malin

Paris<3

Kategori: mitt liv

Jag och mamma var till paris. Helt underbart!  blir ett inlägg med mest bilder :)





































det var lite bilder från Paris. Har hur många bilder som helst, men får kankse bli ett annat inlägg :)



dansa som om ingen ser dig

sunny times

Kategori: mitt liv

Solen skiner, så härligt! Gjorde den även igår. Så igår blidde det frukost med Linn innan hon började jobba, vi hann även med en glass ;) mums! sen cyklade jag hem hem och la mig på altanen och sola. blev väldigt varmt så la mig lite i skuggan i gräset med en film och somnade, så skönt! sen hamnade jag i solen en stund till.. men tro du att jag är nå brun för det?! icke! skulle behöva vara på solen för att få bli lite brun...  sen kom ulrica och hämtade mig och LIsa så åkte vi till stallarna och åt och badade och bara mös:)

men nu ska jag äta frukost, baka och åka hem och leta efter en check,  sen klockan 14 ska jag köra, har en dubbel så det är skönt. sen ska jag träffa  Anna Raggabatt<3

inatt åker jag och mamma ner till arlanda och flyger imorrn till paris! :D

dansa som om ingen ser dig

sommartider hej hej sommartider

Kategori: mitt liv



MIN FÖRSTA DAG PÅ SEMESTERN!  WOHO!!








men jag ser dock ingen sol... trist. hoppas att den kommer imorrn.

flax!

Kategori: mitt liv

Har jag inte tur sig! sitter och bloggar medans mina sambosar Lisa och Linda lagar till lite gomat. Jag och Lisa har en deal att om jag bär matkassen lagar hon mat ;) hahah älskar det! och hennes mat! ska fixa med dipp ja när jag är klar här.

hade även min sista jobbdag idag, så nu har jag en veckas semester! sen ska jag jobba 3 veckor uppe på Orren(som har sommaröppet) sen är det augusti så antingen blir det en flytt eller söka jobb igen. Om 2 veckor får jag vet om jag kommit in eller inte. ska bli skönt att veta så man kan börja planera livet liksom..

var även hem till underbara Ulrica igår och fick mig en ny frilla, tack! Så himla nöjd, men min egna mor såg det inte ens, men det är okej.     ;)


men ska se om dom vill ha någon hjälp, är himla hungrig nu. hihi


dansa som om ingen ser dig