malin

Girl like that

Kategori: Naglar

Push

Kategori: mitt liv

 
lördagsmys
 
Har varit och hängt med Angelica lite ikväll, men nu blir det ett glas cider, körslaget och fixning av naglar :)) YAY!
 
Såg att en film jag tänka att "låna" (schh) går på tv ikväll.
 
 
dansa som om ingen ser dig
 
 
 
 
 

Buss 160 Gullmarsplan

Kategori: sthlm kan!?

Ett grabbgäng kliver på bussen.
En av de säger att han inte orkar någon efterrätt för det finns ingen plats kvar.
Varpå en annan utbrister: Det är ju en helt annan mage!
 
Sthlm kan?!

Girl on fire

Kategori: mitt liv

Åh igår började dagen med en PW som övergick till en joggingtur. Så nöjd! Var inte så jobbigt som jag trodde, så blir till att fortsätta med den rundan faktiskt. Nr jag kom hem tog jag frammin matta och körde lite blandade övningar, mest mage och armar. Men imorgon blir det SATS. Dock så fuckade skulderbladet ur så hade väldigt ont resten av dgen och har även fortsatt idag, så var på apoteket och skaffade mig Eeze och hoppas på att det kommer bir bättre. Har liksom problem men har inte kommit mig för att kolla upp det, mycke dumt. Men vet att jag borde och ska egentligen gå och knäcka ryggen med jämna mellanrum. Har en lätt scolios i ryggslutet som gör att det hakar upp sig lite ibland. Men men bara att vänja sig och träna på.
 
Middag? Nej men två fika. Mat är inte min grej alltså. Har en dålig relation till mat. Antingen äter jag väldigt mycket eller nästan inget, mer det senare. Men försöker.. har ju några extrakilon att bli av med så försöker att äta iallafall tre mål om dagen (blir förhoppningsvis två oftast, men bättre än inget) 
 
dansa som om ingen ser dig
 
 
  

moves like Jagger

Kategori: mitt liv

Lyckan när man slår på tvn och det är halv 8 hos mig. Vilken tajming! Sista tvätten hängd så nu behöver man inte springa ner dit på ett tag. Städa uppe hos mig medan. Men blir en liten paus när det är Bonde söker fru. Då blir det lite kvällsfika medan jag tittar på kamelBengt och de andra bönderna.

Har varit till Knivsta idag med syrran och barnen och hälsat på vår kusin och hennes barn. Så himla mysigt! Får inte dröja lika länge till nästa gång!

Nä nu ska jag diska och plocka lite så jag med gott samvete kan sätta mig sen.

Instagram:@dansfjolla

Dansa som om ingen ser dig

ännu en måndag

Kategori: mitt liv

Ville inte kliva upp ur sängen imorse, det var väldigt segt..till slut kom jag upp och åkte och mötte Angelica och vidare till skolan. Skrattade en massa åt så konstiga saker men pluggade på och helt plötsligt var vi klara och hade 2timmars rast. Jag och Angelica skaffade oss varsin chai från Waynes och satte oss lite avsides i skolan och snackade skit. Så nice! De resterande 3timmarna i skolan gick ut på att bygga pappersflygplan och drakar. Vilket team vi var, Angelica och jag. Draken flög mycket fint och högt!:) jag fick ta med den hem då stannade till hos syrran och barnen, de var och lekte på torget. Så glada de blev och andra barn började flockas runt. Har sen dess hängt med syrran och familjen. Kom typ nyss hem så blir ingen PW men har knatat upp och ner för massor av trappor idag får se lite träning i det.

Nä dags att sova nu och ladda för lite plugg, träning och jobb imorgon.

Dansa som om ingen ser dig<3

check!

Kategori: mitt liv

Lunchen lagad till imorgon och tills på tisdag. Blev kyckling,svamp,paprika,bacon och broccoli på sidan im. Mumma!
Har även fixat för kvällsfikat. Ost och skinkrullar och keso med lite saft i.
Så nu blir det en PW för min del.
Har köpt en ny väst, som jag älskar
Dansa som om ingen ser dig

Söndag

Kategori: En bild säger mer än tusen ord

Sån härlig start på dagen. Började med att följa med syrran på SATS och har nu ätit lite ägg och klunkat massa vatten. Musiken på hög volym och duschen väntar. kan det bli bättre? Får se om det blir en PW ikväll, men känssom det nu fatiskt. Bara man kommer iväg så är det så mycket enklare och man har det ju kul! Även skönt at jag steg upp så pass tidigt(8.00) så jag hann städa till lite innan vi behövde åka vid 10. Skönt att kmma hem till en städad lägenhet.

Min systerdotter älskar mina barbafamiljen naglar och vll ha egna så har faktiskt lovat att måla på henne med. Inte lika detaljerat men med färgerna och ögonen iallafall :) tog ju nästan tre timmar att göra faktiskt, men tittade på en serie medans och pysslade på med lite annat med. Målar jag det här nån gång till så går det nog fortare :)

men nu ska jag ta mig en lååång härlig dusch

dansa som om ingen ser dig

sommarnaglar

Kategori: Naglar

Barbafamiljen

Kategori: En bild säger mer än tusen ord

Kvällens sysselsättning

mobilen..

Kategori: En bild säger mer än tusen ord

aah försöker få till det här med att blogga från mobilen.. går sådär alltså. Tänkte att det är liksom lättast att lägga in bilderna på naglarna på det sättet. men shit alltså! Tur att jag har en dator i närheten så jag kan försöka fixa till felen :)
 
men jaja
 
dansa som om ingen ser dig

sleeping Beauty

Kategori: mitt liv

Har sen i söndags sovit varje tillfälle jag fått. Så är väldigt skönt att jag inte haft alltför många timmar i skolan och har typ direkt efter åkt hem och lagt mig och sovit några timmar. Vaknat, åkt till syrran och sen pkt hem och sovit igen.
Tror att min kropp behöver sova annars hade jag nog inte sovit så mycket som jag faktiskt gjort. Men skönt har det varit iallafall!

Ramlade illa när jag var hemma senast så slog ett sår pp ögonlocket(vet inte riktigt hur det ser ut faktiskt) och imorgon kan jag ta bort tejpen. Lite nervös men ska bli skönt att ta bort den. Har varit lite jobbigt med tejpen sittandes där den suttit, men imorgon ryker den!!:)

Nä nu väntar faktiskt sängen och lite Scrubs

Dansa som om ingen ser dig

Back to school!

Kategori: mitt liv

Så nu har jg gått i skolan i en hel vecka! oj oj vad den gick fort.  blev ntagensent då en lärare inte ändrat ett av mina betyg. men tur i oturen å fick jag välja grupp lite själv så valde att vara med underbara Angelica! Så himla kul vi komemr att ha det! Har bestämt att vi ska bli pluggisar denna kurs, tror att det kommer gå bra!
 
Natur och kultur har vi nu. Så himla roligt. får vara ute i naturen en massa. älskar!
 
Har lovat bilder på mina naglar jag haft i sommar men vet inte om jag är sämst men funkar inte att lägga in inlägg och bilder från mobilen så måste leareda på sladden. Tar de flesta bilderna på naglar med mobilen då jag även lägger in dem på instagram @dansfjolla. kolla där! :) men ska försöka fxa in lite nagelbider hit.
 
veckan har gått så himla fort.. lovande eller mest bara skrämmande? det visar sig.
men hr saknat alla fina vänner i skolan så det kan bara bli bra!
 
har ikväll mest tagit hand om mig själv. Borstat ut tovor ur håret och färgat det(det behövdes!) scrubbat hela kroppen,fixat naglarna på både händer och fötter. Och nu blir det lite Jude Law på TV och sängen. Får se vad morgondagen har att erbjuda. PW eller joggingtur?
 
dansa som om ingen ser dig
 
mustache me
 

Tjejmilen 2012

Kategori: mitt liv

Ja Tjejmilen 2012 gick av stapeln igår.

Jag har varit ute kankse 7 gånger och joggat lite. längsta sträckan blev nog inte längre än nästan 4 km. Så milen va tuff! Tur att man är så jävla envis ibland. kände att 5km ska jag klara och fter 8 kändes det dumt att ge upp. I tankarna hade jag med mig att det är max 12 minuter kvar av loppet vilket höll lågan uppe. Min bästa registrerade tid har vait 62 minuter i år blev det e tid på 60 minuter! Fatta vad nöjd jag är!! Trodde det aldrig, aldrig att jag skulle förbättra min tid. Så snacka om att jag var glad när det ar med hela 2 minuter :) Nästa år så är jag under timmen. Ska se till attha tränat lite bättre inför nästa år(sger jag varje år) men nu jävlar ska jag ta tag i det!
Vi hade rätt så tur med vädret*host* eftersom det hade regnat hela fredag och hela morgonen på lördag så var det rejält lerigt ute på gärdet. Mina skor är inte ljusa längre. I slutspurten sprang jag rakt igenom en lerpöl som stänkte upp på ryggen på mig, så mysigt! Efter mål gick jag och ställde mig i massage kön och hoppades att jag skulle orka stå i den långa kön, det gjorde jag ! Men mitt i allt började det regna igen, hade varit någon timmes uppehåll. Tänkte då på mamma som fortfarande var ute och sprang, inte så härligt! Men jag fick min massage, ont men skönt.

Tack till alla som peppade alla. Kvinnor kan!

Nu ska jag snart sova, min första skoldag imorgon, Termin 3 here we come!!

dansa som om ingen ser dig

(taget hemma i norrland vid västanåfallet)