malin

TRÄNINGSVÄRK

Kategori: mitt liv

är ju rätt skönt ibland att ha träningsvärk, då vet du att du har tränat bra dan innan, men även kanske stretchat lite dåligt..

Men har inte skrivit på ett tag nu, men har varit ute och rännt igen. Var till sthlm förra helgen och sprang tjejmilen, Trodde helt ärligt att jag skulle DÖ! Har ju som inte tränat nått sånt i sommar, så var verkligen vilja iår igen. Fast ett tag ville jag bara ge upp så vet inte vad som tog mig fram då. Men tog mig runt på en helt okej tid. Trodde att efter 5 kilometer så hade jag hålle på en timme typ! haha! Kändes verkligen som det. Men kollade tiden på hemsidan för tjejmilen, tog 5 på 29 minuter. WOHO! och tog hela sträckan på 1,01. Så är faktiskt nöjd. Men snacka om vilken smärta jag hade efteråt och under, har haft problem med typ höftböjarn när jag sprungit förut, men är inget emot det jag hade nu. Kunde knappt gå efteråt. Kunde inte spänna lårmuskeln utan att det gjorde ont, Usch! Men värksalva och heatlotion under natten gjorde det lite bättre iallafall :)
Jag och mamma sov hos min moster så jag fick träffa min underbara kusin en liten stund.. blir alltför länge mellan gångerna. Träffade ävem syrran och Celina. MYS!

Men har anmält mig till ett nytt lopp som går av stapeln den 2 oktober. Man kan välja mellan 5 eller 10 km, men valde bara 5 :)


Lisa blev jätteglad av hennes present iallafall. en heldag med mig och Alex. Började med att vi väckte henne och willson vid 10. Lisa fick ett badskum och fick lov att använda det på engång medans jag och alex fixade med frukost.
Efter det drog vi ner på stan. Lisa fick lite pengar av oss och fick inte gå fran stan innan hon spenderat dom, vilket gick fort! Men vi var nog på stan och vandra runt och shoppa ett bra tag. 

Efter en massa spenderade pengar gick vi till vattnet och fikade. Jag hade bakat blåbär/hallopaj på morgon som vi åt, satt på en filt och bara mös och matade en and. Vi döpte hon till Tjejen, hon reagerade på det så :)

Sen en liten runda till på stan sen hem till Lisa igen och fixa gomiddag. Pasta och kyckliggratäng. Så himla gott! Mätta och nöjda gick vi och hyrde film, Exterminators. Haha rätt så rolig film faktiskt sen vidare till Alex. Där vi mös med dip och chips och lite vin och drink. Sen vidare till villan innan vi drog ner och dansade på stan :)

Det  var en mycket trevlig kväll iallafall!

Sen på lördagmorgon så drog jag upp till Umeå. Lite halvbakis på buss.. ingen höjdare. tur att jag är bäst på att sova på buss :)  Träffade Lotte och Agnes. Mina rhodos brudar. Som jag har saknat dom!
Fest på kvällen. Så himla roligt Dansa hela natten lång. Sen på söndan så åkte jag till Balettakademin och tog 2 klasser med Willson. men höll på att inte hitta. Jag har sjukt dåligt lokalsinne ibland alltså. Men jag hittar oftast rätt till slut :) Vilket är bra!

Men nu ska jag fortsätta med min syssla idag. Städa och tvätta. Så himla roligt! men imorrn blir det jobb iallafall.

pusshej