malin

FAME!

Kategori: mitt liv

måste lägga in den här. Visade den först för mamma.. ingen större hit, men pappa kunde inte sluta skratta!

Aj Aj Kapten!

Kategori: mitt liv

Sleepovern hos Lisa var riktigt trevligT! Hon blev glad över pirathatte och ögonlappen hon fick. Fast hon blev nog gladare, men väldigt nyfiken för den andra presenten hon fick. En heldag med mig och alex. Det var det enda hon fick veta :) Så den 10e får hon veta vad jag och alex har planerat för henne. Så roligt! 
Lisa bjöd på  gomat.. sitter och funderar på vad det heter.. men det har fallit bort.. Det var som tacos iallafall, men inte köttfärs eller kyckling.. hmm.. Men det var blåbärsaioli till. Super gott:D Sen blev det lite tågspel för att smälta maten. Lite mys och film och en massa gotta. Klockan blev nog närmare 1 innan vi la oss. Lisa läste lite för oss  innan vi somnade, mysigt.  Jag som inte varit helt bra i halsen fick mig en hostattack och hostade väl halva natten kändes det som. Var upp en gång och hämtade några halstabletter som jag kunde äta när det var som värst. Lisa gick upp och hämtade öronproppar för hon kände att hon inte kunde be mig sluta hosta, är ju ite så mycket jag kan göra mot hostan. Men kvart över 7 ringde min telefon.. Dom rigde från ett dagis och behövde en mellan halv 8 och 16. Skyndade mig upp och fixade mig. Var som inte beredd på att dom kunde ringa så hade väl inte jättebra jobbkläder, men det funkade. Men sa hejdå till dom sovande brudarna bredde en macka och gick. Mötte pappa på vägen så fick låna en regnjacka av honom, en från hans jobb. Så det var en oversize skogsgrön jacka med ett stort tryck bak på ryggen.Svenskmarservice. Mycket vackert. Men det var ju bättre än en hoodtröjja bara.
Var där runt 8 och fick veta att jag skulle vara på småbarnsavdelningen. Alla var nyinskolade så det var nytt för alla. men alla småbarnen var så söta! Dom behövde mig inte idag, men dom ringde och frågade om jag kunde komma imorn :) Så blir nästa en hel vecka där för ska vara där på torsdag och fredag också.
Men redan efter en dag så har jag träningsvärk i vänsterarmen. blir så är man bär på barn. hahah

Men idag så var jag och Linn på folkhögskolan för att ha lite balett. Den började kvart över 9 så var uppe i tid imorse. rätt så skönt faktiskt. Hon började 13 så vi passade på innan.
Det var kul att vara där igen, vi ville inte riktigt gå därifrån när klassen var slut utan vandrade rut lite i skolan, fikade, vandrade mer och bara satt och hängde i en soffa och kollade på folk, gamla och nya.
Danielle gav mig och Linn varsitt schema och sa att det var bara att komma när vi kunde :) så vi ska väl försöka gå så mycket möjligt



Lisa var så söt idag. Ringde och sa att hon sett en lapp på bibblan om en förskola som sökte vikarier. Så ska ringa dit imorrn och säga att jag är intresserad. Vill ha så mycket jobb som möjligt, chans till jobb.. eftersom jag bara vickar..

Men ska nog ta och göra nått vettigt nu

pusshej

what a feeling

Kategori: mitt liv

Var och fikade med Ida igår igen. Hann bli 2 gånger den här veckan. trevligt! Sen träffade jag alexandra för att införskaffa en present till Lisa. Hon ska få den imorrn så kan inte skriva vad hon ska få just nu, men skriver det på måndag.  Sen cyklade jag hem till Alex och Anna och träffade dom en stund. De drar till Bali på MÅndag och är borta en månad. Inte alls avis! Men tror att dom kommer att få en helt underbar tid. Ska jag försöka ha här hemma i sverige iallafall :)

men på kvällen så åkte jag hem till Ida och Stefan och spelade spel.- Vi spelade med vilda gester. Sjukt roligt! Först jag och ida mot Stefan och Basse, vi tjejer vann 2 gånger.Grabbarna trodde att det var Stefan som var den felade länken så vi bytte lag. Jag var med Stefan och ida med basse, mitt lag vann, så då kanske det var Basse ädå som var den felande länken, så vi bytte igen. Mitt lag vann ännu en gång. Så det fanns ingen felande länk bara en otroligt rätt länk- JAG :)
Men det var himla roligt spel iallafall, kul hur man tänker ibland egentligen

Sen körde vi The Kings. Kortdrickarspelet.  när man var för sig får ett kort och antingen ska dricka så många klunkar eller göra det man har bestämt att kortet betyder. Vi körde regler på både damer och kungar så det blev mycket att komma ihåg.

Tog det lugnt igår, för tappade rösten bara mer och mer.  Men hade en riktigt trevlig kväll med väldigt, väldigt mycket skratt


har inte gjort alltför mycket idag. Hade inte så mycket röst när jag vaknade så la mig en stund till. Sen har jag småstädat lite, jag och mamma var er på marknaden och åt, munk, rem och en langos på den lilla tiden som vi var där. Haha!  Men gott var det iallafall.

har nu på kvällen bara tagit det så lugnt som möjligt, suttit i soffan och ätit popcorn och sett på tv.

Vad tyckte ni om det nya dansfeber?

 Tyckte att det var helt okej. Det var ju roligt, lite underhållande och pengarna går till en god sak.
Se morgan Alling dansa i trikåer är ju inte nått man får göra varje dag.

efter det såg jag början på Bröllopsfotografen, har sett den redan så, så nu sitter jag och kollar på 28 dagar med Sandra bullock. Rätt bra faktiskt!



Imorrn blir det att hjälpa till på en loppis, Så blir en heldag där. Men det kan nog bli roligt det med. Får vara med mamma och pappa hela dagen, får se hur det går ;)

Sen blir det sleepover hos Lisa! Såå mysigt vi kommer att ha det :D längtar<3



Är lite svårt att skriva, trycker jätte hårt på alla knappar bara för att en knapp inte funkar som de ska.. N knappen reagerar inte alltid på att jag trycker på den, så saknas det ett N nånstans så är de det det beror på. (sjukt konstig mening, men är så jag skulle ha sagt det så)

Nu ska jag fortsätta att se på filmen och fixa mig för natten. och hoppas på att jag är ett steg närmare att vara frisk imorrn när jag vaknar

puss och godnatt!

right now..

Kategori: mitt liv

Innan jag lägger mig så ska jag lägga mig ute och kolla lite på stjärnorna. Det gör mig lugn



Ser du stjärnan i det blå?



                                                                                                                                                   Bra lyssnare..

so many things..

Kategori: mitt liv

sitter i sängen, nyss hemkommen. Satt ensam och kollade på TV när lisa ringde och frågade om jag ville åka lite bil med henne, vilket jag absolut inte kunde säga nej till. Vi åkte och hämtade alex, skaffade lite gott att äta och sen blev det UNOspel- Jag vann! Woho :D 
Tack för ikväll. det var riktigt mysigt!  Ska till lisa igen på söndag. Har blivit bjuden på middag, hon fyller år idag. GRATTIS!



så.. inte så mycket som hänt den här veckan har mest fikat och umgåtts med mina kära vänner. Men i helgen som var så hade vi en liten reunion med klassen. Det var för att det var Iternationella festen här i Härnösand, uppe på murberget. Vi skulle dansa "picnic" Så vi skulle alla vara tillbaka på skolan på fredagmorgon. David, rebecca och sofia sov hos mig hela helgen, men sen kom Tina och agnes och sov på lördan, så roligt att va alla samlade igen(nästan iallafall)
Men man märkte iallafall att man inte tränat alltför mycket i sommar.. sjuukt vilken träningsvärk vi hade på lördan. Skönt men väldigt jobbigt!
Dansa på Murberget gick jättebra iallafall. Ute på gräs i lutande backe. Precis så som vi vill ha det ;) haha! Men det var roligt, mycket folk som var där och kollade.





Har gått och blivit dansledare. Hade som inget val, Willsons val. Men kan som inte sähga nej heller, så nu ska jag ha en grupp med tjejer mellan 8 och 10 år i hip hop.  Så vi får se hur det går och hur många som anmäler sig, kanske inte blir nån (?) det märker vi..



satt och kollade på några gamla bilder jag har fotat uppe hos Morfar, vid hans gamla hus.. Saknar han så himla mycket. ibland tänker jag att jag ska gå och hälsa på han på hans boende men kommer snabbt tillbaka till verkligheten.. han finns inte där, nä.. han är med mormor. Vilket också är bra. jag vet att han har saknat henne, jag med





det blev ett väldigt blandat inlägg..blir så ibland

just like a star across my sky

Kategori: mitt liv

Var hemma hos lisa och willson i söndag och spelade spel med dom och alex. Cyklade hem sen runt 23.30. Sen är jag kom hem så la jag mig ute på bron och tittade på stjärnorna.

Det är så magiskt på nått sätt, det går inte riktigt att förklara. För mig är det en massa själar i himlen. Jag vet att min farfar är där så även min Mormor och även min morfar nu..

Låg där i typ en halvtimme. Hann se 2 stjärfall inan jag började frysa och gick in.

Tänkte lägga mig där ute nu är jag kom hem men det är så molnigt så såg inte så mycket. Får bli en annan natt




                                                                               just like a star across my sky just like an angel of my page

hemma i stressen

Kategori: mitt liv

har haft en underbar vecka på rhodos. Vi bodde i Faliraki. ett jättemysigt ställe. Det var så himla varmt så dagarna gick ut på att ligga vid poolen på förmiddagen och sen fixa oss närmare kvällen för att hitta nånstans att äta och kolla runt i olika affärer :)
Brände mig bara på rumpan och på bröstet, men det la sig lagom tills jag kom hem :) så det var skönt!

Vi tog det mest bara lugnt, festade några kvällar och dom andra kvällarna satt vi på balkongen och surrade en massa och bara latade oss

Vi var till Faliraki water park en dag. En stor park med en massa vattenkanor. Som du antingen åkte med eller utan en badring. Så himla roligt! Sen blev det såklart en massa solning där med.

Dom 3 andra jag var med tatuerade sig, var sugen jag med men valde att vänta tills jag kom hem. Så kanske blir en tatuering framöver


Skriver nog inte så mycket mer om resan. Vill ni veta nått så fråga :) Men hade iallafall en underbart mysig och trevlig vecka. Den behövdes

Flygningen gick bra iallafall, lite ont i öronen men det funkade ändå.

Hela hemresan gick bra. Vi landade i Sverige 01, gick på matjakt medans Lotte bäddade till oss alla. Men vi hittade ingen mat.. klockan 6 ringde min klocka. 10 i 7 gick mitt tåg hem mot Härnösand. Vi bodde på arlanda hotell så var ett väldigt litet rum, med en stor dubbelvåning säng så fanns inte så mycket golvyta kvar.
Somna så fort jag satt mig på tåget, vakna nån gång efter 9 så gick och köpte en macka att äta. Så gott! Sen i sundsvall blev det byte till buss resten av biten. Mamma hämta mig på busstationen. Jag ville typ hem och vila, men icke, då skulle vi handla ingredienser så att jag kunde göra några pajer till kalaset som skulle vara dan efter. så började göra västerbottenostpajer när jag kom hem. Tänkte vila efter det, men då kom pappa hem och ville att jag skulle följa med till systemet.. Sen skulle jag iväg och träna så blev ingen vila då heller. Kom hem och var hungrig så beställde hem pizza och fick efetr det sätta mig en liten stund och vila lite innan vi fick främmande. Det blev inte så lång vila så var skönt när dom åkte hem så man kunde gå och lägga sig och sova för natten :)

Sen på lördan var det kalas! Det var jätte roligt och trevligt! Mycket prat, mycket mat, mycket dans. Pappa har lärt sig lite gumboots så han dansade inför hela släkten, sen dansade jag, lisa, willson och ulrica med han också. Sen hade jag lisa och Willson gjort en dans som vi också visade :)

Söndage blev en vilodag. Eller var hem till Ulrica på dan med Lisa. Hennes dotter Amy fyllde år så var lite kalas hos henne.  Stannade en stund och åt lite och bara tog det lugnt. Sen på kvällen träffades jag lisa och Alex för att laga lite mat tillsammans. Blev pastagratäng. Så sjukt gott! :D Sen blev det lite film och tågspelet.


Idag blir det fika med Sara, vi har lite att ta igen. Var väldigt länge sen vi sågs!

men ska lägga mig en stund till nu. Vi hörs nått. Puss hej

en aning nervös faktiskt

Kategori: mitt liv


Så då var väskan nästan helt klarpackad. Bara lite småsaker kvar som jag måste lägga i imorrn. Börjar bli lite nervös nu.. och är inte förrän på torsdag jag ska flyga iväg! hur ska detta sluta??

men jag får fösöka intala mig att det kommer att gå bra "jag kan flyga, jag är inte rädd"

men det ska bli så himla roligt! ska bli skönt att komma iväg och bara ta det lugnt umgås, sola, bada, äta gott!

det kommer att inte bli så mycket skrivande den här veckan så skriver när jag kommer hem och efter vi har haft kalas för Pappa och Farmor<3


                                                                                   ..-..

Hade tänkt att börja med lite uppåtpuffar till mig själv varje vecka här i bloggen. först tänkte jag varje dag, men ska inte ta i för mycket så skriver nått bra med mig själv en gång i veckan. Får se hur det går..




                                                                                                                                    vackra ögon..

and i'm back..

Kategori: mitt liv

har varit ute och rännt en massa. Kom hem för nån timme sen. Men var först till Skellefteå och hade en toppen helg! Sen på söndan bar det av ner till sthlm där jag har varit hela veckan. Har varit barnvakt till Celina. Världens sötaste unge! har haft det så himla mysigt. trivs så himla bra i Årsta, men beror nog på att jag är med celina, syrran och simon så var lite jobbigt att åka hem..  mådde dåligt, tror att det beror på att jag hade huvudvärk, men det gick över efter att ha sovit nån timme. Men sträckan mellan sundsvall och härnösand var värst och det berodde inte på huvudvärk.. får som ett litet obehag nångång under resans gång, typ varje gång jag åker från sthlm.. Men det känns mycket bättre nu än då. Man triggar sig själv med en massa tankar som bara blir värre och värre, sen sitter du där och nästan gråter bredvid en okänd person.

jag vill bara vara någon annan, eller kunna spola tillbaka tiden MÅNGA år och kunna göra om allt. Man säger att man inte ska ångra nått i sitt liv, men det är väldigt lite jag inte ångrar gällande mitt liv.. vilket känns skit. men vad ska jag göra åt det liksom, finns inget. Gjort är gjort, sen får man leva med all skit. Jag vet att jag inte borde klaga, det finns alltid dom som har det värre, men ibland måste man få, få ut allt liksom. sen är det inte många som läser här så spelar inte så stor roll. Är mest för mig ändå, så att jag kan få skriva av mig lite. Men har som inte velat gå in så mycket på såna här saker.. känns som lite för privat, men orkar inte bry mig.. jag måste få ur mig det. tur att det finns dom jag kan prata med, eller mest en just nu. Jag vet att det är jobbigt för henne att höra men jag vet även att hon vill höra om det är nått som inte stämmer.. Det var bra ett tag, under skolan närmare slutet liksom.. men sen har det sakta men säkert börjat krypa tillbaka. men tycker själv att jag hanterar det bra. Är bara en massa tankar, vilket räcker gott och väl.

men ska försöka sova lite så kanske det är bättre imorrn.  Blir träning imorrn. Det brukar hjälpa en liten del