malin

wawawoom!

Kategori: mitt liv

sitter hemma hos lisa nuja, hon har ny dator så hittar inte rikitgt knapparna.. hahah!  Willson är borta så jag har flyttat in  till lisa :) så himla trevligt, och mycket närmare till jobbet!

ja midsommar har ju varit. hur mysigt som helst har jag haft det. Vi har haft besök från Lettland. en folkdansgrupp som heter Dimzens. vi har vart till dom med så kul att dom ville fira midsommar med oss. hade lite otur med vädret på morgonen men väl på Murberget avr det strålande sol! himla härligt!
Syrran och lilla familjen var uppe med så på lördagen skulle vi åka med Ådalen 3 så då följde dom med. Celina tyckte att det var underbart. sprang omkring och dansade när dom spelade och fick även själv spela, både dragspel men mest ägget. Hon stortrivdes verkligen! har en massa fina bilder, men dom är på min dator hemma så får väl bli nått bildinlägg framöver.

var och köpte 2 nya lack igår. H&Ms egna Nailpolish. hade tänkt att bara köpa ett men kunde inte bestämma mig. ett heter wawawoom och det andra heter Nice N'Naughty. Inget lätt val inte så fick bli båda! hahah

en liten halvdålig bild bjuder jag på här(är taget med webcam) jag har wawawoom på mig nu.


det går bra på jobbet iallafall. trivs fortfarande så bra, men ska bli skönt med en veckas semester nästa vecka. Och i slutet på veckan åker jag och mamma till Paris! mys!

men ska typ snart sova, bara fixa lite med naglarna före

ÅH glömde säga att jag hade min första körlektion på körskolan igår! Gick uselt till en början och det sa jag även"jag har aldrig kört såhär dåligt i hela mitt liv!" han bara skratta åt mig och sa att det kommer att gå bra, och efter det kändes det mycket bättre och jag körde mycket bättre. pjuh! har min andra lektion imorrn kan ju hoppas på att den även börjar bra, men man vet aldrig. Är så nervös alltid.. måste försöka samla mig lite innan jag går dit.

men ja, sov gott det ska jag försöka göra och vakna mindre nervig imorrn. :P


dansa som om ingen ser dig

naglar

Kategori: mitt liv




Mina midsommarnaglar :)







dansa som om ingen ser dig

Måndag

Kategori: mitt liv

Så nu har jag vart ner till sthlm igen, eller ja Åkersberga. Min moster och man bor där så vi var och hälsade på. Sen hade mamma anmält mig och henne till ett lopp i hagaparken- parloppet. Jag har som verkligen inte tränat för detta så det var tufft! det fanns två stratgrupper. Den första var för dom som sprang snabbt och den andra för dom som inte sprang lika snabbt. Så jag och mamma valde den andra. Jag hoppades på att det var många  som inte sprang så snabbt, jamen som mig. Hoppades på 20 minuter men skulle nog sluta på 25. Så var det verkligen inte! JAg stod ganskla långt fram för senast jag sprang där fick man typ gå nån minut innan man kunde börja liksom, me så var det verkligen inte nu! Så jag skulle kasnke ha ställt mig längre bak, men det var för sent. alla sprang om mig, ett tag trodde jag att jag var sist absolut sist, så när jag väl vågade vända mig insåg jag att jag inte var sist, men var nog inte långt ifrån. Efter 1 km hade jag kunnat kliva av. jag hade druckit dåligt, det var sjukt varmt och min pepp fanns verkligen inte där. i 5 km tänkte jag varje gång jag såg en preson i gul väst att här kan jag svimma så hjälper dom mig sen.  3 km skylten kom aldrig så den trodde jag att jag hade missat att se. hahah! tji fick jag liksom! men när jag väl hörde att det pratades ifrån mål så kunde jag öka takten ännu lite mer, för nu var det ju sn art över! WOHO! så himla skönt. jag tog mig runt iallafall på 26 minuter. Jag är helt nöjd för ett tag trodde jag faktiskt att mamma hade kommit in innan mig och att jag hållit på i typ 40 miuter så blev helt klart chockad när jag såg klockan på upploppet!
Var in och kollade tider och resultat. Jag blev 86 av 206 i min startgrupp och färg. så jag är nöjd!


resten av helgen i Åkrsberga har bestått av att ta det lugnt, sola och äta gott :) Celina, emma och simo kom på lördagen så det var mys att träffra dom lite!  Vi var även och kollade på skolan som jag har sökt till och hoppas på att få komma in på! om en månad och några dagar får jag veta.. aahh!

ni kasnke har läst om skottlossningen i Åkersberga, vi skulle precis sätta oss och äta när det hände. tror inte att nån av oss hörde skotten, men vi märkte att det var nått som var fel när det började köra en massa bilar och helikoptrar runt omkring. men vi visste inte att det var så pass nära oss, trodde att varit inne i centrum, men var kasnke ett par 300 meter ifrån området där min moster bor.. helt sjukt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13158472.ab


men nu ser jag att jag måste sluta här iallafall. har varit ledig idag. Det har avrit planeringsdag på jobbet, vilken jag inte behöver vara med på. men ska dit ändå och gratta en som fyllt år, sen blir vi alla bjudna på middag på logen. man har bra förmåner ibland när man är långvikarie :) men har letat ett par jeans hela morgonen och kan inte hitta dom så ska göra ett sista försök nu annars måste jag komma på nått annat att ha på mig.. suck

men ja ja


dansa som om ingen ser dig!