malin

SNART!

Kategori: mitt liv

har jobbat idag, sen fikat med Sara och Ante, dansat afrikanskt, äta middag och nu, nu ska jag kolla på Desperate och läsa Harry Potter! Har fått låna en 6e boken av Lisa nu. Så ska läsa dom sista sidorna i den 5e boken och sen börja på den nya! Underbart!








                                                                                                          dansa som om ingen ser dig

sovmorgon!

Kategori: mitt liv

Riktigt skönt med lite sovmorgon, börjar inte förrän vid halv 9. Så då kan man bara vandra runt lite hemma , äta mina scones som jag har bakat och bara sega på en massa.

jobbar till 15 idag så då ska jag springa en snabbis på stan, köpa fika och cykla till Sara och mysa lite innan dansen börjar 18.
måste komma ihåg att packa väskan :) ska ta och göra det på en gång så jag inte glömmer nått, vilket jag gör alltför ofta!



men ha enbra dag! puss





                                   dansa som om ingen ser dig

en bra Måndag

Kategori: mitt liv

Oj, nu var det 2 veckor sen jag skrev. men har haft fullt upp.

Åkte ner till sthlm förra helgen. Hade det hur mysigt som helst. Celina är ju världens underbaraste. Sen var vi iväg på en lakritsfesival som var på Norstull hotellet. Jag och syrran ÄLSKAR lakrits, men viblidde båda lite besvikna på att det mesta var söt.. inte okej! men som tur var så hade dom en skål med turkiskpeppar som man kunde gå och ta av när man ville :P   tog några med mig när vi gick därifrån, man vet aldrig när man kan behöva dom ;) hahah!
fotade en massa, som vanligt! Mest på celina. så fort jag tar fram kameran så ställer hon sig framför den. sen har hon fattat att man kan lyssna på några bilder så när vi kollar igenom bilderna så frågar hon på ALLA om vi kan lyssna på dom. <3

grymt cool är na ju med. Hon hittade ett par av mina brillor så självklart ville hon prova dom!



Det var riktigt härligt väder nere i stora staden iallafall





Alltid lika jobbigt att åka därifrån. Celina tyckte inte att jag skulle åka tillbaka till norrland utan stanna i Årsta. men snart så flyttar jag dit, förhoppningsvis så kommer jag in på skolan jag har sökt så då blir det en flytt.


men dagen ja åkte hem till Norrland flög mina föräldrar och majbritt och bertil till London där dom stannade hela veckan. Dom hade det verkligen trevligt levde ett lite lyxliv där :P haha
medans jag jobbade på och slet här hemma. Va väldigt mycket med lisa. mys!


Var förresten till läkaren veckan innan jag åkte till sthlm. Har ju haft ont i mina öron ett tag ( har ju haft problem med förkylning sen september) men fick nogbara en tid nu för att jag sa att mina kompisar tycker att jag hör mycket sämre än vad jag har gjort. Sen har jag varit riktigt trött på sistone. Drack MiviVital med tyckte som inte att det hjälpte, även fast jag drack det över en månad. Så fick svar på det samtidigt

Men tydligen så beror allt på min näsa. den är täppt, bihålorna är täppt, så då blir det ett tryck i öronen. Sen har jag lite vätska bakom trumhinnan på högra örat, vet int eom jag hade lit bakom vänstra med, men inte lika mycket. Vilket gör att det blir en obalans och att jag får nedsatt hörsel på högra örat. WOHO! och eftersom jag är allergisk mot så mycket som gör att jag blir täppt blir det verkligen inte bättre. Längtar till värmen men inte allt gräs och pollen och alla djur som springer runt överallt(det var mitt allergiska jag som talade, utan allt det blir det ingen vår och sommar. Men hade varit skönt att slippa all pollen)

Eftersom jag är täppt får jag tydligen inte tillräckligt med syre på nätterna när jag sover vilket gör att jag blir trött, och speciellt på eftermiddagarna. Var skönt att veta varför jag har varit så himla trött. har typ kunnat lägga mg före 20 och sen sova tills jag måste stiga upp dan efter

men håller på att nässraya mig en massa nu så, men han sa läkaren att det kommer att dröja ett tag innn det blir bra. Så jag och min dåliga hörsel försöker att lyssna bättre. Är jobbigt att behöva säga VA?! hela tiden. Och med Lisa kan man inte låtsas att man har hört heller, hon märker det direkt!





Har fått jobbat hela april. så himla skönt! och mest på ett och samma ställe. hon jag jobbar för har en 85% så har varken öppning eller stängning. Jag som är så tröttpå eftermiddagarna är väldigt tacksam för det!
Får se hur det blir nästa månad med jobb, men tror inte att det är någon fara:)



Nu ska jag se på nittileaks, blev ett långt inlägg det här, men blir så ibland. ska börja ta mig lite tid att skriva lite bättre.



                                                                                         dansa som om ingen ser dig

Off to work

Kategori: mitt liv



1,2,3,4 jag är en arbetsmyra







                                                      dansa som om ingen ser dig

godmorgon..

Kategori: mitt liv

Dags för jobb nudå, sitter nu och äter lite frukost. Var inte lätt att ta sig upp... har haft mardrömmar inatt.. vaknade i panik, tände den lilla lampan och lät den sen vara på.. behövde gå upp och dricka vatten, men vågade inte...
Har inte så lång dag idag så det är skönt. Då hinner jag ta igen lite sömn då.

Men ha en bra dag, det ska jag ha med alla småbarnen iallafall :)


                                                                             dansa som om ingen ser dig




I close my eyes

Kategori: mitt liv

Ja, igår. vad hände? var och tränade inför Modevisningen idag. Mhodzi skulle dansa lite gumboots. Och det gick mycket bra måste jag säga, jag tappa bort mig lite,men tror(hoppas) att det kanske inte märktes alltför mycket :)

Sen blev det en spontantripp till Birsta. Mycket trevligt! Vi fick tag på det vi skulle ha,jag och Lisa hann äta så alla var nöjda och glada när vi åkte hem. Tanken var att vi skulle bowla ett litet gäng, men det ställdes in pågrund av en fotbollsmatch. Men det gjord einte oss tjejer nått, nej nej-. Vi omplanerade oss fort, åkte på willys och införskaffade oss grönsaker och dipp. Sen bar det iväg till Ulrica. Alla var väldigt trötta så det blidde en underbar powernap i ulricas säng på en timme. efter det var vi taggade igen, fixade med dipp, musik och ställde fram tågspelet(ett måste) och tog varsitt glas vitt. Sen var kvällen fulländad. Tanken var att det inte skulle bli så sent, men jag var nog hemma strax efter 2. Visst jag och Lisa gick, hur härligt som helst! så efter 1 gick vi väl från Ulrica.
Underbara människor!<3

Idag har jag bara tagit det lugnt på förmiddagen, städat lite, träffat syrran sm kom förbi en snabbis. De har varit i Umeå och var påväg hem igen.
Har bokat biljetter så åker ner till sthlm nästa helg:) helmysigt!


men nu ska jag hoppa in i duschen och sen se om det finns nån film att titta på.


jobb imorgon :D


                                                                                                        dansa som om ingen ser dig

utmanad

Kategori: mitt liv

Har blivit utmanad av min underbara vän malin-helena. Var ett tag sen, men har som glömt bot den lite. Så tänkte att jag måste ju faktiskt göra den!

Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om en själv. Låter ju inte svårt alls, men vi får se.

1. Jag älskar att dansa! (surprise!) vill aldrig sluta, börja som liten och kommer inte att sluta i första taget

2. Jag ändrar frisyr så ofta som jag har chansen. Längd, färg. alltid kul att prova nått nytt. Sen harjag ju en grymt snygg och underbar frisör så utan henne och hennes ideer skulle det inte vara möjligt

3. Gillar att baka.  muffins speciellt. Man har nästan alltid sakerna hemma och det är snabbt och enkelt. Sen kan man ju alltid dekorera dom lite roligt!

4. Pyssla! hur kul är inte det?! Men visst är det mycket roligare att ge bort ett fint dekorerat paket än ett som dom på affären har slagit in. Tycker jag ialafall :)

5. Vill gärna ha några tatueringar, vet bara inte vart jag ill ha dom så är därför det inte har blivit någon än..

6. Jag har alltid älskat barn så har nu tagit tag i det hela och sökt lite utbildningar. Så blir en flytt till hösten

7. När jag inte dansar gillar jag att springa. Plugga in lite musik i öronen och sen bara springa bort från allt, stanna där jag vill.

8. Jag kan somna nästan vart som helst. Högt ljud? ingen fara sover nästan lite bättre då. haha




Ja de var lite om mig. Var ganska svårt faktiskt. Så känner du att du vill ta dig an utmaningen så varsågod! Vore kul att få veta 8 saker om just dig!



                                                     dansa som om ingen ser dig

0233

Kategori: mitt liv



har haft en mycket trevlig och spontan dag idag, som jag skriver mer om imorrn för nu ska jag sova :)


puss och godnatt



                                                                                           dansa som om ingen ser dig