malin

2010-01-17 - Söndag

Kategori: mitt liv

Helgen har varit alldeles för kort! Har inte riktigt hunnit med det viktigaste- Att vila. Jobbade fredagnatt och lördagnatt. Så blev inte så mycket gjort igår på dan. Hann med lite plugg.. MEn det var roligt att jobba. Det var Studentfest på fredan. Kändis-tema. Så tror nästan att alla var utklädda. Riktigt roligt!! :D Linn och Jonathan som jobbade i garderoben var riktigt duktiga, för att vara första gången.  
Sen var det jobb med Tove i garderoben på Lördan. Alltid lika roligt! Halva klassen var även på besök. Mycket skojjigt! Bestämde med Tina, Linn och Agnes att komma och plugga med dom idag. Så så blev det. Satte oss på Pizzerian Pinocchio och åt och pluggade medans. Mysigt! hann med lite prat också :)

Veckan har varit riktigt tung.. Var trött redan på onsdan.. så resten av veckan var inte vidare lätt. Hoppas att det kommer att bli bättre. För klarar inte av att vara såhär trött hela tiden. man orkar liksom inte göra nått eftersom, vilket är synd. Finns så mycket som man måste göra som man inte känner sig vidare motiverad till att göra. Men håller tummarna på att det blir bättre!

Men nu är klockan mycket så ska sova. Så jag är redo för en ny vecka.

puss och godnatt

Kommentarer

  • malin-heléna säger:

    Förstår att de tär jobbigt och tungt ibland. När ju har 100% skola på veckorna och så jobbar du helgnätter.

    Men du är jätte duktigt sötnos. :)



    Saknar dig med. BARA DIG! puss

    ;) Komma och bakapizza med mig i vår? :D F*n va god pizzan var som vi gjorde.

    2010-01-18 | 19:40:42
    Bloggadress: http://malin-helena.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här: