malin

Happiness

Kategori: mitt liv

 

-The Fray

Har på senare tid känt mig glad, alltså geniunt glad. Vet inte varför men det har känts bra! Men min negativa sida bara väntar på att det ska slå till. Nått dåligt kommer att hända, jag kommer bli mindre glad. Men varför? varför kan jag inte bara få känna såhär utan att jag ska gå och tänka på att det kommer gå utför, att det är nått som inte stämmer.

Jag har släppt mer som har legat som ett stressmoment för mig, kontrollfreaken i mig mår sådär, vill inte riktigt släppa taget. Men vi jobbar vidare

små framsteg är bättre än inga

 

 

Dansa som om ingen ser dig

 

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Kategori: mitt liv

 
Så jävla passande låttext för just detta inlägg och mig
 
 
Allt var frid och fröjd jag hade det toppen på VFU:n, det mesta gick bra faktiskt, tills syrran ringer mig och berättar att jag har fått brev. Yes tänker jag, nyckeln är tillbaka.
Helgen innan påsk åkte jag upp till Härnösand för att fira Ulrica och dansa för henne med Lisa. Jag hade fixat med en vikarie inför mina danspass och vi hade träffats så hon fått nyckeln och sånt. Det blev att jag åkte tillbaka natten till söndag och kunde ha mina klasser själv. Nyckeln skulle jag inte hinna få men det gick att lösa ändå med de andra som jobbar där jag är.
Nu tillbaka till skärtorsdagen. jag trodde att jag fått tillbaka nyckeln, men icke. Syrran berättar att det är ett hål i kuvertet och att det inte finns någon nyckel. Jag får en lite panikångestattack och får lov att lägga mig på golvet  medans syrran typ säger åt mig att andas. Jag har slut på rast så hon säger att hon kan ringa till posten och kolla läget. Hon berättar att om det finns ett nyckelnummer så går det att spåra nyckeln och chansen är då stor att få tillbaka den. Jag smsar till hon som skickat nyckeln och berättar vad som har hänt. Får inget svar. jag skickar nog 6 sms uan svår. På söndag morgon får jag ett sms från henne där hon förklarar att hon varit utomlands. Svara hon på nån av mina frågor i alla mina sms? Nej. Sen det värsta var när hon skriver : ja det går ju inte att lita på posten om man inte betalar massa pengar för säkerhet, detta har hänt mig tidigare. (!!!!) jag svarar och säger att vi hade ju kunnat dela på ett sånt där vadderat kuvert. Får till svar att ja det är ju lätt att vara efterklok.EFTERKLOK?! det har ju hänt tidigare, där är du bara dum. sen skickar hon: Hoppas du hittar nyckeln :) Vadå jag!? det är ju hennes fel ska inte hon hjälpa till kanske? Nej... Jag går och är jättestressad hela påsken, jag kan ju inget göra.   Ringer min chef på tisdag och fick väl ingen vidare hjälp eller stöd av henne heller. Det enda hon bidrog med var ett nyckelnummer (som jag fick dagen efter och efter att jag typ påminnt henne om det)  Jag gick i skolan hela onsdagen och var arg så syrran erbjöd sig att ringa posten. De kan spåra nyckeln och sedan postade dem den. i söndags kunde jag kolla om det ar rätt nyckel och det var det! LYCKA!
Jag smsade och berättade för hon som skickat  nyckeln att den var tillbaka och frågade henne samtidigt vem hon anser bär ansvar och om hon kände att hon gjort tillräckligt för att få tillbaka nyckeln. Får till svar att det är postens ansvar, för att det var där den försvann. Fast vänta nu. Du la den i ett vanligt kuvert, det är en vass nyckel vi snacka om.
Jag har varit så arg sen detta hände och vill verkligen inte träffa den här tjejen och kommer nog slippa göra det då jag kommer att sluta efter våran avslutningsshow.  Jag känner inte att det roligt, jag längtar inte till söndagarna utan är mest glad när det är över. Så ska det verkligen inte vara!
 
Men den här stressen har gjort att mitt kontrollfreak inom mig har haft en del att tänka på så den har släppt kontrollen på andra ställen. Det är jag mycket glad över. Det är skönt att se att något man jobbar med varje dag ger resultat och att det känns bra.
 
Jag har idag testat på mitt första långpass 

Mitt fokus låg på att jogga i ett ganska lugnt tempo för att orka länge. Distansen hade ingen betydelse just den här gången

Jag hade som mål att jogga 90 minuter men om det skulle bli 60 minuter skulle det fortfarande vara okej. Döm om min förvåning när klockan visar två timmar! TVÅ TIMMAR!  Glad tjej, japp! Det här är absolut något jag kommer att göra fler gånger. Var skönt att komma hem efter två timmar och inte hålla på att dö utan mer känna ett lugn och en frihet.
 
Tänkte ganska mycket under dessa två timmar på vart denna glada tjej kommit ifrån. mina tankar kretsade inte kring att det var jobbigt eller att jag inte skulle klara det utan det var verkligen en peppande röst i mitt huvud. Så skönt att slippa känna att jag är arg hela tiden. Att jogga dessa två timmar var precis vad jag behövde just nu tydligen för mitt välmående och förhoppningsvis så kommer den glada och positiva tjejen inom mig att komma fram istället för den arga och hetsiga som har varit framme ett tag nu.
 
 
Nu har jag käkat upp mina wookade äpplen med kanel och keso för ett tag sen, så nu blir det inget käk förrän vid 12 imorgon.
 
 
 
Dansa som om ingen ser dig
 

You found me

Kategori: En bild säger mer än tusen ord

 
Vårtecken i Stockholm
 
 
Vår i Härnösand?
 
 
 
Dansa som om ingen ser dig

Om du trodde jag skulle ångra mig, ringa och prata

Kategori: mitt liv

 
Åh. har inte haft nått nät på några dagar. Ganska skönt men lite stressande med då jag ska in med en självreflektion imorgon. Fick tillbaka nätet idag så började att skriva om mig själv, kände mig nöjd men nu känner jag att jag behöver skriva mer! Men får bli till den nya serien som börjar nu på 4an.
 
Efter att jag skrivit på självreflektionen bestämde jag mig för att ta mig en tur. Blev intervaller och trappträning 1timme. Så himla skönt! Men ska ju springa, eller försöka ta mig igenom iallafall Urban trail om 24 dagar. Malin kommer från Göteborg så vi ska fixa det tillsammans:) (klicka på namnet så kommer man till hennes blogg) Sen har jag skaffat oss en liten hejjarklack, mamma och pappa min är här och min moster skulle med komma.
 
Annars så har påsken varit bra, har myst med syrran och barnen och festat med Siri. Blev att jag stannade kvar i sthlm.
 
nä nu måste jag skriva lite mer om mig själv. har haft praktik på en förskola så måste skriva om min utveckling de senaste 2 veckorna.