malin

2010-01-30 - Söndag

Kategori: mitt liv

 Allt kan vända så fort

 Farmor hade fått kommit hem till kramfors, hem till hennes lägenhet. Hon trivdes lika bra som på rehab på sjukhuset i Sollefteå. Hade sällskap nästan hela tiden. Vilket Farmor älskar!
men.. min faster ringde idag och lät lite stressad.. men tänkte inte mer på det. Sa till hon att prova ringa pappa på mobilen istället.. Mamma och pappa kom hem, men pappa åkte på en gång. Mamma sa att pappa hade åkt till Sollefteå. Farmor hade fått åkt in på sjukhuset igen.. Vet inte riktigt varför, men det hade väl inte varit så bra..

hade rätt mycket att göra  idag.. men orkar inte just nu.. all ork bara försvann.. Så ska vila lite, men sen måste jag verkligen göra nått på min lista idag.




---------------------

Jobbade inatt. Var helt okej på folk. Så det var riktigt roligt. Lite känt folk och några man inte sett så mycket av.
Jag och Tove hade det trevligt- som vanligt! dansade och skojjade på.

--------------------

Ska vila en stund och se om man vaknar gladare

2010-01-29 - Fredag

Kategori: mitt liv

Ja.. då sitter man här då.. Det var inte riktigt tänkt! var tänkt att jag nu skulle sitta i en bil påväg till Övik för att dansa på maran där. Men planer kan ändras fort. Var lite för kallt ute. säger vi.  Orkar inte dra det hela just nu. Ska försöka att bli på bra humör så ska inte gå in på ämnet..    Kan ta det när jag har fått körkort, för då får jag vara med och diskutera lite mer. och faktiskt ha åsikter.  Men ja nog om det.

Sitter på spotify och lyssnar på en massa bra musik och fundrar på om jag borde städa på rummet. Men hur kul är det egentligen. på en fredag??  Blir nog kanske ett bad, fryser så himlans. Lite vin kanske. Det är ju faktiskt fredag ;) haha!

har varit en jobbig dag idag. Alla har varit ganska trötta. Så tiden har verkligen inte gått så fort. Sen foten krånglar fortfarande och inte bara utsidan utan även insidan. Så antingen är det nått ledband, eller typ nått med hälsenan.  Men men jag kör på med min rehab så det borde bli bättre. Jag börjar bli bättre med träningen så :)



Känns som att jag är bra på att förlora vänner, det är min grej liksom.  Alla är vi bra på nått och det är min sak.
Visst jag har vänner kvar.. men känns som att dom försvinner en efter en. Eller försvinner gör dom kanske inte. Jag väljer att jag inte vill ha dom runt mig. Med några iallafall  några går självmant..även fast jag inte vill.. dom saknar jag.
Jag behöver inte en massa negativ energi just nu. Har tillräckligt med det just nu från mig själv. så därför väljer jag att inte umgås med alltför negativa människor. Jag orkar inte det just nu.


Kan man känna sig ensam bland en massa andra?


Nu ska jag se på film..kanske blir ett gladare inlägg senare.

pusshej 

2010-01-26 - Tisdag

Kategori: mitt liv

Ja jag vet inte vart jag ska börja.. Linn är hemma i skellefteå, hennes axel är inte bra. Så hon har fått en massa sprutor och sånt.. Tina har haft problem med hjärtat, hjärtklappning.. så hon var hemma idag. Hon och Sofia var till läkaren igår. Tina fick göra ett ekg. med det var inga fel. TUR! Är nog stress.. Sofias rygg är inge bra. Hon har svårt att andas så hon har inte varit med på skolan idag. Sara var iväg en sväng under dan. Hon och Anette var på möte. Så då under en lektion var vi 5 tappra kvar :)

Det är mycket nu.. Visst det känns inte som i början av året.. men kan säga att alla är nog rätt så trötta i kroppen. Känner att jag lätt skulle kunna lägga mig nu. Klockan är bara 8.
Men vi har roliga dagar. och tur är väl det annars så hade det varit jobbigt.

tyvärr så hade vi var sista Jazz-lektion idag.. kommer att sakna den! Mira är hur bra som helst och jätterolig :) Men nästa blockundervisning blir afrikanskt!! :D Som jag har längtat.

Jag och Agnes gick till Erikshjälpen idag efter skolan. Investerade i en LP-skiva.
 

Lite kul att ha på LP faktiskt. fanns många bra plattor, men vart bara denna den här gången.


nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Härligt!

2010-01-22 - Fredag

Kategori: mitt liv

äntligen helg!
Så grymt skönt! Den behövs. Fast har inte lika mycket träningsvärk nu, eller nästan inget, bara några blåmärken :P hahah!

I måndags när jag kom hem visste jag inte vad jag hade gjort på skolan..hade ingen aning om nån övning eller nått. Lite läskigt faktiskt.. men har inte riktigt känts som fredag idag så var skönt när man kom hem och insåg att man är ledig några dagar nu, ifrån skolan iallafall!

blev en liten snabbis på stan med Agnes och Tina. Och en burgare på Bog Boy :P haha! mumma. rullade till bussen sen. 
Har en dejt med Agnes imorrn. Mysigt! Hon ska hjälpa mig att färga håret så var det jag införskaffade idag på stan. Hoppas det blir fint!


Småtjafsa med pappa igår så är skönt att dom har åkt bort nu under helgen!  Både mamma och pappa är bra på att sopa saker under mattan och jag gillar verkligen inte det! Så nu kan jag gå och vara långsur på dom utan att jag behöver vara med dom. Mycket lättare då!  Kan inte påstå att det är en bra sida hos mig. Min långsurhet. Men tycker att det är bättre att vara sur, än att låtsas om att allt är bra när det verkligen inte är det! 
   Men tror att jag har visat dom vad jag tycker. Det har inte försökt att lösa det så vi får se vad som händer när det kommer hem.
Meen att jag är sur på mina föräldrar ska inte hindra mig för att ha det härligt och roligt i helgen.

Så därför blir det let's dance, vin och pussel för mig nu :) hahah!

2010-01-17 - Söndag

Kategori: mitt liv

Helgen har varit alldeles för kort! Har inte riktigt hunnit med det viktigaste- Att vila. Jobbade fredagnatt och lördagnatt. Så blev inte så mycket gjort igår på dan. Hann med lite plugg.. MEn det var roligt att jobba. Det var Studentfest på fredan. Kändis-tema. Så tror nästan att alla var utklädda. Riktigt roligt!! :D Linn och Jonathan som jobbade i garderoben var riktigt duktiga, för att vara första gången.  
Sen var det jobb med Tove i garderoben på Lördan. Alltid lika roligt! Halva klassen var även på besök. Mycket skojjigt! Bestämde med Tina, Linn och Agnes att komma och plugga med dom idag. Så så blev det. Satte oss på Pizzerian Pinocchio och åt och pluggade medans. Mysigt! hann med lite prat också :)

Veckan har varit riktigt tung.. Var trött redan på onsdan.. så resten av veckan var inte vidare lätt. Hoppas att det kommer att bli bättre. För klarar inte av att vara såhär trött hela tiden. man orkar liksom inte göra nått eftersom, vilket är synd. Finns så mycket som man måste göra som man inte känner sig vidare motiverad till att göra. Men håller tummarna på att det blir bättre!

Men nu är klockan mycket så ska sova. Så jag är redo för en ny vecka.

puss och godnatt

2010-01-12 - Tisdag

Kategori: mitt liv

Ja nu var det ett tag sen igen. men har varit lov så har inte blivit att jag skrivit nått. Har haft ett helt okej lov. Det började bra, sen gick det liksom lite nerför..

Julen var jättemysig. Syrran med hennes familj var här. Hennes mamma. Vi åt gott och hade det riktigt trevligt!
Celina har gått och blivit så stor nu. :) 1½ idag :)

På Nyår var jag med Sara och Anna. Middag hos Sara. En tur ut till Micke och Ullis i Bötle och sen in till stan igen till John och Emma. En väldigt händelserik kväll. Men hade det kul. Är man med vänner som Anna och Sara så kan man inte ha tråkigt! <3

dock så har dom nu flyttat till sthlm.. inte lika kul.. Men jag önskar dom all lycka. Snart så kommer jag!
Det finns ju många sätt tt ta sig dit så dröjer nog inte känge tills vi ses igen.

och som grädde på nergången så vill inte en av mina närmsta vänner vara vän med mig, utan att riktigt förklara varför.. men ja.. han sa att vi kanske hörs nån gång.. så får väl se hur det blir i framtiden. Ska försöka att inte tänka på det just nu.. finns redan mycket.. och det är hans val.. jag kan inte göra så mycket åt det. Så ska låta han vara..



Meeen... skolan har börjat igen. Kom ihåg våran blogg!
jag trodde att det skulle bli jobbigt att börja igen. eller tyckte det första dagen men det visade sig att det inte var så farligt som jag trodde. hehe. Trivs i skolan. Har en underbar klass och bra lärare. Har börjat ha en intensivkurs i Jazz. Hur kul som helst! I'm loving it! nånting jag förstår något sånär. Känner mig inte helt lost. sjukt skönt.

eftersom Danielle är gravid så har vi fått en stand in för henne. Han heter Gregory. Helt ärligt så var jag lite rädd för han- innan jag hade träffat han. ibland är man bra på att döma folk innan man vet nått om dom.
Hade vår första improvisationsklass med han idag.. jag gillar verkligen inte det. Skulle lätt kunna hoppa över dom lektionerna.. Men känner att det var inte så hemskt som jag brukar tycka. Framsteg! :D

tror att det kommer att gå bra dom här 3 månaderna med Gregory


Ja sen så har jag gjort av med en massa pengar. Men känns bra. tänk att man kan vara så glad även fast att man inte har lika mycket pengar kvar.. 
Men behövde en ny bärbar dator så investerade i en så så ville jag ha en systemkamre så det bleven sån med :P Kul men dyrt! men jag är nöjd. och det är huvudsaken


Men nu blir det duschen och lite plugg. ses!


 pusshej