malin

DANS

Kategori: mitt liv

Hade tänkt att ta mig lite tid att skriva, men får se hur mycket det blir. Är så himla trött. Och så ringde syrran så vi surra bort lite tid. Håller på med pappas 60års present, är inte så lätt när vi bor så långt ifrån varandra. Men vi får det att fungera :)

Tänkte bara berätta att det går bra i skolan nu. jag känner att jag har blivit bättre och det syns tydligen också. Danielle kom fram till mig idag efter balettstången och sa att hon har svårt att inte titta på mig och bli glad över hur mycket jag har utvecklats den sista tiden. hur glad blir man inte då! allt slit lönar sig verkligen. sen gör vi några golvövningar, som sällan brukar gå så bra för mig. haha! men jag är nöjd ändå. Men idag hoppade vi 32 hopp i första position och jag sträckte på fötterna i alla hopp(vilket sällan händer) och kommentaren jag fick av Danielle var att hon nästan börja gråta för hon blev så stolt :) känns skönt att höra. Vet ju att jag inte är så himla duktig, men vill jag så kan jag alltid bli bättre. Men håller mig till det jag kan tror jag. Känner mig mer emma i det, känner att jag kan vara mig själv.

har uppvisnig imorrn med alla kurser som Willson har haft. Jag och Lisa är typ med alla. WOHO! Visst det är jättekul, men jättejobbigt. Men skriver mer om det imorrn när det är över, eller blir kanske nån dag i helgen om jag är för slut imorrn.

men ska sova nuja. Har en lång dag framför mig imorrn:)


puss

fredagsmys

Kategori: mitt liv

Har hänt mycket nu som jag inte har hunnit skriva om. Har så himla mycket med skolan, dans och jobb just nu. Vi har börjat med sommar öppet så har även öppet på fredagar nu. Så kan säga att jag sover typ hela helgen. när jag inte tränar på lördagmorgnar. Men förra helgen så la jag mig ute i solen efter att jag kom hem från träningen. Riktigt skönt att ligga ute i värmen under täcket! Jobbade både frdag och lördag förra helgen.. blev såklart strul, men jag har slutat att blivit förvånad, det kommer som med jobbet att det ska bli strul.
Min chef är rädd för mig.. känns ju jätte kul.. Men Ida tror att det kan bero på att jag står på mig när det är nått. kan ju stämma. Men är skönt att jobba 2 dagar. Lite mer klirr i kassan. haha!


ojoj.. är väldig mycket i skolan just nu. har ju bara en vecka kvar innan det blir en massa föreställningar. Börjar bli en aning nervös faktiskt! Men det ska blir roligt! synd bara att det är över sen.. alla i klassen går åt olika håll, vad jag kommer sakna alla. Men har jag inte så mycket jobb i sommar så blir det till att antingen vara i stklm eller i skellefteå så mycket som möjligt. Antingen hos TLA eller syrran med familj. Saknar det lilla knytet. Hon är inte så liten längre! fyller 2 i juli.




Sitter och msnar lite med Agnes, hon vill att jag lägger in lite bilder på henne och jag tror att hon tycker att jag är seg :P hon frågar om jag är kar hela tiden. haha! hon är ju för söt<3  Myste på framnäsvägen i Onsdags. Blev en totallyckad spontanutgång! Såna älskar vi. blev lite filmmys igår också. Kommer sakna mina framnästjejer när skolan är slut..

men här kommer lite bilder. Lägger in fler på min bilddagbok.




Vi skulle kolla vilken profil som var snyggast.

Agnes skulle lära mig nån konstig grej vi skulle göra i en koreografi. gick väl sådär! haha! men nån dag senare så föll alla bitar på plats så då funkade det.

Love<3

...

Kategori: mitt liv







Det är dom små sakerna som får en att le







.