malin

början på något nytt

Kategori: mitt liv

Jag har flyttat ifrån allt det trygga. Slängt mig från en klippa och vet inte om jag kommer landa på vassa stenar eller i ett hav som inte skadar mig lika mycket.

vet inte hur länge sen det ärjag skrev.. men är mitt gamla liv. Jag har lämnat det och har nu börjat ett nytt, eller ett till liv i stockholm. Finns mycket att glömma i Härnösand men så himlamycket mer som jag vill ha kvar för alltid och gärna haft lite utav det nu..  Är en hemsk känsla att flytta till nått okänd nått som verkligen inte är jag egentligen, saknar tryggheten hemma, saknar dansen, saknar jobbet, saknar Twiza Willson och Jayefall nått så jävulskt.. Tur att jag vet att jag åker hem snart, redan nästa helg får jag ziperalla med dom<3

nämen vad vill jag med det här? en ny start en massa nya möjligheter, borde det ju finnas här. Jag vet inget, det jag vet är att jag kommer att vara här i 3½ år och gå en utbildning som jag verkligen vill gå, nåttr jag verkligen vill bli. Sen har jag ingen aning om vart jag tar vägen, hem till härnösand, stanna i sthlm eller en helt ny främmande stad? vi får se var livet för mig, men just nu är jag här. Just nu ska jag försöka ta mig igenom det här.  JAg kommer nog absolut inte helt säkert alltid veta att jag har gjort rätt val men det är det just nu och det ska jag försöka leva efter. Jag vet att jag har underbaa vänner hemma och har hittat några guldkorn här med så jag borde klara mig.

Men ska försöka att bli bättre på att uppdatera här, så att ni där hemma kan få läsa om innehållsrika(?) liv. haha!
om alla problem och om mina bottennapp.

trevlig läsning!

Dansa som om ingen ser dig