv där, hon måste skämta! men jag hämtar en lapp, ställer mig igen och får vänta ännu lite till. Snacka om service. men fick till slut komma in och träffa en sköterska och en läkare. Som ordande en salva till mig. Men funkar det inte på en vecka så ska jag få heracilin. Det jag fick förra gången. Men hoppas verklien att det ska bli bättre snabbt! Svider så sjukt mycket! 

Har workshops på skolan imorrn. Vi har en så kallad Demokratidag. Så vi ska lära ut dans till några som vill :) Sen ska jag och Sofia lära oss att spela gitarr. Skriver mer om hur det gick imorrn. Dags att sova nu. Ska upp och baka lite imorrn innan skolan. Mumma!



puss och godnatt!



successivt stavas som success, som stavas happiness

2010-02-01 - Måndag

Kategori: mitt liv

kondition, afrikanskt, insnöad bil,
snurra på e4an, sjukhuset, balett, historia,
modernt, middag, hip hop, spel, dusch,
 säng






Min dag. Skriver mer om några punkter imorrn.

puss och gonatt!