malin

Alla vill ha flundran

Kategori: mitt liv

Flundran from danielle dietz on Vimeo.



Ett dansstycke gjort av Danielle Dietz och klassen. Vi dansar på olika ställen i skolan. Härnösands Folkhögskola!
Hoppas ni gillar det!  

helt okej dag..

Kategori: mitt liv

Ja det har väl hänt en del sen jag skrev sist. men har haft fullt upp så har inte blivit nå skrivande. Är ensam kvar i Härnösand nu iallafall. Alla i klassen har åkt hem till sitt. Som tur är så ses vi om typ 3 veckor. Då är det dags för våran roadtrip som jag har skrivit om. saknar dom så himla mycket! Blir en stor skillnad från att alltid se dom varje dag till att knappt höras av. Alla har egna liv hemma hos sig. Även jag då. Men tror att mitt liv var bra när jag gick i skolan. Hade inte så mycket tid till så mycket annat, inte tänka, inte göra saker jag senare kommer att ångra. Tiden på Folkhögskolan var bra, vännerna jag skaffade mig där är helt unika. Det är en tid jag inte kommer att glömma. När det är svårt är det bara att tänka tillbaka och känna hur jag hade det då, hur jag mådde.

men men.. Har varit mer en snabbis till Syrran min i Sthlm. Hon ringde i lördags och behövde en barnvakt mellan Måndag och Onsdag. Så det är väl klart att jag satt mig på bussen ner dit på söndan för att vara barnvakt till mosters älskling. vi gade 3 helt supermysiga dagar. Var i parken och gungade varje förmiddag innan vi gick hem och åt lunch för att sen hitta på nått mer bus på eftermidagen. Blev ofta till att gunga igen om Celina fick bestämma :P haha! "mer fart!" hon var aldrig nöjd. haha. vi hade våra små duster också. sa jag nej så grina hon efter ett tag,men det gick över ganska snabbt så då fick moster sig en kram och puss så var det bra sen.  Men kan ju säga att det var riktigt jobbigt att åka hem. Kändes som att jag lämnade kvar en liten el av mig när jag åkte. Hade väldigt gärna stannat en stund till. men ska ner dit och stanna en hel vecka med mitt lilla troll :)

men nu när jag var ner hann jag även träffa kusinen min! Det var så himla roligt att se hon igen. det är alldeles för långt mellan gångerna.. men som tur är så ska vi snart på våran kusins Bröllop så då ses vi ju igen. Sen veckan jag är nere för celina så ska vi hinna ses med om hon är hemma då.
Synd att vi bor så pass långt ifårn varandra som vi göra. Visst det tar inte så lång tid , men så pass lång tid att man inte åker ner över dan liksom..
men det är skönt att när vi väl ses är det så himla roligt och mysigt. Finns alltid en massa prat att ta igen. och prata är vi ganska bra på båda 2 ;) 
Vi var och åt middag inne i Gamla Stan, på Cronan. Man kunde göra sin egna sallad. Riktigt gott! Sen medans vi satt där gick Petra förbi så hon följde med och köpte glass, Ben&jerrys. så sjukt gott! Mhm! satte oss nere vid vattnet sen och åt den och njöt av lugnet(om man nu kan finna lugn i sthlm) och solen. Det var tråkigt att säga hejdå, men vet ju att vi ses om typ 1 vecka. Shit det är bara en vecka kvar till bröllopet. Ska bli så himla himla roligt!  Har fått lånat en jättefin klänning av Agnes, nu saknas bara ett par skor. Har ett par jag kan ha, men är ju alltid roligt med nya ;) haha!
Men är mysigt med bröllop, ska på 2 stycken nästa månad. första är min kusin Susanna. så då får man träffa hela släkten och så. alltid trevligt för är tråkigt nog sällan man ses allihopa. sen är det Ida, som jag har jobbat med. Ska bli riktigt kul. Blev så glad att jag var inbjuden, trodde inte det.  Kan ha samma klänning då om jag vill för är ingen på det bröllopet som har varit på det andra.

Sen måste jag ju berätta att jag har bokat en resa till Rhodos den 5 augusti med Agnes, Lotte och Sofia. Ska bli så skönt att åka bort. Kommer hem lagom till att vi ska ha 150års kalas för pappa och farmor. 1 dag innan. så hoppas på att vara snyggt brun. haha! Även då kommer hela släkten från båda sidor så ska bli sjukt kul! Ska se till att jag inte blir dålig som jag blev kvällen vi firade mammas 50 års dag. Ska dansa nu med för pappa. pappa vet, men ingen annan. jag, Lisa och Willson ska dansa nått. Får se vad vi slänger ihop.


Ja var ju Midsommar igår. for omkring och dansade jag mest hela dan, sen på kvällen tog jag det bara lugnt och såg på film. Hade så ont i huvudet så blev tidigt i säng, inga blommor under kudden heller. Kankse kör det ikväll istället, en dag efter gör nog inget. och drömmer jag om fel person kan jag alltid skylla på det.

Hoppas att ni som läser har haft en mysig midsommar.

imorrn blir det iallafall birsta med mamma och sen grillning och mys på kvällen med några vänner

det var nog allt för mig den här gången. Kommer jag på nått som jag har glömt så skriver jag det sen.
pusshej!

Söndag.

Kategori: mitt liv

Borde väl egentligen gå och lägga mig, just ifall dom ringer och behöver mig på nått dagis imorrn. Men vill som lite hoppas på att dom inte gör det. Skulle vara skönt att bara få några lediga dagar till. men samtidigt så härligt att få börja jobba igen. Väldigt mycket blandade känslor nu på sistone.
Tina åkte hem till skellefteå i lördags.. och agnes och linn åker hem på tisdag.. sjukt vad jag kommer sakna dom. men dom är ju bäst. Dom ska betala min första resa upp till dom. Jag har helt underbara vänner<3 Måste fundera ut nått bra att ge till dom med.. Fick lite dåligt samvete när inte dom fick nått av mig.. men har som skjutit på detta avsked och helst ignorerat det så länge som möjligt, men det går inte längre. Snart är tisdagen här.  Tur att det inte dröjjer allt för länge innan vi ses=)

Nä nu ska jag hoppa ner i sängen och sova lite granna, passa på när inte agnes(som bor här tills hon åker hem) tar upp hela sängen ;) Men älskar hon ändå<3


Får ju inte glömma att skriva att min underbara Malin kom på besök igår! Var sjukt länge sen vi sågs, så var härligt att se hon igen. Sprang runt lite på stan och sen satte vi oss och lunchade och fikade på rutiga duken :) MYS! <3


puss och godnatt

helt sjukt..

Kategori: mitt liv

Sista dagen idag..

Sista veckan

Kategori: mitt liv

Fan.. hade skrivit jättemycket och så försvann det.. orkar inte skriva om det.. men det var iallafall om att det är sista veckan nu. jag är glad att jag höll ut ända till slutet. Jag har väldigt många gånger undrat vad jag gjorde där. Har väl kanske inte gått in helhjärtat för det alla gånger, men det är skönt att jag stannade för annars hade jag aldrig fått så många nya underbara vänner<3 Som höll mig kvar, utan dom hade jag inte gått klart den här utbildningen. Men shit va kul vi har haft det iår! kommer sakna allt!
Vi har redan planerat en liten roadtrip i sommar så snart så ses vi igen. vi ska ner till Avesta, ner till Rebecca, min längst bak i bussen kompis. Sen åker vi upp och stannar i övik hos Sofia, sen vidare upp till Skellefteå och Trästocksfestivalen! Som jag längtar!




Värst är att behöva säga hejdå till Tina, Linn och Agnes. Har verkligen kommit dom nära, det känns som att vi har känt varandra länge. Dom är så lätta att vara med så var inge svårt alls att komma in i deras lilla "grupp"





Agnes
min stjärna. Hon har alltid funnits där. Hon ser när det är nått som inte stämmer. Det finns så mycket glädje i henne, som hon gärna delar med sig av. Hon delar med sig av allt, glädje och sorg, galenhet och lugn. Den blandningen gör Agnes till den hon är, en underbar vän!




Tina
, min lilla Tina. Sötare tjej får man leta efter. Med sin lite barnsliga tafatta charm får hon alla på fall. Ser man henne glad kan man inte annat än att le med henne. Ögonen glittrar och leendet går från ena örat till andra<3




Sen har vi ju Linn. Hon är som överallt och ingenstans. Hon får alla att skratta, hon kan dom mest konstiga grimaserna jag sett, med det söta ansiktet tror man inte att det är möjligt. Vilka lunchraster vi haft, dansat gärnet, buggat, sovit under filten när maten satt sig. Hon bjuder verkligen på sig själv.<3



Skönt att känna att även om jag måste säga hejdå till dessa underbara tjejer så kommer jag att se dom igen, mycket snart. När jag inte jobbar i sommar så kommer jag antingen vara i Skellefteå eller i sthlm hos syrran. Så blir nog inte mycket Härnösand i sommar.. men det gör mig inte så mycket.

Förra veckan iallafall så hade vi våran slutföreställning Nordic shouts and whispers. Det var en roligt, tråkigt dock att det regnade eftersom vi skulle ha dansat utomhus alla dagar, men blev lite nödlösningar några dagar. men det gick ju bra ändå. Vi hade våran sista i lördags, inne på Norrdans. Kändes skönt efteråt att det var över, men ändå lite tomt.
men nu har vi så mycket att göra på dagarna så man hinner knappt tänka. Vi ska spela in små snuttar dans på olika ställen i skolan och sen lägga in på skolans hemsida och på youtube. länkar sen här när det är klart.

Nä nu ska jag sluta skriva och städa lite innan jag går och lägger mig.

pusshej