malin

sockerärtor?!

Kategori: mitt liv

3 små jävla sockerärtor gav mig en allergisk reaktion igår hemma hos syrran,började klia i munnen, på tungan och i öronen.. helt sjukt! har aldrig hänt avsockerärtor förut. Som tur varhar de tavegyl hemma så fick mig en shot av det och det kändes bättre efter ett tag. Blev som helt borta, lite lätt dåsig och typ förkyld. När jag kom hem tog jag lite tabletter och somade direkt(händer typ aldrig) så vaknade rätt så pigg imorse. Men nu såhär klockan 21 känner jag att jag kan lägga mig och kommer somna direkt. helt slut, och vill inte bli mer dålig! Min sista vecka på mitt underbara och helt fantastiska jobb, vill vara med på alla dagar! me om jag känner mig själv kommer jag håla ut ch får ta smällen sen :)


Nu : sängen

dansa som om ingen ser dig

Im going bananas

Kategori: mitt liv

Har kommit tillbaka lite nu i mig själv, en del av mig iallafall. Har tagit tillbaka min kreativa sida, att måla naglarna och byter nästan varje dag. Så rogivande att sitta på kvällarna och fixa naglarna och sen bara känna sig speciell dagen efter och känna sig nöjd. En mamma på jobbet har blivit inspirerad av mig så även hon har börjat måla hennes naglar lite smått. Så roligt! Så hon kommer varje morgon och vill se mina nya naglar.
 
Lägger in bilderna från veckans naglar efter att jag hätt över dem från mobilen till datorn ( försökte leta reda på dem på google, men icke)
 
Mamman på jobbet tycker att jag borde skapa en nagelblogg, får fundera på det :)
 
min syrra tipsade om att där hon går och fixar hennes naglar säljer de lack som luktar som olika frukter, självklart så skyndade jag mig dit för att lukta. kom hem med två lack. ett lila som luktade druva(hade det igår) och ett gult lack som luktar banan. det gula har jag haft idag och kommer även ha imporgon. På vänstra ringfingret har jag även målat en halvskalad banan. får se vad de tycker på jobbet imorgon  :)
 
 
nu måste jag iallafall göra mig klar för sängen. Ksa förska fixa med bilderna på tisdag( om jag inte behöver barnvakta vill säga)
 
 
Dansa som om ingen ser dig