malin

Trista torsdag?

Kategori: mitt liv

Nej, tRoliga torsdag. har jobbat idag på Sörgården, med dom små liven :) Helmysigt ju.

Ringde även till vårdcentralen imorse och fick en tid klockan 10 onsdag nästa vecka. Vill nästan att dom hittar nått i mina öron så jag får nått mot det och det blir bättre än att behöva gå runt och ha ont..

Torsdag- det betyder hip hop! ska bli skönt att röra på sig lite, eller ganska mycket måste jag säga


Men nu ska jag laga lite fajitas. Har fått ett recept av en på Sörgården så tänkte att jag måste testa :) sen iväg och svettas en massa!

hah ahar ju glömt att berätta att pappa skulle hjälpamig att färga håret i tisdagskväll. hahahah! Hr inte skrattat så mycket på länge. Jag sa att dte är bättre att han har lite färg påhuden min än att missa det som faktikst måste färgas. Tyvärr så blev det ingen bild på just det, men jag hade färg i halva ansiktet, i ögat och bak en bra bit ner på ryggen. Jag förstår inte hur dte gick till?! jag har ju typ ingethår i nacken :P hahah


Innan



I väntan
(alla tussar som jag har försökt få bort färgen med :P)



Nu






dansa som om ingen ser dig

miercoles

Kategori: mitt liv

Har fått jobb hela veckan! Så underbart. Blandat både på Ängets och på Sörgården, men det gör mig inget. Bara kul att  blanda åldrarna lite.
 Fick lov att ställa in mitt hiphop pass jag har på måndagar för jobbade stängning och mitt pass börjar halv 6 så det överlappade varandra. Men ganska bra egentligen för kom bara hem och fick lov att lägga mig. hade huvudvärk. Samma sak igår, kom hem la mig blev lite bättre åkte iväg och dansade afrikanskdans. Satte mig ner efter bara ett litet tag för då var värken tillbaka... Har faktiskt klarat mig idag! Härligt!  Kom hem efter jobbet idag och bytte om och tog mig en löprunda :) Tog en kort men snabb sträcka.
var 2 km och sprang på 10 minuter. Jobbigt men dock så skönt

Nu ska jag läsa lite HP, äta middag och sen ska jag iväg på möte med folkdansen så blir ingen jazz ikväll. Men hip hop imorrn!



Dansa som om ingen ser dig

Veckan som gått

Kategori: mitt liv

JA nu har det gått typ en vecka sen jag skrev senast, men har haft fullt upp den här veckan så har inte tyckt att jag haft någon tid att sitta här. Men ska se om jag komer ihåg vad som har hänt.

Söndag: Älskade LIz skulle åka med bussen(23.30) till flyget och sen flyga hem till Tyskland.. Det hon har gillat med Sverige är våra kanelbullar och kebabpizza. haha! Så jag tog mig en prommis till Lisa och så bakade vi massor av bullar. Sen traskade jag hem medans hon traskade till jobbet. Hann knappt komma hem innan jag fick ett sms av Linn som undrade om jag ville komma och möta henne när hon slutat jobba. Så var ju bara att klä på sig igen och traska ner mot stan igen. Mötte upp henne och gick sen mot Sälsten. Var ute och gick mellan 17 och 19. Himla skönt! Jag hade kameran med mig, men inga bilder på den här datorn så dom kommer sen. Men mycket fina bilder blidde det :) Sen gjorde vi middag och tittade på film. Tusen gånger starkare. Väldigt bra faktiskt. Det roliga är att när vi satt igång den så blir Linn väldigt förvånad för hon trodde inte att den var svensk. söttjejen det där. Pappa hämtade mig sen och kördfe mig till Lisa så vi kunde fixa det sista med Liz överraskningshejdådansaibusskurfest. Vi höll på att bli sena, men vi sprang, Hurtigt värre! Blåste ballonger och satte igång musiken. Sen var dte bara att vänta på Liz. Mycket dans, mycket bilder, mycket kärlek, mycket kramar, lite tårar, lite svordomar, mycket bullar, pizza, ännu mer dans, ännu mer kramar. Det vart lyckat iallfall. Har bilder, men som sagt inte på den här datorn. Så blir ett inlägg med bara bilder sen :) Kommer sakna LIz, men vi kommer nog att ses väldigt snart igen tror jag! all makt åt Heinz 
traskade hem sen. hade sällskap avLisa halva vägen så det var skönt :)

Måndag:Inge jobb, ganska skönt faktiskt för Anna hade inge jobb heller så blidde lite fika mys där :) Har ju inte träffat na på jättelänge så vi had elite att ta igen.

Sen hade jag självklart min barngrupp i hipop, som varje måndag. det gick bra. Körde hårt med dom den här gången, men dom är så himla duktiga så! STOLT.
Jag lisa och Ulrica hade bestämt att träna lite gumboots efter dom som har timmen efter mig var klara. Så ulrica var så gullig och bjöd på middag innan vi skulle dansa<3 Extraträningen  gick väldigt bra iallafall :)
Sleepover hos Lisa,vi såg på gamla dansfilmer som vi spelat in. alltid lika roligt att titta på!

Tisdag: Hade jobb på 2 dagis. Tur att dom låg nära varandra. Men hade bara 2½timme på första dagiset så var skönt att få fylla ut dagen på ett till dagis.
Skulle ha dansat afrikanskdans på kvällen, men jag kom hem och la mig direkt för hade fått sån huvudvärk och vaknade inte förrän typ vid 20, så blev ingen dans, men mycket sömn.

Onsdag: Jobbade på Änget.Det flöt på bra som vanligt. Jobbade för Karin och hon brukar gå ner till småbarnen sin sista timme så var mysigt att få vara med dom en liten stund.
JAzz och folkdans stod på kvällensdansschema. Jazzen gick okej. Hade svårt i början, men det gick som till sig. Kan ju inte alltid gå bra för en men man blir så frustrerad ibland när inte kroppen gör som man vill, eller när man tror att man gör rätt men är inte riktigt där. haha. Gjorde lite nutt så det var roligt, men mycket jobbigt och ansträngande för benen och ryggen visade det sig dan efter :S
Men det ska väl kännas att man tränat, eller?
Folkdans direkt efter, en liten kort promenad så är man där. Vi brukar dansa i 2 timmar men jag hinner bara vara med sista timmen, för att kunna dansa jazz med. och det funkar bra, tycker jag  ingen som sagt nå annat så. Efter all dans var det bara att bege sig hem och sova redo för jobb dan efter.

Torsdag: Änget igen, för Karin, så samma här med. Var med dom små sista timmen. Slutade 16 så var bara att åka hem vila lite och göra sig redo för att dansa lite hip hop, somnade dock i soffan så blidde lite stressigt, men samma hände LIsa så ingen fara  ;) haha! Man märkte iallafall av passet igår på den här träningen. lår, rygg överallt typ. Jag hade svårt att böja överkroppen och Lisa kunde inte riktigt använda sina lår. Vi såg riktigt roliga ut iallafall! :D
har 2 koreografier som båda nu börjar bli lika jobbiga, men lika roliga så man har väldigt blandade känslor när man dansar, ena stunden vill du bara lägga dig på golvet och stanna där medans du samtidigt tycker att det är kul och vill ha mer steg. Men idag lutade mer mot golvet måste jag säga- haha. Willson skulle iväg till folo efter träningen så jag följde med Lisa hem till henne. Blidde lite gomiddag(lax och en mega god guacamole och sallad till) Sen lite slötittande på tv innan jag åkte hem till mig för att duscha och sova. Hann säkert med att läsa lite HP med .mihi

Fredag: Dom skulle ha något möte på Änget så jobbade bara till 11 så hann klämma in 2 dagis idag med. Direkt efter Änget så åkte jag till Kullen. Fick jobba lite med Anna så det var mysigt. Hon hade stängning och jag 16-tiden så var bara vi 2 kvar vid mellis typ. Vi jobbar bra ihop vi :)
Promenadade hem. Kullen ligger i mitt område så var väldigt nära och behändigt. Pappa och mamma skulle iväg och gymma lite så när pappa åkte för att hämta mamma så klädde jag på mig och knöt på mig löparskorna och gav mig ut på första rundan för iår. Så himla underbart skönt var det! Sprang runt 5 km på 30 minuter, vilket är helt okej för första gången, men om ett par gånger ska nog tiden bli lite bättre. Valde att springa lite vid forsen så fick mig lite terränglöpning på snö och is också. Men dte gick bra! Hade fortfarande träningsvärk sen tidigare dagar, men det försvann som lite när man sprang, sen så stretcha jag när jag kom hem. Unnade mig ett långbad med och läste lite HP <3 Blev en tidig kväll. La mig i sängen och började kolla på en film, men somnade rätt så fort. :)

Lördag: Städade under dagen och fixade med  biljetter till Svansjön som jag och Lisa skulle gå på. Den var riktigt bra. Det var blandat både dans och teater så den var lite humoristisk men ändå väldigt fin.
Vi hade några barn bakom oss och som alla  vet så kan dom säga roliga saker. En tjej satt och sa: "bajsar..... bajsar.... färdig" en stund i början och en kille frågade varför en svan var grå. Det var 6 svanar, 3 tjejer och 3 killar. Så Ian var en svan och han är mörk. Alla var sminkade i vitt så han blev grå. Den här killen satt bredvid Ians fru när han ställde frågan om varför en svan var grå.
Men föreställningen var bra.Har ni chansen så se den.
Lisa tyckte att vi skulle gå och äta på thai och det tackade jag inte nej till :) Sen hem fort en snabbis till henne och fixa oss lite och sen vidare till Högslätten för förfest, sen svenssons och en massa dans! , subway och hem. VAr hemma runt kvart över 3, 4 om man skulle ha ställt om klockan till sommartid.

Söndag: Och här sitter jag nu. Har städat hemma, för mor och far får middagsgäster. Passade på att möblera om lite i hallen medans dom inte var hemma. Men dom blidde nöjda med resultatet, skönt! Så ska fortsätta att stöka på lite. Kollade nyss kalendern och börjar inte jobba förrän vid 12 imorrn, men jobbar till stängning istället, men är skönt med lite sovmorgon.







dansa som om ingen ser dig

bbb

Kategori: mitt liv



Jag älskar min BBalansBoll. Sitter och bouncear på den nu. Har datorn på sängen så sitter alldeles perfekt på den. LOVE IT!

Igår var mycket trevligt! Var med linn hela förmiddagen. Skönt att promenera lite iallafall, men halt! Häll på att halka ett ex antal gånger! hahah måste ha sett mycket roligt ut. men tog mig fram till slut iallafall. det är faktiskt huvudsaken!

sen åkte jag till Ramvik med katarina och ett annat gäng för att duka och fixa iordning för dansen ikväll. jag och Katarina ska jobba i garderoben, och hennes kille ska hjälpa till med.
När vi var klara åkte vi tillbaka till stan, jag fick se hur hon bor i lägenheten deras! mycket fint :) ska ta och bjuda in mig på fika där någon dag framöver. mihi

träffade Lisa och Linn sen på kvällen. Vi for iväg och discobowlade! Linn vann det totala. GRATTIS! men roligt var det verkligen.jag bröt min nagel... :(  Men det var det värt!
sen försökte vi hitta lite dipp grejer. men fanns inga grönsaker någonstans så det blidde bara chirre och dirre. gott det med. Hyra film gick inte som vi ville heller, dom hade stängt. Så vi åkte hem till Linn och bara myste en massa istället. Var hemma vid halv 1, somna nog vid 2. vakna 9 och sen dess har jag vart vaken och inte gjort ett skit. härligt!

men nu snart så ska jag och pappa åka och handla lite, sen ska jag baka en kaka till dansen ikväll. Apelsinrutor med kola strössel.



men ska göra mig klar nu, ta på mig en mössa iallafall . Orkar inte ta tag i håret just nu. de står verkligen åt alla håll . haha så himla sexigt!


                                                                                                                   dansa som om ingen ser dig



hustomtar?!

Kategori: mitt liv







Vi har tomtar här hemma. Jag är helt säker på det!

Godmorgon

Kategori: mitt liv

nyvaken. trött. kalufs. snorig. glad. trött. ögonsand.

ja det är min morgon det. Inge jobb idag så har nyss pratat med linn. Jag ska bara fixa mig lite snabbt och sen promenera iväg till henne. Tråkigt att det är så dåligt väder just nu. Har vart sol alla andra dagar i veckan, men inte idag såklart. haha! nu är det molnigt och lita dassigt ser det ut som. Men kansk blir bättre under dagen.

Vakna vid 6 imorse och hörde pappa stöka upp i köket. han skulle iväg och hämta willson och lisa kvart i 7. Skjutsa Lisa till jobbet och ta med willson och fiska. han tycker att detär så himla roligt! de var och fiska i förra veckan med :)

men nu har inte jag tid att sitta här. Vill ju träffa linn så snabbt som möjligt ju!




dansa som om ingen ser dig

Ny kväll

Kategori: mitt liv

aah borde väl egentligen gå och lägga mig just nu. vet ju inte om jag har jobb eller inte liksom. Om jag inte har det så ska jag träffa Linnilu<3 Var väldigt länge sen. när hon flyttade hit sa vi att nukan vi ju ses jämt typ! Men har det blivit så? Nej, vi har blivit karriärskvinnor som jobbar hela tiden och inte finner någon tid att träffas på. Hon jobbar ganska mycket kvällar och jag dagar så är svårt att hitta en tid som passar oss både. men imorrn är na ledig! så får se om jag får jobb eller inte.


Linn i mina så kallade "snusk Kent" glasögon

dansen gick iallafall bra. Sjukt jobbigt och svettigt! Vi har börjat på 2 danser. En krump, som är riktigt jobbigt, det sköna med den dansen är att det finns som lite "andningssteg" som gör det lättare att ta sig igenom den bit vi har. Medan den andra är fullrulle hela tiden, ingen liten paus där inte för att andas heller. hahah. Men den är riktigt rolig!

känner att jag klagar en massa. Ska nog skaffa en kategori som heter klagoboken eller nått sånt. Men känner att jag inte var lika trött som jag har varit resten av veckan, men då sträckte jag, eller nått, vänstra bröstmuskeln igår på jazzen vilket har lett till att mitt vänstra skulderblad inte har mått så bra idag. Så krumpingen var inte att leka med idag. Förhoppningsvis så blir det hela bra tills nästa vecka, men det tror jag nog för nu har jag inge mer dans förrän på Måndag. Får se om det blir någe barnlyft imorrn, men ska jobba i garderoben på Ramviks Folketspark på lördag. Tur att det är vänster sida som inte är  så bra :)


nä, dansa som om ingen ser dig och godnatt

Min dag

Kategori: mitt liv

Internet var verkligen inte på min sida igår. Det som finns där, men som ändå inte. väldigt segt! så till slut så ger jag upp för orkar inte vänta.

Utmaningen kommer nog i nästa inlägg för nu sa jag skriva om min mycket händelserika dag :)

Vaknade av klockan alldeles för tidigt(jag är den som kan snooza i över en timme) Men imorse så bestämde ag mig för att ända på det. Så nä klockan ringde sådär en timme för tidigt så ställde jag om den och somna om! Så himla skönt :)
var på jobbet vid 8. Förkolan somjag var på idag firade 20 år! Så trevligt och mysigt var det. Tidningen var där så får se om man känner igen alla mina fina barn i tidningen.

vi sjöng alla tillsammans först och sen dansade jag och karin lite afrikanskdans och reste till Afrika med olika grupper. Dom är ju så duktiga alla!

Så tjafsar internet med mig igen..! gör att det blir segt att skriva.. AAAH! jag har tålamod ibland men inte nu när man sitter pch skriver och hälften inte ens kommer med utan man måste gå tillbaka och fixa det. Less är vad jag blir
Men skitsamma nu!

Sen efter dansen så åt vi lunch. Dom hade beställt pizza. Gott var det. det tyckte alla barna med. Dom fick dricka till lunchen så alla satt och rapa för är så mycket kolsyra i dom som man köper från pizzerian(förstår inte hur det kan vara så, men så är det)

Pappa kom och hämtad mig vid 12, för då var min dag slut och vi skulle bege oss till Farmor. Jag som körde :) hahah gick bra, riktigt bra faktiskt. Måste bara tro lite mer på mig själv så kommer det att gå superduper bra! me körde både dit och hem.

Älskade farmor hon är ju så söt! hon hade ingen aning om att vi skulle komma med fika så hon blev jätteglad, man tackar väl inte nej till fika heller. haha! inte min farmor inte. hon är så cool. 90bast och sjukt envis. Så vill jag med bli. Vill farmor och tror hon på det så blir det så. Helt underbart<3





och ikväll blir det mer DANS! vilken överraskning va?! först 90 minuter hip hop(lite blandade stilar) sen blir det lite gumboots träning. Härligt värre!

Men nu ska jag bege mig.




dansa som om ingen ser dig


DANS!

Kategori: mitt liv

Har inte haft nå bra internet så har inte kunnat skriva tidigare och nu ska jag iväg och dansa så vi får se när jag skriver.

Nu blir det först jazz i 90minuter och sen folkdans i 60 minuter

Blir ett härligt pass idag.

Gick inte alls bra att peppa igår för mådde inge vidare. Ont i huvdet och lite suddigt för ögonen, men tog mig igenom passet ändå. kanske nte jättebra, men bra för hur jag mådde!

Idag mår jag mycket bättre. är sjukt trött bara. Har bara jobbat 4 timmar(eftermiddag) så kan inte förstå att jag är trött.. men men har väl kvar nå jävla virus i kroppen som inte vill lämna mig. Den trivs alldeles för bra här i kroppen min.

Men håller på med lite rhinexintabletter och lite vitaminer, men när allt det är slut och om jag inte mår nå bättre så får jag ringa läkarn. igen! Är lite less på att höra dåligt..

kelele!


dansa som om  ingen ser dig

Ny vecka

Kategori: mitt liv

Ja vad har hänt sen senast..? Jag jobbade måndag till onsdag sen flyttade jag in till Lisa på torsdag till söndag. Var dags för Snö6. Massa olika tävlingar ute i snön. Hade det riktigt roligt iallafall! vi vann bästa utklädnad och bästa kampsång! Vi sjöng den jämt så alla hade den nog på hjärnan där ett tag :P precis våran plan! Men hade inget jobb igår och det var lite skönt att vila sig efter den här helgen. Inte som alla andra helger liksom.
Men igår eftermiddag ringde dom från sörgården, så jag har varit där idag och så blir det imorrn. Sen ska jag vara på Änget på torsdag! Dom har 20års jubileum då :) Ska bli trevligt!

Hade mina hip hop tjejer igår. ALLA VAR DÄR! för en gångs skull liksom. Har varit väldigt få där dom senaste gångena, så la inte på nått nytt igår utan gick bara igenom allt igen, eller iallafall det i början.

sen blidde det styrelsemöta. Fort gick det! typ 30 minuter, så blev en massa annat snack och fika :)

pratade med syrran igår med och sen lite med Celina. Saknar dom så mycket. Snart så flyttar jag dit och kan träffa dom mycket oftare! <3


Ikväll är det afrikansk dans som gäller, i flera timmar! Nämen först dom vanliga 90 minuterna sen lite extra träning till en uppvisning vi ska ha. Jag kommer att dööö, men ska försöka att gå in med inställningen att jag orkar(lycka till till mig)
Bra att jag har Lisa där som kan peppa igång mig. Och Ulrica såklart! :D




jag var in på malinhelenas blogg och såg att jag blivit utmanad av henne, så ska fixa den utmaningen när jag kommer hem efter all dans



dansa som om ingen ser dig

Jag har en blå balansboll

Kategori: mitt liv

hade en mycket trevlig kväll igår! eller dag med för den delen. jobbade först på dagen sen kom Lisa och hämtade mig. Vi gjorde lite småsaker sen bjöd hon hem sig till mig. Ingen fara bara mysigt! Vi lagade mat ihop och bjöd mina päron på det. Det blidde Tacofyllda paprikor.(såg att nån lagt ut ett recept på sin blogg, hittade inte det igen så inspirerades av det och komponerade ihop nått eget) Mycket gott om jag får säga det själv. Är inte så bra på att laga mat så vill gärna vara själv inne i köket när jag gör det. Blir alldeles för nervös annars. Har fått men sen jag va tillsammans med mitt ex. hans mamma vr väldigt bestämt och jag blev väldigt nervös runt henne. Och hon lagade riktigt god mat och det skulle göras på hennes sätt, jag vart nervös och kunde inte koka nudlar typ. Ja, jag har blivit förstörd av detta. det kanske blir bättre, men det bådar inte gott

Men sen tog vi bilen på safari och hämtade upp Liz och Alex. Bilen styrde vi mot bowlinghallen. DISCOBOWLING! Woho!

Mycket roligt måste jag säga, men tror att dom har spelat samma skiva sen 1900talet. okej några låtar var bra, menBoten Anna?!? var den nånsin bra??

Men vi hann spela 2 serier, Lisa vann en och jag en, men hon vann det totala. Grattis! Jag tog en massa bilder, men har inte lagt in dom än så lägger in bilder i ett senare inlägg.
Ingen av oss var ju speciellt bra måste jag säga, menAlex fick in klämmen ibland iallfall, när hon inte hetsade alltför mycket ;P


Men nu ska jag hoppa in i duschen. jag har tränat lite med min blå balansboll, blidde ett litet kortispass. men ack så skönt!

fest ikväll. jag och lisa köpte vinet efter hu det såg ut. En box med giraffer, har ingen aning om hur det smkar, men hallå? giraffer, twiza, furiramudenga, kan inte bli bättre:)



Bild tagen från google



Dansa som om ingen ser dig

Furiramudenga

Kategori: mitt liv

Nu ska jag slå omkull mig men kände att jag skulle lägga in nån bild kanske. Sn blir det lite övning på Shona och hinner säkert med lite HP innan jag somnar och är utvilad inför jobb imorrn(man kan ju alltid hoppas, eller hur?!) Börjar inte förrän 9 så det är skönt!
Har fått ganska mycket jobb på sistone, hade inga dagar förra veckan och veckan innan det typ 2 dagar, som ökade till hela veckan och förra veckan fock jag 4 dagar på Sörgården med småbarnen. MYS! Den här veckan har jag både vart på Murberget och på Ängetsförskola. Trivs som fisken i vattnet, fågeln i skyn ja osv osv..
Har även hunnit klippa mig. Ännu kortare än innan. Så blir 4 bilder idag. För och efterbild på mitt hår och sen morgon ovh kvällbild från mitt fönster

tack och godnatt!