malin

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig<3

Kategori: mitt liv

idag runt 12 gick min älskade farmor bort..

dagen har varit lång, super lång. Har brytit ihop några gånger och inte vetat vart jag ska ta vägen och samtidigt tänkt att hon har det bra nu. Hon somnade in utan att ha ont och var pigg hela tiden. Men det blev bara för mycket på slutet

jag älskar dig farmor<3

 
 

Superman

Kategori: mitt liv

Älskade farmor.. åker in och ut på sjukhuset den här senaste veckan..Honkände av hjärtat och fic läggas in någon dag och någon dag senare började hennes micro i köket att brinna och farmor kom inte ut. Hon sitter i rullstol och tröskeln till dörren var för hög. Så hon skrek och skrek och stängde sedan dörren. Som tur var så var det en granne som hörde och skyndade sig och hjälpa farmor. Hon klarade sig utanstörre skador. Mest bara väldigt chockad! Hon hjar precis flyttat dit och nu går det inte att bo där fr det är svart överallt. hon fick komma ut från sjukan och bo i nått rum i brunne och fck en hjälrtinfarkt och åkte raka vägen in på sjukhuset igen.. Älskade farmor! <3
Ska försöka ta mig hem i helgen så jag kan hälsa på hon igen.. kanske för sista gången kanske inte.. Min farmor är 92 år men det är krut i hon och hon är en kämpe, men allt som har hänt på sistone, vem skulle inte ge upp?
Just nu går jag bara runt och oroar mig. Jag vet att alla dör till slut och att det är naturligt men inte just nu, jag vill inte just nu..

Lycka är..

Kategori: Lycka är

..när man är lite trött och seg och upptäcker att det är Bonde söker fru på tv ikväll.

Färger på natten

Kategori: mitt liv

 
 
 
 
 
 
 
 När jag kom hem från syrran igårkväll började jag med att göra iordning frukost och efterträning fika. packade träningsväskan och tog fram kläder. Alarmet ställdes på 05.40 och jag var redo att sova. Somna jag? nej. Var nog vaken till efter 00. Så märkte inte ens att alarmet ringde. Tur att jag vaknade 06. Bara att äta den färdiga frukosten och klä på sig och gå. Himla skönt att SATS bara är ca 5 minuter bort :) Blev ett härligt pass med syrran och var hemma vid 08. Så härligt att ha träningen klar för dagen. Får se om det blir nån PW sen eller om den får vänta till imorgonbitti.
 
är ledig från skolan, både idag och igår. Men igår efter morgonjoggen åkte jag till skolans bibliotek och pluggade några timmar. Mest bara en massa läsa och anteckna, men rätt intressant ibland faktiskt.
 
 
 
 
 
Nu blir det snart lite mellis, kanske en bok, kanske en film, vem vet? det jag verkligen vet är att jag MÅSTE byta nagellack. Drog på lite snabbt efter träningen imorse H&Ms egna nail polish "Wanna pepperoni". Färgen är okej att göra nått mönster med men på hela och alla naglar blir det för mycket. Färgen går att beskriva som spädbarnbajs, typ. Blir nog att jag tar nått passande till och behåller detta som underlack.
 
 
 
dansa som om ingen ser dig