malin

jag ska vara som färgen

Kategori: mitt liv

Dagens naglar
 
 
 
 
 

i feel like something gonna give

Kategori: mitt liv

ja.. är några dagar sen nu.. har varit långa och jobbigt dagar till och från faktiskt.. jobbigt med farmor<3 stressigt med tent.. ja.. men en höjdpunk är att mosters lilla plutt har blivit ett år! Sådet har firats massor faktiskt. Blir även lite kalas morgon med för kusinerna här i sthlm.Mys!

Men det känns som att dagarna börjar rulla på lite bättre nu faktiskt, för att snart stanna till.. Åker he till veckan.. Farmors begravning är på fredag. Jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på det, på hon. Att jag aldrig kommer att få skratta med henne när vi jävlas med pappa eller skratta med henne när hon inte alltid hör vad man säger till hon. Skönt att det finns många historier att minnas henne med.
Drömde om hon inatt faktiskt och om morfar. Vi var alla i morfars hus i Nora. Jag kan inte tolka drömmar. Men i drömmen levde hon men visste att hon skulle dö,men kämpade på, det var sån hon var. Eller så var vi alla döda och morfars underbara hus och den undebara platsen är där vi alla kommer att ses. Ja, jag tror på ett liv efter döden
 
jag saknar dem alla<3
 
 
 
dansa som om ingen ser dig