malin

vår

Kategori: mitt liv

Inspelningen gick jättebra!  Fick bara lite smått panik när vi kom dit och såg att det inte var så stort som vi hade tänkt. men det gick bra ändå. Vi kan lösa allt ;) Det var riktigt roligt iallafall. Hoppas att det blir ett bra resultat. Ska få ett mail när den är klar. vill ha det nu!

Har börjat cykla nu. mor och far är i fjällen så mammas gamcykel fick tas fram. Lovely! Men inte nice att få typ blåmärke på typ sittbenet. Hade glömt att man får så ont i början. Inte så härligt att åka av en kant eller där det är guppigt..aouch! Men känns skönt att cykla. Jag känner mig så duktig. Även fast att jag cyklar till skolan och dansar hela dagen så känns det som bättre när jag kommer hem och har cyklat båda vägarna än att åkt bil.
rulla, det är fina grejjer det. Man får som hjälp både upp och ner. och kan vila i nerförsbackarna. Är skönt att gå med men man får som inte samma känsla. MEN det värsta med att cykla är när man är i en jobbig uppförsbacke och med motvind. Du tar dig inte fram! en snigel skulle slemma förbi en lätt som en plätt känns det som.. Det borde alltid vara medvind!

Var och dansade imorse i 4 timmar. Det var skönt att röra lite på sig. och självklart lika roligt som alltid. Vi var ganska många på jazzen så det var jättekul!
Blev lite mys på stan med Agnes sen. Bra tjej det där. finns verkligen för en när det behövs, och inte behövs. Man kan vara seriös med hon ena stunden sen så sitter vi och pratar om mutt-tvålar på nordeatrappen i solen. Man vet aldrig vad som kommer att hända när man är med henne. Och det gillar jag starkt! <3

påvägen hem från henne så hade jag solen i ryggen och månen framför mig.. det fick mig att tänka på när jag var liten. jag trodde att solen och månen var samma. Så när jag en dag såg båda två samtidigt så fatta jag inte riktigt hur det gick till. månen är speciell, månen är mystisk.



Åkte nyss ett moppegäng förbi här. Är det vår? -ja det är det.

nu: städa och fixa mig för jobb

ta det lugnt ikväll!

OFF

Kategori: mitt liv

ja helgen som var var helt fullspäckad. Knappt att jag hann klämma in nån sömn. Glad att vi fick sluta en halvtimme tidigare från skolan la jag mig på soffan när jag kom hem. Inte långt senare ringer Lisa och undrar vart jag är. Vi skulle tydligen ha en extra träning, vilket jag inte hade fattat. haha! Tur att jag inte hade orkat hoppa in i duschen än så var ju bara att åka dit. Vi ska vara med i en musikvideo på fredag, så det var därför vi tränade lite extra några stycken. Jag var helt slut. min kropp hade hunnit ladda ur. men det gick bra. Det var kul! Wilsson har haft kontakt med 2 grabbar från sundsvallstrakten som håller på med musik. Så vi ska dansa i deras nya musikvideo som dom ska filma på fredag.

Men efter den plötsliga träningen blev det hem och duscha och sen efter middan med lite släkt som var på besök åkte jag hem till raringarna på Framnäsv. Målade deras naglar. Så fint det blev. och dom verkade nöjda :)  Kunde ha blivit sen till jobbet, men fick låna Agnes supercykel så var till och med där innan. Woho! var studentfest, men det gick bra. inte alltför struligt så det var verkligen skönt! tänkte att det kunde nog bli en lugn helg. Men ack så fel jag hade...
Tog sen cykeln till Framnäs där jag hade fått en sängplats. Väckte Agnes så hon kunde komma och släppa in mig. GUd va skönt att lägga mig och sova några timmar innan träning igen på lördagmorgon, men så blev det inte. Vakna hela tiden.. så blev inte alltför mycket sömn..

Men var uppe före 10 för att göra mig redo för ännu en extra träning. Halv elva var vi redo att dra igång. Grabbarna som vi ska dansa till skulle komma och kolla vad vi hade gjort strax efter 11 så var bara att sätta igång. Då hade vi till 2 låtar som vi visade dom, sen fick vi välja vilken av dom 2 låtarna som dom ska spela in på fredag. Så det blev låten "Försök få tag på mig" Gå in på deras sida och kolla på när vi dansar till låten. www.smsmusic.se leta efter inlägget om roadtrip till Härnösand. kom ihåg att det bara är träning. Dom tyckte att det var riktigt bra iallafall. Och kom med lite änrade planer. att istället för att filma om ca 2 månader så blir det redan få fredag! Oh crap! var det första jag tänkte, men det gör att man satsar lite mer nu. men ska bli riktigt roligt faktiskt! :D
Strax efter halv 12 drog grabbarna. Men träningen var fortfarande inte slut. Klockan 12 blev det jazz i 1½ timme. Fatta va hungrig jag och Lisa var då. så självklart blev det en hamburgare på mcDonalds. Där jag tjänade 100 kronor. Hon sa fel pris :P Var inte hemma förrän vid halv 4, ramla i säng och sov 1 timme, åt middag och gjorde mig sen redo för jobb. Började redan 18.. Shit va trött jag var. Hela kvällen!. Men den bjöd på mycket så man hann som liksom aldrig vila så mycket.  irriterad blev jag med. Både jag och Tove blev det, på en av vakterna. Fattar inte att man kan vara så himla dum!  Nä undvek han resten av kvällen. Tror inte att han jobbar på lördag, *hoppas hoppas* 
Jag och Tove drog som vanligt en kebab från mini efter jobbet. Alltid lika gott! :D

Sov till typ 13. Sen blev det fika och mys hos min danslärare Danielle, med Tina, Linn och Agnes.
Gick sen och la mig för natten efter middagen. blev dålig bara sådär.. men bra att sova.

Snart så är veckan över. Känns som att den har varit jättelång. Men har varit halvsjuk och trött så beror nog på det. Men sista dan imorrn för min del. För på fredag blir det inspelning.
Idag så har vi börjat med ett nytt stycke med danielle, Är egentligen ett solo som hon har gjort till en dansare i norrdans. Riktigt häftig!

Blev ett långt inlägg idag. Men nu är det dags att sova. godnatt världen!

Olika färger

Kategori: mitt liv

Har varit duktig idag faktiskt. Har rensat och sorterat min garderob. Så den börjar se riktigt bra ut nu! så skönt! Faast har fortfarande en massa kläder liggandes inne på rummet, men med en sån ordning som jag har nu går det nog fort att lägga in dom rätt! ska verkligen försöka att hålla det såhär nu. Men är fortfarande många av kläderna jag använder sällan så tror att det kan vara ganska lätt. Svårast blir det i träningslådan tror jag. är typ bara såna kläder jag använder nuförtiden. Så när jag väl jobbar på lördagsnatten så klär man sig lite extra snygg och kletar på sig lite smink. haha!






Prata lite med Hannes på skype. Han satt ute på balkongen i solen! visst han är i milano, men ändå. Han trodde mig inte när jag sa att vi har fortfarande väldigt mycket snö kvar. Men har typ regnat hela dan så borde snart försvinna.*hoppas* Visst jag gillar snön, men nu vill jag ha vår. Med allt vad det innebär! Jag vet inte, men känns som att det kan bli en bra vår, och sommar för den delen. Hoppas känslan har rätt nu då.
Vet iallafall att jag har en vecka med mosters favorittjej i sommar. Så blir till att gå på skansen :) längtar redan!
Sen får vi se vad sommaren bjuder på

-



Vilka humörsvängningar jag har haft de senaste dagarna alltså. Tur att det är bara jag som känner dom. Dom har inte varit så stora så dom har inte gått ut över nån annan än mig själv.

Shit höll på att få panik igår. Såg på nån film på tv, precis när den var slut fick vi strömavbrott. Jag har jättesvårt att sova om det är för tyst. Jag tänker alldeles för mycket på kvällarna och är det tyst så är det lättare att ligga och fundera. Har jag igång tvn så lyssnar jag och tänker på det och somnar. Så visste inte vad jag skulle göra igår när detta hände. Fick leta fram min ipod och lyssna på den och försöka somna, men som tur var så var inte strömmen borta så länge, så somna tillslut. låter kanske jättebarnsligt det här, men, ja.. det är så det är. Vet att jag var likadan när jag var liten. Låg och fundera länge på massa dumma saker, fundera tills jag blev ledsen och fick lov att gå till mamma. Tänker kanske inte direkt på samma saker nu längre,men fortfarande inte roliga saker..


Så.. Ska ta och fixa klart i garderoben nu och sen lägga mig och se nån film.



update

Kategori: mitt liv

Oj nu var det ett tag sen. Har liksom inte haft tid.. Förlåt tror att jag ljög.. har haft tid, bara inte orkat eller tagit mig för nu under lovet.

Ska inte säga att jag kommer att bli bättre på det, för då ljuger jag nog igen. Men ska verkligen försöka. Den här gången menar jag det verkligen.
Ska kanske göra som min underbara vän Malin. Skriva om min träning. fast kanske inte lika seriöst som henne. Hon är fan tuff alltså, är impad på henne att hon har sån självkontroll. Har hon bestämt sig för nått så gör hon det, hur jobbigt det än är. Men är alltid kul att gå in och läsa hennes blogg om hennes träning och goda recept. så det tycker jag att ni ska göra. Så får ni en massa tips!

Malin jag saknar dig<3

träning var det ja.. kan inte påstå att det varit så mycket av den varan nu på lovet.. bara lite.  blev lite jazz på lördan, jobb på natten(räknar det som lite träning). Sen folkdans 2 timmar i onsdags, sen efter det körde jag lite mage och lite armar. Shit jag kommer inte att överleva konditionspasset på skolan på måndag!

Jazzen var rolig iallafall. Vi var 2 stycken där så Willson va extra hård mot mig.. men det brukar löna sig till slut och det gjorde det. gjorde snurrarna jag skulle göra efter många försök dock, men jag gjorde dom! Natten mot måndag så drömde jag att jag gjorde 11 snurrar ;) haha!

På söndagmorgon packade vi in oss i bilen och åkte ner till Åkersberga till mammas syster! Sov hela vägen efetrsom jag hade jobbat på natten innan. Fick påskmiddag hemma hos min moster, min morbror var där med och hans fru. Syrran och hennes kille kom med. och Celina såklart! Som jag älskar den tjejen!<3 Det var mysigt att träffa alla igen. Var ett tag sen.
På söndan så åkte vi till knivsta. Min kusin har nyss flyttat dit med hennes kille och son, som fyllde 1. Så söt den grabben är alltså. Blir bröllop i sommar! Längtar! Måste bara hitta nått att ha på mig. Var in på tradera igår och kollade runt. HItt många fina klänningar. Hittade även ett par sjukt snugga Ed Hardy leggings. men dom var upp i typ 450 kronor, så la ner det.  men måste fortsätta kolla efter nån klänning. Är inte förrän i juli så har ju lite tid på mig innan det är dags.

Har snyggat till naglarna lite iallafall. köpte ett jättefint grönt och ett lila nagellack på stan idag. Var lite inspirerad av våren så fick bli lite vårigt :) Kolla bild på min bilddagbok

Ska göra nått annat nu ja..men skriver snart igen