malin

Älskade vän

Kategori: mitt liv

Grattis min sötboll! 22 bast! Hoppas att du har haft en underbardag och att den bra blir bättre! Vi får fira tillsammas sen när jag kommer och hälsar på. Vad sägs om lite tårtbak? ;)



måttbandet har talat

Kategori: mitt liv

OMG! Hela familjen har mätt sig ikväll. Mamma och pappa går ju och tränar typ 2 gånger i veckan, medan jag inte gör det utan ska börja dansa nu. Men vi har mätt och vägt oss nu ikväll.

Inte jättekul att få det svart på vitt liksom.

jag och pappa har skämtat om att jag har större lår än han. OCH DET HAR JAG!! aaaahhh! Känns ju okej liksom. men pappa trösta mig med att nu när han tränar så får han större lår. hahah tack!

midjemåttet var väl sådär, men magen var inte okej. så måste ta tag i det!

nä blir det lite Harry P och sen sova. jobb imorrn och sen ska jag träffa lisa och willson!

pusshej


Från när jag var ner till Kalmar och hälsade på brorsan

Helgens bravader!

Kategori: mitt liv

Har haft en mycket bra helg! Så hur slutar man den på bästa vis..? med ett gott glas vitt vin och sen en bra bok innan man somnar och är redo för en ny jobbvecka.

I fredags blev det ju maskerad. Jag och alex gick in för det hela :) Vi var sjukt snygga. Här kommer lite bilder som jag tog innan. Alex har fler så måste se om jag kan få dom på nått sätt..





Jag la i lite glitter i fläckarna. Blidde grönt för att hon hade grönt i linnet.

( har köpt glittret på panduro. Man fick 15 burkar i olika färger för typ 140 kronor. hur bra som helst! kan både sminka och pyssla med det )





använde det svarta glittret till minna ränder.



min man :P Massa Dust It och tupering så var det klart! Sen några lager med hårspray. Kan säga att det verkligen inte var lätt att tvätta ur dagen efter! men det var det lätt värt!



Gggrrrr


<3


Det var en mycket trevlig kväll! gör jag gärna om igen:) jag gillar att vara RockZebra



Sen på lördagmorgon bar det av till Kramfors och farmor med pappa. Vi städade bort julen och fikade. Så mysigt! <3

Sen åkte jag och pappa till Mariebergs päls. Jag provade en massa mössor tills pappa typ tvingade mig att köpa en utav dom. Dyr men jättefin. Önskar mig lätt en annan tills jag fyller år! Äkta skinn och päls. Helt ifrån sverige. HPI of sweden. Ska se till att jag fixar fram nått foto på den.

Sen på kvällen så åt jag ned mamma och pappa. Kött och gopotatis och massa sås. Sen kom Anna förbi till lägenheten. Där vi drack lite vin och åt popcorn och bara pratade en massa. Var så länge sen jag såg na så det var mycket trevligt! Gick nog inte och la mig förrän typ halv 2

idag var det aerobics och dans som stod på morgonschemat! Alex pluggar ju så det var hennes skol kompisar somordnat det. så jag fäljde med. Mycket roligt och skönt att börja dagen med. Sen gick jag och alex hem till mig och gjorde gomacka! Typ baguette med ost, skina, keso, avocado,rödlök, gurka och paprika. sen lite salt och peppar! MHM! så gott!
Sen nu ikväll så har jag varit på dans på parken. maria som undrade om jag ville följa med och dansa till Zlips, så ja, varför tacka nej liksom! Hade mycket trevligt och har bestämt för att börja bugga. vill som lära mig ordentligt och inte bara fösöka hänga på så gott det går liksom. Och sen börja våga bjuda upp. Senast jag gjorde det så visade det sig att han var A dansare(man kan inte bli bättre)  MEN DET VISSTE JU INTE JAG NÄR JAG FRÅGA HELLER?! Bjöd upp till fox och tänkte att det kan jag ju, men så undrade han om jag vill bugga med. Så sa att jag inte har dansat det så mycket men om han styr bra så kan jag följa. (KLART ATT HAN KAN STYRA LIKSOM) så vi skämtade lite om det efteråt. För han tyckte att ja var duktig och att det hade gått bra och jag bara " jamen du var ju inte så dålig på att styra" Fatta vad jag skämdes när maria berätta sen. Jag hade ju bara gått och frågat en snygg kille som jag sett kunde dansa. HAHA
Men ska bli så bra jag! ;) försöka går ju alltid


men nu ska jag ta sista klunken vin och sen lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Har haft en underbar helg så ser fram emot en veckan och längtar till nästa helg.

PÅ TISDAG KOMMER LISA OCH WILLSON HEM!!!

Friday!

Kategori: mitt liv

somnade på soffan igår efter att jag kommit hem från jobbet och en snabbis på stan. var så himla trött så la mig typ efter 22 och läste och somnade ganska så snabbt :) fixade lite i köket igår, det blev jättefint!

men idag så blir det jobb på dagis till 16.30, sen ska jag möta Alex på stan. Sen blir det hem till miig för att fixa oss till kväll. Det blir djungelfest! Så roligt. Så ska sminka alex lite leopard och jag ska bli zebra :) Ska bli riktigt roligt! Men nu blir det lite frukost och bara sitta och ta det lugnt innan jobbet klockan 8

blir nog några bilder ikväll så dom läggs upp här så fort som möjligt :)


pushej

daaaaaaans!

Kategori: mitt liv

Har inte dansat på hela året, men nu ska jag snöra på mig skorna och dansa lite. Mjukstartar med lite folkdans. Coolt? javisst! om nån vecka börjar alla andra danser. så då fylls veckorna även med jazz, hip hop och afrikansk. Usch vad jag längtar! Behöver få dansa av mig lite :)

Ny dag

Kategori: mitt liv

Blev inget skriver igår för hann helt enkelt inte. Jobbade hela dagen igår. Hade stängning. Man var så skönt att sist barnet gick tidigare än det var tänkt! så skönt :) Hade sån sjuk huvudvärk igår., gjorde som alltid ont men olika mycket under dagen.. men när jag vä'l slutade så vart det värst.. pappa fick komma och hämta mig så jag hann sova en stund innan ett möte jag skulle på. Släppte lite, men inte så mycket.. kom hem efter mötet och la mig typ direkt. så det var min dag. Full av huvudvärk..
men är kul att vara tillbaka på dagiset igen iallafall. Har 2 veckor så, härligt!

men ska göra mig iordning och snart börja gå.  Ska klä på mig ordentligt så jag slipper frysa :)

zebra

Kategori: mitt liv

Jag har ju sagt att jag ska testa att göra en zebrasminkning. Så har gjort det nu ikväll. Det var kul, men mycket svåarare än jag trodde. Hade nog varit lättare att göra på någon annan. Jag gjorde två varianter :) Det är vitare under egentligen, syns inte lika bra på bilderna.

Den första








Den andra. (hade jag haft hade jag tagit ett par långa lösögonfransar också)








Så, vad tycker ni?

Julmys<3

Kategori: mitt liv


Celina klär granen och får hjälp av mamma sin



Pappa fick ett "testa på Actic en månad" kort av mamma. Pappa blev såld så har köpt ett årskort :)



Celina fick hårspännen i julklapp, som hon även ville att morfar skulle testa :)



Hela familjen på Juldagen(julafton för oss) Vi åt trerättersmiddag. hur gott som helst!  :D

Fler bilder hittar ni på min bilddagbok :)

Nattens hets

Kategori: mitt liv

Shit vad jag har hetsat inatt! Man får inte ha saker på bänken i köket och har drömt att både Tina och Agnes varit på besök, och Tinas föräldrar. Dom visste ju inte at man inte fick he saker på bänken så när jag "vaknade" började hetsen. Började i ren panik att plocka bort allt från bänken och ställde det där det fanns plats:)  kunde sen känna mig lugn. Sen kom Agnes och gjorde samma sak! PANIK igen! hahahah

Snacka om att det var skönt att vakna imorse :) hahah!


sitter och kollar på snuskiga skandaler inom Hollywood på MTV. lite roligt faktiskt.

Men ska nu lägga in lite bilder på min bdb. Lägger kanske in ett smakprov här med :)


pusshej!

Alla fattar utan du

Kategori: mitt liv

ja det blev inte mycket skrivet igår, men mös verkligen hela dagen igenom! Först Kom celina vid 10. Så blev lite lek ute. Sen åkte vi med min bror till bussen. Sen efter lunch blev det ännu mer utelek! Vi åkte bob och gjorde änglar i snön i typ 3 timmar. Hur härligt som helst. var ju så fint väder med! Celina är ju för underbar. Skrattade hela tiden. Speciellt när vi åkte av boben(typ hela tiden) skrek på morfar så att han skulle se att vi trillat av. Bäst var när jag inte fick ta bort snön i ansiktet för att hon ville visa morfar innan. hahaha söttjejen!

Sen blev det lite mys inne innan vi åkte med hon till Mormor sin och jag åkte iväg till Ulrica och hämtade Alex. blev hamburgare till middag. Sen lite skottning efter maten. Svettigt blev det, så där försvann den hamburgaren! :)Sen när vi kom in så blev det en riktig spelkväll. Först tågspelet. (jag vann) WOHO! Nästa spel blev charader. Jag och Ulrica var på lag och Alex och Amy. Hur kul som helst. man gör saker som man själv tycker är så självklart men det är ingen som förstår vad man menar :P hahah! sist så spelade vi Alias, med samma lag. ulrica var så inne på charader så hon började teckna orden. Under spelets gång så glömde hon det några gånger :D När vi spelat klart så hittade ulrica på en ny lek. Att man skulle beskriva alla orden på kortet och samtidigt hitta på en historia. Sjukt kul men ganska svårt! Men har ni Alias så måste ni testa. Man kan få så knäppa historier. :D

Jag och alex var där väldigt länge och började nog inte knata hem förrän efter halv 1. Det var en bil som stanna på vägen och frågade om vi ville åka med, men jag sa nej att vi klarade oss. (Är ganska långt från Ulrica till mig) men jag har lärt mig att man inte ska åka med folk man inte känner. Men när han åkt förbi och Alex lagt på luren såg jag att det var en pizzabil och ångrade lite mitt beslut( som att en person i en pizzabil inte kan vara farlig), men det var skönt att gå. vi pratade om ganska intressanta saker. 

även om man inte tänker på det så trycker man ner andra för att må bättre. Men man tror inte att man är en sån person, förrän man säger det högt.
Jag kan absolut vara en person som kan tänka nått dåligt om någon annan och tycka att jag är bättre än den eller är bättre på det ena eller det andra,för att bara få känna mig bättre än någon annan.
 Men sen finns det dom som faktiskt säger sånna saker högt till personen eller att den hör.
Helt plötsligt så blir det så hemskt, medan man egentligen inte ska säga nått för man har gjort precis samma sak fast att den det handlar om inte vet det.. men är det så mycket bättre?!

Undrar om nån förstår mitt svammel, men igår fattade både jag och Alex. haha

Imorgon blir det iallafall en Zebra sminkning. Ska bli riktigt roligt att testa. Får se om jag gör det på mig själv eller om jag lurar hit Alex :P

Pappa har varit här idag och fixat lite. Fotade, men kan tyvärr inte visa förrän Lisa och Willson kommit tillbaka till landet :)  Men det blev jättebra!

Nu har Ulrica och Amy börjat sin resa till Senegal. Hoppas att resan går bra för dom och att dom har en toppen tid. Ska bli kul att få kolla på foton och höra historier sen :)


men sov så gott, det ska jag göra efter att jag läst lite Harry P


                                                                                                                  dansa som om ingen ser dig

Mys hela dagen lång<3

Kategori: mitt liv

har ju haft Celina hos mig hela dagen. Så hon har myst med både moster och morfar idag.

Skriver mer imorrn för känner inte riktigt att jag hinner just nu. Sitter och väntar på att Ulrica ska ringa så blir det  ännu mera mys!

<3

Jag älskar dina uttryck

Kategori: mitt liv

Igår och idag så har jag städat hemma hos Lisa och Willson. Dom är ju så himla snälla som låter mig bo där gratis så tänkte överraska dom lite.  Vet inte hur mycket jag kan skriva om det, för veta inte om dom kanske är inne och läser när dom sitter inne på internet och vore ju tråkigt om dom visste innan dom kommer hem. 
Men vardagsrummet är klart och nästan inne i köket :) Är så mycket roligare att städa och fixa hos någån annan än hemma hos sig själv. Är kul och se när personen i fråga blir glad :) Då blir jag nöjd :)

ja just nu så sitter jag hemma hos Mamma och pappa. Vi har spelat kort. 500. Brorsan vann, men jag kom tvåa iallafall! Brorsan åker hem imorn iallafall. Skönt. Jag vet att pappa hade velat att vi skulle prata om det som har hänt, men jag har inget att säga till han, ingen ursäkt, ingenting.
Så vill pappa att vi ska prata får han lov att få brorsan att prata. Inte för jag vet vad han skulle kunna säga nu som skulle hjälpa..  vet inte om en ursäkt skulle räcka. Min ursäkt får han aldrig iallafall. Den här gången tänker jag inte ge mig. Jag ska stå på mig. jag känner att jag inte har något att be om ursäkt för så varför göra det då?  

Lite roligare nu! Celina kommer hit imorrn och myser med mig och pappa hela dagen :) Hoppas på bra väder för då blir det lite bobåkning ute.
Sen på kvällen blir det mys med Ulrica, Amy och Alex. Ulrica och Amy åker till Senegal på lördag. Ska vara borta i tre veckor på någon dans och trum resa. Vilken upplevelse!
själv så börjar man jobba på tisdag och sen i 2 veckor. Sen drar jag och Alex till London baby!

men nu ska jag läsa lite och sen sova! ska försöka att somna innan 01 idag.


nytt år-nya möjligheter

Kategori: mitt liv

i onsdags  tänkte jag och alex ta det lugnt och kolla på den gröna milen. Vi såg halva sen gic vi och mötte Mattias och hans kompisar på Bittens. Mycket trevligt! Men innan så hade jag sminkat alex. Hon ska på nån djungel fest så gjorde en leopardsminkning. Tänkte att jag måste testa innan festen är. Men jag tycker att det blev bra iallafall. Vad tycker ni?





är inte riktigt den som gillar att bara sitta på Bittens,vill ju dansa ja;), men var ganska skönt. skulle med bussen norrut morgonen efter och hade inte packat än.. Låter som jag det. Så hade det jag gjorde när vi kommit hem. Bittens stänger vid 2 men tror inte att vi la oss förrän vid 4. Satt och såg lite på tv ch jag försökte packa medans :P

Firade in det nya året i Skellefteå. Åkte till Agnes och Tina och träffade deras vänner. Var mycket roligt och trevligt! åt trerättersmiddag, lekte lekar och bara hade det allmänt trevligt! Åkte sen iväg till bron för att kolla på alla fyrverkerierna som skellefteå hade ordnat. Hur stort som helst. Men firade in det nya året med underbara människor. ett stort plus är ju att jag fick träffa Tina och Agnes igen :)

Firade nyår på lördagen med Alex också :) Vi skulle äta middag efter att jag kom hem med bussen. Vi kom bara på goda förrätter så slutade med att vi bara åt förrätt. MUMMA!  Gjorde en avocadoröra med räkor, caviar, rödlök och creme fraiche, sen hade vi så att vi kunde slänga ihop lite aioli. Några rostade mackor så var middagen kirrad :)

Alex sov över. Vi såg på film ganska länge, jag somnade under sista filmen. Sen låg vi och pratade lite vilket ledde till mycket skratt för när jag är för trött vet jag inte alltid vad jag säger. Jag sover inte, men är mittemellan sova och vaken. Alex hann blogga om det imorse så slänger in det hon skrev om det hela :P

sara alexandra stattin

"Malin säger så roliga saker när hon är trött. Jag låg igår och hade ångest och tyckte att jag inte ens kunde strippa när malin säger:
"Men vadå det finns ju dom som gillar sånt också"
tack malin, vilken pepp, känner mig inte alls tjock nu :P fortsatte med att tycka att man är misslyckad när man inte duger till att strippa när malin säger:
"Nä värst är det när man inte kan hora"
Visa ord från en vis kvinna :P"



Jag hörde inte att hon sa att hon var för fluffig för att strippa när jag sa första kommentaren men andra stämmer ju.  tänk dig när du är för ful för att hora, vad ska du göra då?

                                                          .......................................

Så har ni några nyårslöften?

Jag vill gå ner minst 5 kilo, bygga lite muskler och känna mig nöjd med mig själv.

Försöka sluta tänka så negativt, främst om mig själv, men även andra personer och situationer. Försöka se nått positivt i allt som sker.  

Flytta från stan. Vill gärna börja plugga, helst i uppsala. Så hoppas på det

Umgås mer med vänner som jag har förlorat lite förra året.

sluta leta

Sen bara ta hand om mig, se till mitt bästa. Men även alltid finnas där för mina vänner.


Får se om jag kan hålla nått, eller hålla och hålla ska bara försöka leva mitt liv så bra som möjligt och jag tror jag gör det om jag följer det jag skrivit här ovanför.


Men nu ska iallafall jag gå och lägg mig coh läsa lite harry potter. Inne på fjärde boken nu. lisa är nog stolt över mig(om hon hade varit här och vetat om det) Men hon och willson är kvar i Zimbabwe. men dom kommer hem om 2 veckor! som jag längtar! Ska dock bli konstigt att flytta hem igen. Men förhoppningsvis inte för så länge så det funkar nog :)

puss och godnatt