malin

GOD JUL!

Kategori: mitt liv

 Så då har man kommit hem från jobbet då. Väldigt lyckad kväll! ( läs ironiskt)
var inte ens 15 pers inne på nattklubben. räknar man ihop puben och nattklubben kasnke vi kom upp i den summan.
Okej har vart helt okej att jobba. Kul folk att hänga med. Men visst, det känns lite tråkigt när det inte finns nått att göra. Mest bara glida omkring.
Men är skönt att vara hemma i tid för en gångs skull. Lär ju inte bli såhär tidigt på Juldagen!

Men igår(23e) så var vi och hälsade på farmor på rehab. Hon bröt ju lårbenshalsen för ett tag sen och är kvar på rehab i Sollefteå. Så vi åkte dit hela högen. plockade upp faster Monika i Kramfors så var nio som kom och hälsade på. Hon blev jätteglad när hon såg att vi var alla med. Hon sken upp när hon såg Celina. Det var många på rehab som blev glad av Celina. Hon gick och hejja på alla hon. Haha!
Farmor fick en massa klappar av tomten och så fikade vi. Var där i några timmar. Det var mysigt.<3



I tisdags så var Emma, Simon och Celina här och skulle hjälpa till att klä granen. Celina var så duktig på att peka vart jag och Emma skulle hänga dom. Sen blev hon väldigt förtjust i en stor röd pomla som hon var och drog i lite då och då.

Jättemysigt att dom ska fira jul med oss! så dom kommer hit imorrn och Ulla, syrrans mamma:)



Men nu ska jag öppna paket från Sara.
-Förlåt Sara, men jag kan inte hålla mig längre. Är jättenyfiken! Sitter och kollar på det nu ;)
det är ju den 24 så. ( inte riktigt för mig eftersom jag inte sovit än, men för alla andra är det ju det)



puss och god natt!

                                                                                   GOD JUL

Äntligen!

Kategori: mitt liv

Nu kan man pusta ut, för nu är det lov. Åh det ska bli så skönt! Ska verkligen försöka vila upp mig på lovet, men inte så mycket att jag degar ihop, nä nån måtta får det vara på vilandet.

Har inte skrivit sen i lördags. Men det gick bra att gå i skolan. ganska skönt att börja dagen med en härlig och lugn uppvärmning. Man kom liksom igång lite lagom. 
  På söndan hade vi ju våran premiär som vi har förberett oss för så länge.  Då var det Windows som gällde. Först så dansade vi i Technichus fönstret, sen Norrdans i deras fönster och sen vi igen.  Rätt rolig ide faktiskt. Att dom som kollar är utanför, antingen med avsikt eller bara nån som passerar och stannar upp för att kolla vad som försigår.
Tycker att det gick bra båda gångerna!

Nu under sista veckan på skolan så har vi för resten av skolan visat dom båda, fast utan ljus och sånt. Men jag tror att det har varit uppskattat. Jag skulle tycka att det var roligt att få se vad nån annan höll på med på dagarna.
Så idag , tisdag och onsdag hade vi en lite föreställning för de som ville komma och kolla. Kul att så pass många kom!

Idag har varit sista dagen på skolan! SKÖNT! Jag, Sofia, Rebecca och Anette var på julfesten som skolan hade anordnat. Riktigt trevligt faktiskt att umgås lite med andra och på skolan. Höra på alla sjunga och dansa runt granen!

Sen hade vi i klassen fått i uppdrag att klä tre granar, så det gjorde vi efter lunch. Vi körde på Tema granar. Blir så när pomlerna inte räcker helt till tre granar. Så inne i biblioteket blev det en bok gran. med olika böcker och tidningar. Vid maten blev det en matgran, med lite frukt, folie och colaburkar( man tager det man haver)
Inne i Kempesalen(gympasalen) där vi dansar gjorde vi en stjärngran. Vi klippte ut dansbilder och hängde upp i granen, sen hade vi några stjärnpomler som vi hängde upp med. Och en massa glitter också! 
Vi är så kreativa i klassen!  kommer sakna dom nu under lovet!

Men nu ska jag krypa ner under täcket. Ska till ryggkliniken imorrn och kolla ryggen.

Sov gott!

Lördag = Skola?

Kategori: mitt liv

Känns lite tungt, eller väldigt tungt att stiga upp före sju en lördag morgon då man verkligen hade behövt sova ut.  Men pappa är och fiskar så blir till att gå till skolan som tar typ 40 minuter.. jag kommer att somna på vägen.
Sen är det inte så att vi slutar direkt tidigt heller.. nejdå. varför inte gå till halv 7 ikväll. Skönt att jag tagit ledigt från jobbet ikväll för hade verkligen inte orkat jobba ikväll och sen behöva stiga upp imorgon med..


men nu måste jag skynda mig lite.




spana in danslinjens blogg.


Pusshej!

Windows 2009!

Kategori: mitt liv

tänkte att jag skulle skriva lite innan sängen väntar. Är i hennes skor på tv så tänkte somna till det.

Har varit en bra dag idag. Eller beror väl på hur man ser det. Men man ska ju se det positiva i allt, har jag lärt mig. så det är det jag försöker att göra. 
   Vi håller iallafall på med att repa en massa inför Windows som är nu på söndag. Kan ni så borde ni absolut komma. Grästorget 16.00.  Vi har  två stycken som vi håller på att repa. Ett som vi har gjort själva i klassen och ett som vår lärare Danielle har gjort. Kommer att bli så himla bra, eller är bra. Men allt kan ju alltid bli bättre!
Idag hade vi först balett som uppvärmning. sen så dansade vi igenom båda danserna med kostym och sen fick vi kolla på sen när vi filmade igår med kostymer. Danielle hade gjort några anteckningar som vi gick igenom medan vi tittade på filmen. Det var bra att först få se felet och sen kunna rätta till det. Så gjorde vi med båda danserna. Det tog sin lilla tid att gå igenom allt och få allt att stämma. Men det är det värt. på slutet av dagen dansade vi igenom programet igen, med kostymer och filmade även så vi kollade på det efter.  Vi avslutade dagen med lite stretch och barnsånger!

åh! det ska bli så kul på Söndag och visa upp det! är så stolt över klassen min :) Tycker att vi har gjort ett bra jobb och jag är nöjd med vad vi har gjort, det tror jag att vi alla är!

Är kul nu i veckan då vi har kört med kostym. I våran: maskar och myror, har vi olika kläder i nyanserna grönt och blått. Riktigt snyggt ihop.
Jag ska ha mina gröna jeans, som var typ nytvättade när jag provade dom i tisdags, inte så lätt att dans i kan jag lova! Men töjde ut dom lite medan vi dansa, sen hade jag på mig dom på kvällen så var lite lättare idag! 
I Danielles: Small Bones, ska vi ha käder i med naturfärger, typ creme, beige, brun och orange,
Jag har fått låna ett par byxor som nån i Norrdans har haft. Svårt att förklara hur dom ser ut.. men typ halvt genonskinliga i beiget. långa utsvängda, så har satt upp dom med band. Upptil har jag ett oranget linne, Under det här har jag inget. Malin goes nude. Typ.. Har som en body under i hudfärg. kan inte ha nått annat eftersom byxorna är totally see-through. Känns lite konstigt, men börjar bli bättre så kanske känns helt naturligt på Söndag. Haha!

Men dags för sängen nu, är ju en dag imorgon också! full med dans.






Ny blogg!

Kategori: mitt liv

Nu har min klass startat en blogg! Här länkat till den på sidan så jag tycker att ni ska ta er en titt där.

Där kommer vi i klassen att skriva om vad vi gör på dagarna, om hur livet som en dansare på härnösands folkhögskola är. 


Fråga en massa frågor, vi svarar gärna!


nä nu ska vi ta och fortsätta att dansa så skriver nog mer ikväll.  Vet att det var ett väldigt bra tag sen. Men är mycket dans nu!