malin

Jag ska måla hela världen

Kategori: mitt liv

 
 
 
 
Mina naglar den senaste veckan. Den första bilden hade jag först så lät några naglar vara kvar men målade resterande men en grön nyans och ett lager guldglitter över och långfingret fick ett lager flerfärgat glitter
 
 
dansa som om ingen ser dig
 
 
 

Sweep me away

Kategori: mitt liv

Norrländska präriens gudinna

Kategori: Lycka är

 
Lycka är..
 
.. när man hittar ett par byxor, man kollat på flera gånger, på rea! för 50 kronor. Yay!
Sen att man kan ha dem i strl 36 ökar lyckan en aning
 
 
Dansa som om ingen ser dig
 

vart jag än går

Kategori: mitt liv

Det blev en lprunda igr. var himla hrligt, men kunde dock inte somna om..s vid 10 var jag ute hos syrran och kte pulka med barnen! Sen kte vi till nacka forum efter lunchen och shoppade lite. blev en heldag med syrran och barnen och nr jag kom hem vid 21 somna jag nstan med klderna p i sngen. s kanske inte s konstigt att jag vaknade tunt halv 8 idag. Men blir snart lite trning och sen ska jag ka ut till kersberga.
 
skriver ifrn mobilen och den har valt att inte sammarbeta just nu, vet inte vart a. a: och o: tagit vgen.. sorry!
 
dansa som om ingen ser dig

om vingarna bär

Kategori: mitt liv

Alltså hade en grymt bra dag igår!
Vaknade utvilad, typ. Hade drömt lite konstiga saker och pratat med kudden, fick dock inga bra svar.. Hann med och städa, träna och flumma runt lite innan jag skulle iväg och träffa F för en fika. Så trevligt vi hade, eller jag iallafall, men tror och hoppas att han känner lika:)

Jag avslutade kvällen med lite nagelpyssel och en dansfilm. Somna relativt sent, därför tycker jag att det är konstigt att vara vaken nu och snart varit det i en timme.. Kan inte somna om.. Ett tag fundera jag på att snöra på mig springskorna och ta en liten runda bara för att kanske sen kunna somna. Men ger mig själv en liten stund till innan jag stiger upp.

Dansa som om ingen ser dig