malin

kramp!

Kategori: mitt liv

jag åker till uppsala imorrn och ska på dop på lördan, Sen på söndan åker jag till Stockholm och ska umgås med syrran o familj och min kusin! :D ska vli himlans mysigt. Sen kommer Sara nr så vi norrlandbrudar ska göra stockholm osäkert ;)

Så kommer inte skriva här så mkt. Fåtr se om jag orkar sno kusinens data o skriva nått kort. Annars så hörs vi på måndag.

Jag borde verkligen inte sitta här. Borde packa väskan och städa. MEN orkar inte, inte just nu..

tänkte göra som innan jag åkte till lettland. Vara vaken tills vi åker. Fast tänkte göra det lite annorlunda nu..för tror inte att jag orkar vara vaken i 6 timmar till.. Så ska försöka vara vaken så länge som möjligt. Får se hur länge det blir ;) haha! Måste iallafall hinna packa väskan innan jag slocknar ;P


Var mysOnsdag igår med Anna, Lite film o så bara. SÅ idag har jag varit med Sara hela dan. Suttit hemma hos Ante o spelat Guitar Hero sen klockan 12 ;) WE ROCK!  Vi fikade lite o spelade vidare. Åt middag och slingade och färgade hår och sen fortsatte vi. Kom hem för typ 40 minuter sen :P Snacka om kramp i fingrarna!





Det Kliar!!!!! Men jag får inte klia...






Nu ska jag ta tag i mig själv och packa. Puss hej!

3 veckor

Kategori: mitt liv

Dte var ett tag sen jag skrev nu. Men var ju till Lettland i 10 dagar. Finns så mycket roligt att berätta. men inte just nu. Försökte lägga in bilderna på datorn, men märkte att kameran inte går att starta så måste ladda batteriet och sen göra ett nytt försök. Bilderna läggs in på min bilddagbok :) Enjoy!

Sen har jag mest umgåtts med kompisar.  Min underbara systerdotter Celina och min bror har fyllt år. Samma dag. Så har varit lite kalasande:) skoj!

I helgen var det stadsfest här i Härnösand. Riktigt roligt. Finns inte alltför många bilder då min kamera var full och sara inte använde sin förrän på lördan, men oj va många roliga saker det hände!

Celina har börjat gå. Hon är jätteduktig! Ska ner till sthlm i slutet av Augusti och vara barnvakt. Simon(pappan) jobabr och Emma(mamma, min syster) börjar plugga och celina har inte fått dagisplats förrän i september. Så moster ska åka ner och ta hand om henne :) Ska bli riktigt mysigt och roligt<3


I helgen var det stadsfest här i Härnösand. Riktigt roligt. Finns inte alltför många bilder då min kamera var full och sara inte använde sin förrän på lördan, men oj va många roliga saker det hände!

vet inte vad jag har gjort mer. Vilat :P Blev inte alltför mycket sova i lettland. Men en himla massa dans!


ska iväg och se på film nu. och som många andra gånger ska jag försöka lova att det inte dröjer 3 veckor innan nästa inlägg.

godmorgon?

Kategori: mitt liv

har kommit hem från jobbet nu. Eller för en liten stund sen. Ska ta o käak nått. är himlans hungrig. Bara jag inte får ont i magen som jag har fått några nätter jag ätit efter jobbet. Brukar oftast säga att det ska bli skönt att få sova. Men inte nu inte! Här ska det inte sovas än! För runt halv 5 stiger mina föräldrar upp o vi ska packa klart inför att åka till Lettland med folkdanslaget :) Känns så himla onödigt att gå o lägga sig nu och sen stiga upp snart. Brukar inte komma isäng förrän vid halv 5 ändå. Man är så upp i varv  efter all hög musik.

Idag har jag inte behövt stått i garderoben iallafall. Vi flyttade kassan till andra ingången istället. Så har bara tagit betalt idag:)
Inte så mycket folk dock.. det var lite tråkigt.. Men är ju gatufesten i sundsvall så är väl kanske inte så konstigt
Hoppas att det kommer mer nästa helg. Då är jag ledig!! och i Lettland. Men helgen efter det så är jag back in buisness igen! :D

Men nu ska jag käka nått och sen städa lite o bädda rent så det är extra mysigt att komma hem :)


pusshej

veckan.

Kategori: mitt liv

Jag åker snart så känner att jag måste skriva lite snabbt om vad som har hänt.

Jobbade och dansade måndag

jobbade , var med maria och bada och åt middag(bilder finns på bilddagboken) Hade riktigt kul! Som vanligt då :D

onsdag så tvättade jag en massa hemma,var på stan och fika med Sara. Mys onsdag. dansade några timmar och var sen med Anna på hamnkrogen<3

Torsdan var sådär.. till och från.. Var ute och gick en massa. Hämtade lite grejer jag glömt på ett dagis och handlade.
Dansade en massa :D
Sov hos Sara. Hon ville ha lte sällskap när hon skulle se en läskig serie :) Man är ju en snäll vän och ställer upp :P

Fredag så åkte vi till Murberget till Anna och åt lunch. Gjorde lite äreenden på stan och sen hem o tvätta. Birsta med mamma o pappa o Anna. Shoppade loss! Jag handlar alltid så mycket när jag är med Anna. fast är nöjd med alla köpen så! :D  var med anna och kollade vad som hände på stan och sen kollade(sov) vi till film :)

och nu sitter jag här. nästan redo för att dansa om 20 minuter. Ska bara byta om tvätta mig och fixa mig. typ allt så förutom frukost. Så borde skynda mig;)

Skriver när jag kommer hem


Pusshej!

det går framåt

Kategori: mitt liv

Tur att dansen finns som gör mig glad. och vänner som jag vet ställer upp..

förlåt för att jag håller allt för mig själv, men lättast så.

jag ska bättra mig det ska jag.

Tur så verkar jag nästan vara starkare än vad jag tror. Tankarna är många men handlingarna är inte lika många. 

Nu ska jag hoppa in i duschen efter 4 timmars dans och sen åka till Sara.


<3

suck...

Kategori: mitt liv

En dålig dag idag.. började faktiskt redan igårnatt.ibland tänker man alldeles för mycket... men blir väl bättre. ska ut och gå snart så blir kanske på bättre humör då.


Kan inte fatta att nån kan vara avundsjuk på mig,.På mig?!

fast det är ju mycket här i världen man inte fattar..












..

Kategori: mitt liv

ja vad ska man säga..





skit?




...

Onsdag

Kategori: mitt liv

Min första "semesterdag" idag.  (snarare första dag som arbetslös,men ssch.) Den spenderade jag med att bli väckt före 9 imorse av att polis ringde. Det var nån som gick på Antes bil för ett tag sen o jag o Sara såg det. Så de ville att jag skulle berätta vad jag sett. Var typ i maj det hände eller nått sånt. Meen jag somnade om och vaknade när pappa kom hem vid 11.
la mig i solen en stund och ringde Sara. Är ju liksom onsdag, och som vanligt så spenderas den med Sara<3

Promenerade ner till stan för att möta Sara. Blidde macka på kanalcafeet och sen kaka på Wirströms =) mumsigt!

Som vanligt en underbar Onsdag med Sara! <3



Nu ska jag fixa mig lite snabbt och åka iväg o träna några timmar.  Jag kommer få håll.. nyss ätit....
Men skit samma jag kommer dansa på som vanligt! med lite magont ;)